Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İstanbulda iyi bir kadin dogum uzmani bebek tedavisi :(
Merhaba hanimlar ben buralarda biraz yeniyim yardiminiza ihtiyacim var 2yildir bebek istiyoruz. Iyi bir kadin dogum uzmani ariyorum ama cok da tuzlu olmasin :) aysegul sofuoglu ve murvet hanim nasil sizce
Merhaba hanimlar ben buralarda biraz yeniyim yardiminiza ihtiyacim var 2yildir bebek istiyoruz. Iyi bir kadin dogum uzmani ariyorum ama cok da tuzlu olmasin :) aysegul sofuoglu ve murvet hanim nasil sizce
konusunda uzman ve yılların tecrübesi olan operator doktor Banu Büyükçayır'ın kliniğine gidebilirsiniz. web sitesini ziyaret edip hakkında bilgi alabilir ve arayarak randevu alabilirsiniz.
valla canım bende 2.5 yıldır uğraşıyorum ama maalesef klomen falanla olmayacak bu iş ama cesaretimde yok gibi ya onlarda olmazsa diye keşke kendi yolu bulup gelsede bizde o yolda harcayacağımız paralarla ona ciciler alsakkk