atasehir harvard dil okulunu önerebilirim. cok keyifli bir ortamı var. ogretmenleri de iyi ogretiyor:)Ben İstanbul lisan merkezine gitmeni tavsiye ederim. Hocaları ilgili ve uzman kişilerdir İngilizcen 0 ise genel ingilizceden başlamanı öneririm. Daha sonra üst kurlara geçersin. Ben çok memnun kalmıştım. Gidip görüş çok ilgililer yardımcı olurlar .
Merhaba,
İngilizcem çok kötü geliştirmek, konuşmak istiyorum kurslar hakkında pek bir bilgim yok nereyi önerirsiniz gidip görüşmek istiyorum ?
Mesajlarınıza girdim, sadece Ataşehir Harvard Dil Okulu'nun reklamını yapmışsınız. Reklam yapmak için buraya gelmeyin!atasehir harvard dil okulunu önerebilirim. cok keyifli bir ortamı var. ogretmenleri de iyi ogretiyor:)
Nasil öğrendiniz kendiniz bana sa yardımcı olur musunuz?Ben hayatimda hic kursa gitmedim ana dilim gibi konusuyorum Ingilizce. Kendi kendine ogrenemiyosan herseyi kurstan bekleyeceksen o is olmuyo malesef. Evde kendinde ogrenebilirsin.
Mesajlarınıza girdim, sadece Ataşehir Harvard Dil Okulu'nun reklamını yapmışsınız. Reklam yapmak için buraya gelmeyin!