merhaba Amsterdamda yeni acilmis bay bayan giyim toptanciligi yapan,firmama acil olarak 1.kalite tekstil (bay bayan) tedarikcileri/ureticileri ariyoruz
Genel olarak istedigimiz bilgiler;
-firma ve iletisim bilgileriniz
-urun fotolariniz (min 900px genisliginde)
-urun bedenleri
-paket icerigi (ornegin S-M-L -X 2..)
-minimum adet /paket alim miktariniz
-stok temin sureniz miktariniz
-toptan fiyat listeniz,var ise iskonto miktariniz (pesin ve miktara bagli olan )
yada
-uretim icin sure /min siparis adetleriniz
not :
-siparislerimizi pesin olarak oduyoruz ,fatura istiyoruz.
-uretim siparislerimiz kismi on odemeli ,sozleme bazinda yapilmaktadir.
-teslimatlar Istanbuldaki ofisimizde yapilacaktir,kontrolumuzden sonra bu urunler tarafimizca kargolanacaktir
Sinirlamalar
-taklit,cakma,baska firmalarin lisansiz logolarini /armalarini iceren urunlerle ilgilenmiyoruz
-defolu ,dikisleri uyusmayan ..kalitesiz ve dikkatsizce uretilmis urunleri kabul edemiyoruz
ilgilenen arkadaslar gungor19@hotmail.com adresinden bana firmamiz hakkinda bilgi almak icin yada yukarida istenilen bilgiler ile (firma,urun resimlerini gondererek ) ulasabilirler
Genel olarak istedigimiz bilgiler;
-firma ve iletisim bilgileriniz
-urun fotolariniz (min 900px genisliginde)
-urun bedenleri
-paket icerigi (ornegin S-M-L -X 2..)
-minimum adet /paket alim miktariniz
-stok temin sureniz miktariniz
-toptan fiyat listeniz,var ise iskonto miktariniz (pesin ve miktara bagli olan )
yada
-uretim icin sure /min siparis adetleriniz
not :
-siparislerimizi pesin olarak oduyoruz ,fatura istiyoruz.
-uretim siparislerimiz kismi on odemeli ,sozleme bazinda yapilmaktadir.
-teslimatlar Istanbuldaki ofisimizde yapilacaktir,kontrolumuzden sonra bu urunler tarafimizca kargolanacaktir
Sinirlamalar
-taklit,cakma,baska firmalarin lisansiz logolarini /armalarini iceren urunlerle ilgilenmiyoruz
-defolu ,dikisleri uyusmayan ..kalitesiz ve dikkatsizce uretilmis urunleri kabul edemiyoruz
ilgilenen arkadaslar gungor19@hotmail.com adresinden bana firmamiz hakkinda bilgi almak icin yada yukarida istenilen bilgiler ile (firma,urun resimlerini gondererek ) ulasabilirler