Hayırlı ramazanlar, hayırlı iftarlar. Bi sorum var, sırf onun için üyelik aldim. Bir dert değil, dertçik daha cok ama umarım burdaki arkadaşlar bana yardımcı olurlar. Gelelim konuya: Ramazanın son günleri ailemle istanbulda olacağım Allah nasip ederse. Internetten arama yaptın, işte nerde iftar yapilir, neresi uygun, neresi lezzetli gibisinden. Fakat genel olarak hep ucuk fiyatli mekanlar bulabildim ve her yediğim iftar menüsüne de 500+ Lira vermek istemiyorum. Sorum bilhassa İstanbulda ikamet eden üyelere: Hem lezzet hem fiyat hem ambiyans açısından önerebileceginiz restoranlar hangileri? Merkezi konumda olanlari hangileri? Cevaplar için teşekkürleeer
Tuzla balikcisi tuzla ve basaksehirde var onun disinda catalcada doga icinde birkac yer var isimlerini unuttum ama bunlarin hepsi 380 tl civarindaki fiyatlrdi bakabilirsiniz
Sabancı öğretmenevi evi kamu 280 sivil 350 manzarası güzel, Beyoğlu öğretmen evi 250 idi galiba, sosyal tesislere bakin İBB olanlara özellikle . Istanbul ve merkezi biraz tartışılır hangi yaka lokasyon ne civarda . Yerel belediyelerin de fena sayılmaz rakamlar yine 250-300 bandında değişir . Rezervasyon yaptırmanız gerekiyor .
Anadolu yakasında ibb dragos sosyal tesisleri mükemmel lokasyonu harika manzarası ve uygun fiyatlı mönüleri ile güzel bir seçenek.
Fakat yer bulması zor ve rezv. oluyor mu bilmiyorum.