İstanbulda ingilizce kursu tavsiyeleriniz.

melek_90

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2015
3
0
45
Merhaba,
İngilizcem çok kötü geliştirmek, konuşmak istiyorum kurslar hakkında pek bir bilgim yok nereyi önerirsiniz gidip görüşmek istiyorum ?

Ben İstanbul lisan merkezine gitmeni tavsiye ederim. Hocaları ilgili ve uzman kişilerdir İngilizcen 0 ise genel ingilizceden başlamanı öneririm. Daha sonra üst kurlara geçersin. Ben çok memnun kalmıştım. Gidip görüş çok ilgililer yardımcı olurlar .

Bende dilko eğitim kurumuna gidiyorum memnunum şu an intermedite seviyesine geçtim. 5 kur almıştım fakat bazı özel sebeplerden dolayı iki kurumu devretmek istiyorum. Normalden daha uygun fiyata olacak ilgilenirsen yardımcı olabilirim.

İngilizce kursuna İLM ye gittim hocalarım türk ve ingiliz hocalarda işinin ehli olan tecrübeli kişilerden ders dinlemek son derece zevkli öğretim yöntemleride gramer kelime derslerinde kalıcılığı artırıyor.

2 kur ingilizce kursumu devrediyorum kadikoy ve bakirkoy hangisini isterseniz oxfors street cok guzel egitimi hafta ici haftasonu hangisi uyarsa gidebilirsiniz 2 kur 600 e birakiyorum normalde bu fiyata kurs bulmaniz mumkun degil bende is sebebiyle gidemiyorum 05360332026 whatsaptan isteyen yazabilir

atasehir harvard dil okulunu önerebilirim. cok keyifli bir ortamı var. ogretmenleri de iyi ogretiyor:)

Merhaba,
İngilizcem çok kötü geliştirmek, konuşmak istiyorum kurslar hakkında pek bir bilgim yok nereyi önerirsiniz gidip görüşmek istiyorum ?

Ben hayatimda hic kursa gitmedim ana dilim gibi konusuyorum Ingilizce. Kendi kendine ogrenemiyosan herseyi kurstan bekleyeceksen o is olmuyo malesef. Evde kendinde ogrenebilirsin.

bende kurs arıyorum, İnternette sürekli ilanını gördüğüm bir tane online İngilizce kursu Open English, Ali İhsan varol var reklamında. Evden çalılıyormuşsun hocalar amerikalıymış ama bilmiyorum. Bilen deneyen var mı aranızda?

atasehir harvard dil okulunu önerebilirim. cok keyifli bir ortamı var. ogretmenleri de iyi ogretiyor:)
Mesajlarınıza girdim, sadece Ataşehir Harvard Dil Okulu'nun reklamını yapmışsınız. Reklam yapmak için buraya gelmeyin!

yaa Allah aşkına ne kursu arkadaşlar?!!yapmayın paranız mı bol geldi
artık eskisi gibi değil,internet-teknoloji elinizin altında
açın youtube yada başka bi kanal
en olmadı siteler var
oturun çalışın dinleyin
o da olmadı dizi izleyin
kursla 3 ayda öğrenilecek bişey değil ki bu
boş yere para baymayın lütfen

merhaba hepimize kolay gelsin.Londrada eğitim almak için taksmde global vizyon eğitim kurumuna gittik.Ablam londraya gitti ardından bir kaç akrabamızda gidebildi ben başvurdum red geldi.tekrar gittiğimde red gelebileceğini söylediler. ben gercekten dil öğrenmek istiyorum ve Türkiye de bunu başaracağıma inanmıyorum. hem ablamın yanında olmaz birlikte gezebilmek isterim. Şimdi ise kurs araştırıyorum... Bu kadar üyeye sahip geniş ve kapsamlı bu formun yardımcı olabileceğine inanıyorum.

Mesajlarınıza girdim, sadece Ataşehir Harvard Dil Okulu'nun reklamını yapmışsınız. Reklam yapmak için buraya gelmeyin!

reklam yapmam icin oradan para almam yada calısıyor olmam lazım. ben oraya gidip iyi bir egitim aldım, cok da memnun kaldım ve soruları gorunce yazayım dedim. yoksa banane isteyen istedigi yere gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…