Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden Agop Katogyan. Kesinlikle memnun kalacaksınız.
bu arada agop katogyan hakkında bir araştıma yaptım hakkaten işinin erbabı olduğu söyleniyor,ama kısa sürede kendisinden randevu almak heleki 1 haftada imkansız gibi görünüyor:çok üzgünüm:
slm arkadaşlar,benim bir cilt problemim var,yüzümde kendiliğinden haff kabarma ile bir geniş çaplı kızarıklık oluştu,öyle egzamadaki gibi kaşıntı yok,aradabir kaşınıyo,önce önemsemedim,geçer dedim,güneşten olmuştur dedim,çünkü sabah uyandığımda cilt dinlendiği içinmidir bilinmez kızarıklık geçiyordu sonraki faaliyetlerimde tesbit ettimki sadece güneş değil terdeki tuz tahrişi artırıyo(ayrıca 4 gün öncesine kadarda denize girdim,ordaki tuzda aynı şeyi yaptı)şimdi kötü olan o bölge güneşte yandı kabuklandı ve soyuldu kızarıklıkta geçmiyor,daha da kötüsü yayılmaya başladı,acilen doktor arıyorum,ama çok doktor hatası yaşamış biri olarak öyle rastgele gitmeyecem artık,sizden ricam istanbulda güvenilir işinin piri bir cildiyeci ismi vermeniz,çevremden sonuç alamadım,herhalde ilk benim işim düştü,1 haftaya kadarda şehir dışına çıkacam,bir an önce halletmem gerek,anlayışınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Dr. Sarkis BARIS
VAR YEĞENİMDE 1 YILDIR GEÇMEYEN BİRSÜRÜ SİĞİL VARDI GÖGÜS SIRTTA HEPSİ GEÇTİ RANDEVUSUZ HERKESE BAKIYOR AMA ERKEN GİTMELİSİN HASTANENİN TELİ 0212 5108052 kesin memnun kalıcaksın
bende yarın sarkise gideceğim. Bakalım hayırlısı cildim çok yağlı sivilcelerim sağolsun eksik olmuyor. Tam geçti derken yine çıkıyorlar.. Herkes sarkisi çok öneriyor denemekte fayda varr :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?