Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar dondurulmuş embriyolarım var ilaçsız transfer istiyorum. İstanbul için önerisi olan var mı. Bugün adet oldum ana transfere başlayacak doktor bulamıyorum
Evet tabiki doktor belirliyor ama onların da bir stratejisi oluyor, bazıları ilaçsızı doğru buluyor eğer kişinin düzgün giden bir süreci varsa, rahim kalınlaşması filan normalse. O yüzden sordumTransfer bizim özel isteğimize göre yapılan birşey değil. Doktorlar kişiye özel olup olmayacağını belirliyorlar.
Evet tabiki doktor belirliyor ama onların da bir stratejisi oluyor, bazıları ilaçsızı doğru buluyor eğer kişinin düzgün giden bir süreci varsa, rahim kalınlaşması filan normalse. O yüzden sordum
Ben de bu ay transfer edeceğim. İlaçsız olacak. Şişli memorialde tedavi görüyorum. Ama ilaçsız olup olmadığına doktor hormon değerlerine bakıp karar veriyorKızlar dondurulmuş embriyolarım var ilaçsız transfer istiyorum. İstanbul için önerisi olan var mı. Bugün adet oldum ana transfere başlayacak doktor bulamıyorum
Hangi doktor sizinki , benim hormonlarım normal olduğu halde ilaçlı yapıldı, doktor değiştireceğim o yüzdenBen ilaçlı transfere uygundum. Doktorum biz normalde hiç ilaç kullanmadan yapıyoruz transferü dediğini hatırlıyorum. Ben uygun değildim ama ilaçla oldum. İsterseniz bir görüşün. Ama sizün için uygun olan neyse onu uygulayacaktır doktor. Şişli Kolan Fulya Gökdağlı Sağır. Kendisinden sonsuz memnunum bir doktordan çok öte
Rahim kendiliğinden kalınlaşıyorsa yani transfere uygun hale gelebiliyorsa ilaca gerek olmuyormuş. Her ay düzgün adet gören birinin genelde hormonları düzgün çalılıyormuş.İlaçsız transfer nasıl oluyor?
Hangi doktor acaba, dondurulmuş transfer mi olacak sizin?Ben de bu ay transfer edeceğim. İlaçsız olacak. Şişli memorialde tedavi görüyorum. Ama ilaçsız olup olmadığına doktor hormon değerlerine bakıp karar veriyor
Rahim durumunuz nasıl. Kalınlaşmada sorun yaşıyormusunuz adet döngünüz düzenlimi. Benim rahim kendiliğinden kalınlaşmıyordu adetim düzensizdi. Doktorum şişli kolan hastanesi Fulya gökdağlı sağır. Ama dediğim gibi doktor sizin için en uygun olanı karar verip öyle yapar. Ama genelde sorun olmayan hastalarda ilaçsız yapıyoruz dediğini anımsıyorum. İlaçsız transfer çok güzel birşey tabiki ama en güzel sonucu ne getirecekse o olsunHangi doktor sizinki , benim hormonlarım normal olduğu halde ilaçlı yapıldı, doktor değiştireceğim o yüzden
Benim adetim düzensiz değil hormonlara düzgün dedi iki Prof. ama ben bilinçsizdim ilk defa tüp bebek yaptırdım. Ne derse yaptım, negatifi görene kadar iğne kullandım sayısız. Kendi kendine rahim kalınlaşıyor zaten ama yine de her doktor ilaçsız yapmıyor yani..Zaten normalse her doktor bunu yapar.
İlaçlı transfer genelde yurtdışından veya il dışından gelen hastalara yada adeti düzensiz olanlara vs yapılıyor.
Adetlerim çatlamalarım düzenli canım rahim de iyi görünüyormuş ama ilaçlı yaptılar bir kez o da tutmadı, benim sebebi yok tutmayışının. Belki doğal olmadığı için vücut kabul etmedi bilmiyorum çünkü embriyo aa kaliteydi 5. Gün ama olmadı. Şimdi embriyolarımın olduğu hastanede çakışan Cem beye gideceğim bakalım ama biraz gerginimRahim durumunuz nasıl. Kalınlaşmada sorun yaşıyormusunuz adet döngünüz düzenlimi. Benim rahim kendiliğinden kalınlaşmıyordu adetim düzensizdi. Doktorum şişli kolan hastanesi Fulya gökdağlı sağır. Ama dediğim gibi doktor sizin için en uygun olanı karar verip öyle yapar. Ama genelde sorun olmayan hastalarda ilaçsız yapıyoruz dediğini anımsıyorum. İlaçsız transfer çok güzel birşey tabiki ama en güzel sonucu ne getirecekse o olsun
İstersen fulya hocaylada bir görüş canım. Ben ilk transfere gittiğimde naturel yapcaz demiştü. Ben kendimi bildiğim için ben adet olamıyorumki ilaçsız dedim. Sonra ilaca cevirdi. İyikide öyle olmuş zaten ilaçla bile zor kalınlaştırdık. Arada diyordu senin durumun özel olduğu için biz çok ilaç kullanıyoruz yoksa genelde naturel yaparız sorun olmayan hastalara diye.Adetlerim çatlamalarım düzenli canım rahim de iyi görünüyormuş ama ilaçlı yaptılar bir kez o da tutmadı, benim sebebi yok tutmayışının. Belki doğal olmadığı için vücut kabul etmedi bilmiyorum çünkü embriyo aa kaliteydi 5. Gün ama olmadı. Şimdi embriyolarımın olduğu hastanede çakışan Cem beye gideceğim bakalım ama biraz gerginim
Özelden yazıyorumİstersen fulya hocaylada bir görüş canım. Ben ilk transfere gittiğimde naturel yapcaz demiştü. Ben kendimi bildiğim için ben adet olamıyorumki ilaçsız dedim. Sonra ilaca cevirdi. İyikide öyle olmuş zaten ilaçla bile zor kalınlaştırdık. Arada diyordu senin durumun özel olduğu için biz çok ilaç kullanıyoruz yoksa genelde naturel yaparız sorun olmayan hastalara diye.
Mesaj gönderemedim. Nasıl ulaşabilirim hızlı bir şekilde kendisine acabaÖzelden yazıyorum
Evet dondurulmuş transfer olacak. Yücel ŞahinHangi doktor acaba, dondurulmuş transfer mi olacak sizin?
Özelden yazıyorum
Şişli Kolan hastanesinde çalışıyor doktor hastaneyş arayıp randevu alabilirsinMesaj gönderemedim. Nasıl ulaşabilirim hızlı bir şekilde kendisine acaba