Kızlar, şimdi size bir dövmeci tavsiye edicem, hem işini çok iyi yapıyor, bana harika bir dövme yaptı,tam da istediğim şekil oldu. Hem de sağlık ve hijyen konusunda inanılmaz derecede titiz. Şöyle söyliyim, benim toplam 4 tane dövmem var, hepsini farklı farklı yerlerde yaptırdım. İlk yaptırdığım dövmelerin ne işçiliklerinden ne de ortamından memnun kalmadım, o zamanlar yeterince araştırmadım, biraz da acemiliğime geldi aslında. Sonra sağ koluma öbür dövmelerime göre daha büyük dövme yaptırmaya karar verdim ve araştırmaya başladım. Derken, geçen yıl bir tanıdığımım kolundaki dövmeye bayıldım. Yapan kişinin kadın olduğunu da öğrenince daha da çok ilgimi çekti. Bilgilerini aldım işte konuştum ettim, bayağı da soru sordum kıza, ama hiç de sıkılmadan tüm sorularıma cevap verdi. Bu da acayip hoşuma gitti. Yerine gittiğimde de ortamın temiz olması dikkatime çekti. Kızın ilgisi ve bilgisi çok iyi, bana çok güven verdi. Randevuyla çalıştığı için de gelen çıkan olmuyor, sadece siz oluyorsunuz, o da ayrı bir rahatlık veriyor. Bir de asıl konuya geleyim, sterilizasyon konusunda çok titiz. Diğer gittiğim dövmecilerle kıyaslandığında, bu konuda çok daha dikkatli olduğunu gördüm. Başkalarının yapmadığı şeyleri yapıyor oturduğunuz koltuktan tut çalıştığı makine ve kablosuna kadar her müşteriye ayrı özel steril poşetler filan takıyor vs. Sonuç olarak çok memnun kaldım, dövmeme de herkes bayılıyor. Bir kaç tane dövme düşünüyorum. Mutlaka ona yaptıracağım. Şimdiden bütçemi ayırıyorum.