• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da IŞİD Mağazası Açıldı..

20 Mart 2008
141.526
212.993
1.423
60
Bağcılar’da açılan ‘IŞİD Store’de sadece şeriat giysileri satılıyor…

Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) adlı cihatçı katillerin bayrağı, İstanbul’da yeni açılan bir mağazada tişört olarak satılmaya başlandı.

Yurt gazetesinin haberine göre İslami Giyim adıyla Bağcılar’da açılan mağazada, IŞİD’in bayrağının basıldığı tişörtler yanında sadece şeriata uygun bayan elbiseleri ve çarşaflar satılıyor. Şeriatçı gösterilerde kullanılan bayrak ve flamaların da satışa sunulduğu mağazanın dış cephesinde Ahzab Suresi’nin Türkçe meali yer alıyor. Mağazanın adı dışında satılan ürünlerde yer alan tüm yazılar ise Arapça.

Bağcılar’ın en işlek caddelerinden birine bakan mağaza görenleri şaşırtıyor. Muhafazakar nüfusun yoğun olduğu ilçede IŞİD bayrağının bulunduğu tişörtler “Peygamber Efendimiz’in mührü” diye tanıtılarak satılıyor. Bilindiği gibi Irak ve Suriye’de cihat adına vahşi katliamlara imza atan şeriatçı çete, bayrağında Peygamber mührü bulunduğu için koydukları kurallara uymayanları kafir kabul ederdek infaz ediyor.

30 Mart yerel seçimleri öncesi Saadet Partisi’nin seçim bürosu olarak kullandığı dükkana açılan IŞİD mağazasının Esenler, Esenyurt, Güngören, Bahçelievler, Kaynarca, Pendik, Ümraniye gibi ilçelerde de açılacağı öğrenildi.
Şimdilik sadece kadınlara hizmet sunan mağazada IŞİD’in Musul’da koyduğu kurallara uygun giysiler satılıyor. Vitrinde duran mankene giydirilmiş çarşaf sadece gözler gözükecek şekilde dizayn edilmiş.
Mağazada satılan tişörtlerin her birinde ayrı ayet ve sözler Arapça olarak yeralıyor.Özellikle muhafazakar kesimin ilgisini çeken mağazaya gelenlerin en fazla yönelttiği soru “Üzerinde ayet ve Peygamber mührü olan bu giysilerle tuvalete girilebilir mi?” sorusu oluyor.

http://sozcu.com.tr/2014/gundem/istanbulda-isid-magazasi-acildi-540799/

Durumun iğrenç olmasıyla beraber yazıda 'cihatçı katillerin bayrağı...' diye geçen cümleden rahatsız oldum.
Cihatçi ve katil kelimeleri yakışmıyor. Ha adamlar bunu tekbir getirerek yapıyor ama en azıdan sözde cihatçı falan dense.
Tabi konuya bakacak olursak bu önemsiz bi ayrıntı.
Geçen yine bu pisliklerle ilgili bir video izledim zor kendime geldim.
Anlamyorum dünya neden susar böyle olaylara!!!

Durumun iğrenç olmasıyla beraber yazıda 'cihatçı katillerin bayrağı...' diye geçen cümleden rahatsız oldum.
Cihatçi ve katil kelimeleri yakışmıyor. Ha adamlar bunu tekbir getirerek yapıyor ama en azıdan sözde cihatçı falan dense.
Tabi konuya bakacak olursak bu önemsiz bi ayrıntı.
Geçen yine bu pisliklerle ilgili bir video izledim zor kendime geldim.
Anlamyorum dünya neden susar böyle olaylara!!!

Ulkeler yalnizca cikarlarina bakar.
Surada birileri olmus ne onemi var, kaynaklar ve o ulkelere calisan gruplara bakarlar.
Ilk once zaten bir takim orgut olurlarlar sonra cikarlarina ters gelirlerse teror orgutu olurlar.

Son düzenleme:
Ulkeler yalnizca cikarlarina bakar.
Surada birileri olmus ne onemi var, kaynaklar ve o ulkelere calisan gruplara bakarlar.
Ilk once zaten bir takim orgut olurlarlar sonra cikarlarina ters gelirlerse teror orgutu olurlar.

''Ulkeler yalnizca cikarlarina bakar.''
Ne yazık ki böyle işte ben de bunu eleştiriyorum özellikle de geldiğimiz nokta insan hakları bilmem ne gibi ikiyüzlülüklere çok kızıyorum.

Yalnız ne yalan söyliyim ben bu örgütü ilk kez duydum bilinen bi örgüt müydü birden mi böyle fırladı.

Herşeyi geçtim öldürme videolarındaki insanların çaresiz ve sitemli bakışları beni yaraladı açıkçası

''Ulkeler yalnizca cikarlarina bakar.''
Ne yazık ki böyle işte ben de bunu eleştiriyorum özellikle de geldiğimiz nokta insan hakları bilmem ne gibi ikiyüzlülüklere çok kızıyorum.

Yalnız ne yalan söyliyim ben bu örgütü ilk kez duydum bilinen bi örgüt müydü birden mi böyle fırladı.

Herşeyi geçtim öldürme videolarındaki insanların çaresiz ve sitemli bakışları beni yaraladı açıkçası

Benim izledigim videoyumu izledin bilmem ama...
Iran cihat cagrisi yapti en son bu orgute karsi izledinmi ?
Hatta bu gorevde herkese destek olacaklarini soylediler.

Benim izledigim videoyumu izledin bilmem ama...
Iran cihat cagrisi yapti en son bu orgute karsi izledinmi ?
Hatta bu gorevde herkese destek olacaklarini soylediler.

Bilmem ki sırayla öldürüyorlardı işte.
Bu arada İran ın yaptıkları bana samimi gelmiyor ve her adımında bir oyun varmış gibi geliyor.
O yüzden İranın bunu yapmasına şaşırdım.

Back