• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İstanbul'da Hsg çektirebilecegimiz merkez önerileri ve 2018 fiyatları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

lifedoesntwait

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
542
745
303
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
Rahim filmi (Hsg) çektirmem gerekiyor. Devlet hastanesi, özel hastane veya görüntüleme merkezi önerilerinizi ve tecrubelerinizi paylaşır mısınız?
Devlette sadece iki hastanede (bakırköy ve okmeydani) çekiliyormus onun da çok ileri tarihe randevu verildiği soyleniyor. Bilgisi olan payalsabilir mı?
Özelde nereyi önerirsiniz ve fiyatları nasıl?

Şimdiden teşekkur ederim.

Merhaba arkadaşlar,
Rahim filmi (Hsg) çektirmem gerekiyor. Devlet hastanesi, özel hastane veya görüntüleme merkezi önerilerinizi ve tecrubelerinizi paylaşır mısınız?
Devlette sadece iki hastanede (bakırköy ve okmeydani) çekiliyormus onun da çok ileri tarihe randevu verildiği soyleniyor. Bilgisi olan payalsabilir mı?
Özelde nereyi önerirsiniz ve fiyatları nasıl?

Şimdiden teşekkur ederim.
Merhaba, ben Ekim başında Fulya Açık Mr görüntüleme merkezinde 550 TL gibi bir ücrete çektirmiştim yanlış hatırlamıyorsam, hiç ağrı, acı olmamıştı, sonrasında kanama da yaşamadım. Aynı gün iki tablet antibiyotik yazmışlardı, enfeksiyondan korumak için sanıyorum.

Merhaba, ben Ekim başında Fulya Açık Mr görüntüleme merkezinde 550 TL gibi bir ücrete çektirmiştim yanlış hatırlamıyorsam, hiç ağrı, acı olmamıştı, sonrasında kanama da yaşamadım. Aynı gün iki tablet antibiyotik yazmışlardı, enfeksiyondan korumak için sanıyorum.
Çok teşekkür ederim

Merhaba. Bende ekim ayında Echomar da Dr. Cevat Bayrak’ta çektirdim. Anestezisiz ve çok rahattı. YouTube’da videoları var zaten doktorun. İzle bence. Aynı o şekilde çok ilgili bi doktor ve ekip. 650 TL’ye çektirdim. 5 Dk sürdü. Benim tüplerim açık çıktı. Hiçbir şey hissetmedim :) Doktor dedi, eğer tıkladıysa adet sancısı kadar bir acı duyarsın. Ufak tefek tıkanıklık varsa ekstra ücret ödemeden açıyorlar işlem sırasında. Bittikten sonra raporu veriyorlar hemen. Biz ekstra bilgi istedik çünkü anlamadım doğal olarak bir şey. Odasında gerekli açıklamaları yaptı. Çok korkarak gitmiştim ama yaşadığım strese değmedi :)
Umarım yardımcı olmuşumdur ..

Merhaba. Bende ekim ayında Echomar da Dr. Cevat Bayrak’ta çektirdim. Anestezisiz ve çok rahattı. YouTube’da videoları var zaten doktorun. İzle bence. Aynı o şekilde çok ilgili bi doktor ve ekip. 650 TL’ye çektirdim. 5 Dk sürdü. Benim tüplerim açık çıktı. Hiçbir şey hissetmedim :) Doktor dedi, eğer tıkladıysa adet sancısı kadar bir acı duyarsın. Ufak tefek tıkanıklık varsa ekstra ücret ödemeden açıyorlar işlem sırasında. Bittikten sonra raporu veriyorlar hemen. Biz ekstra bilgi istedik çünkü anlamadım doğal olarak bir şey. Odasında gerekli açıklamaları yaptı. Çok korkarak gitmiştim ama yaşadığım strese değmedi :)
Umarım yardımcı olmuşumdur ..
Evet çok faydalı oldu. Peki doktor kendisi mi çekiyor yardımcı personeller mi?

Echomar Şişli ...ben geçen yıl 500 çektirmiştim ...busene zamlanmıştır...işlerini düzgün yapan temiz hijyenik bir merkez ...çokta profesyonel görünüyor...kadındoğumcumun önerisiyle gitmiştim...

Kızlar merhaba ben bugün yeni üye oldum sırf bu konuda tecrübemi yazmak için üye oldum.Yorum yazıp tavsiye eden herkesten Allah razı oldum ben bugün Şişli echomar da hsg çektirdim çok korkarak gittim gitmeden önce ağrı kesici kas gevşeticiler içtim çok panik atak biriyim şükürler olsun hiç korktuğum gibi olmadı.Normal vajinal muayene nasılsa Buda öyleydi ilacın verildiğini hissetmedim bile.Cevat Bey yanımdan ayrılmadı ağlayacak gibi korkuyla girdim beni sakinleştirdi hepsi Güler yüzlüydü hepsinden çok memnun kaldım herkese de tavsiye ederim (650₺ ödedim )

Back