• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbulda iyi bir kadin dogum uzmani bebek tedavisi :(

KahveTohumu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
27
2
38
İstanbul
Merhaba hanimlar ben buralarda biraz yeniyim yardiminiza ihtiyacim var 2yildir bebek istiyoruz. Iyi bir kadin dogum uzmani ariyorum ama cok da tuzlu olmasin :) aysegul sofuoglu ve murvet hanim nasil sizce

Merhaba hanimlar ben buralarda biraz yeniyim yardiminiza ihtiyacim var 2yildir bebek istiyoruz. Iyi bir kadin dogum uzmani ariyorum ama cok da tuzlu olmasin :) aysegul sofuoglu ve murvet hanim nasil sizce

konusunda uzman ve yılların tecrübesi olan operator doktor Banu Büyükçayır'ın kliniğine gidebilirsiniz. web sitesini ziyaret edip hakkında bilgi alabilir ve arayarak randevu alabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
valla canım bende 2.5 yıldır uğraşıyorum ama maalesef klomen falanla olmayacak bu iş ama cesaretimde yok gibi ya onlarda olmazsa diye keşke kendi yolu bulup gelsede bizde o yolda harcayacağımız paralarla ona ciciler alsakkk

Back