Sivilceli Ciltler İSTANBUL'da iyi bi dermatoloji doktoru önerebilir misiniz?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
istanbulda ki en iyi cilt doktoru agop katogyan dır kolsuz agop olarakda bilinir cerrahpaşada dermatolojı bölüm başkanlığı da yapmış şimdi nişantaşında muayanesi war ben kendısıne hiç gitmedim ama int den araştırmıstım en iyisi olduğuna anlamıstım muayene ücretini tam olarak bilmiyorum ama 250-300tl arasında diye biliyorum

canım arkadaşımın doktoru var maltepe semt polikliğinde ii olduğunu söylüyor bende yarın gidicem yarından sonra sana bilgi veririm bu konuda senin sorunun ne dir ?

cnm muayene ücreti beni aşar,hayatta o kadar vermem,gider alışveriş yaparım daha iyi çokta tın

canım arkadaşımın doktoru var maltepe semt polikliğinde ii olduğunu söylüyor bende yarın gidicem yarından sonra sana bilgi veririm bu konuda senin sorunun ne dir ?

cnm yanaklarımda kırmızı lekelerim var,6-7 tane nokta şeklinde o sadece canımı sıkan ve soğukta dısarı cıktıgımda kızarıp daha da belirginleşiyolar :KK43:(

agop kotogyan... muayene ücreti biraz yüksektir. ama iyileşmek için birçok cilt doktoru gezip ayrı ayrı onlara para vermektense bir defada verip tedavi olmak daha mantıklıdır.

cnm yanaklarımda kırmızı lekelerim var,6-7 tane nokta şeklinde o sadece canımı sıkan ve soğukta dısarı cıktıgımda kızarıp daha da belirginleşiyolar :KK43:(

bepanten kremi varmışii geliyormuş bi kaç arkadaşımdanda duydum forumdada var istersen incele ama eğer taze sivilce gibiyse watsonda sivilceler için bantlar var şişkinliğini ve kızarıklığını alıyor bi dene istersen

bepanten kremi varmışii geliyormuş bi kaç arkadaşımdanda duydum forumdada var istersen incele ama eğer taze sivilce gibiyse watsonda sivilceler için bantlar var şişkinliğini ve kızarıklığını alıyor bi dene istersen

cnm senn gdiceğin doktorun adı ve adresi nedir?

agop kotogyan... muayene ücreti biraz yüksektir. ama iyileşmek için birçok cilt doktoru gezip ayrı ayrı onlara para vermektense bir defada verip tedavi olmak daha mantıklıdır.

cnm ben devlet hastanelerine gittiğim için hiç para vermiyorum + iyi bişe vereceğini bilsem gidersim agopa ama hepsi aynı tasta aynı hamam da

cnm senn gdiceğin doktorun adı ve adresi nedir?

bayrampaşayı biliyormusun ? orda bayrampaşa devlet hastanesinin yanında maltepe semt polikliniği var oraya gidicem yarın doktor varsa muayene olcam yoksa pazartesi tekrar gidicem arkadaşımla gidicez doktorun adını bilmiyorum şimdi sorarım arkadaşıma senin için tatlım ama çok ii sonuçlar verdi ilk sabunlar kremler sonra antibiyotiğe başladı aşırı derecede sivilcelendi daha sonra hepsi söndü istediğini rahatlıkla yedi ben çikolata yemeye korkarken o kalıp kalıp yedi dahada çıkmıyor arada kimyasal peeling yapıyorlar lekeleri için ama sana tavsiyem kesinlikle oynama yüzünle belki yaparsan temiz cildine bal ve tarçını 2 saat beklet etkisi sonuçları çok ii oluyor bnm sorunum büyüdü artık o bile işe yaramadığı için gidiyorum istersen bi dene bal tarıçını bi kaç gün geçmezse hiç bekleme git

bakırköy devlet hastnesıne baglı turkan saylan hastnesı var muths cok guzel bıraz randevuda sorun oluyor ama doktorlar cok ıyı

oraya bnm erkek arkadaşım gitti 2-3 tane sivilcesi vardı takıntı yaptı gitti oranında doktorları çok iyimiz cnm ama herşeyden önce sabır isteyen şeyler bunlar sana diyorum ama ben nasıl sabredicem çok merak ediyorum

cnm ben devlet hastanelerine gittiğim için hiç para vermiyorum + iyi bişe vereceğini bilsem gidersim agopa ama hepsi aynı tasta aynı hamam da

ben ona giden kime gördüysem tedavi oldu, kendim de gittim o yuzden söyledim canım. ben de yıllarca devlet hastanelerine gittim, özel hastanelere gittim vakit kaybı oldu sadace benim için.geçmiş olsunn bu arada.

X