• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları İstanbul'da hem uygun hem kaliteli dershane -2014

busraggg

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2014
3
0
6
34
İstanbul
Öncelikle merhaba.
Lise3 öğrencisiyim ve bildiğiniz gibi seneye YGS ve LYS derdim var. Dershaneye gitmeyi düşünüyorum ve uygun dershane arıyorum. Bütcemiz yok yüksek değil, en fazla 4 bin. Hem iyi eğitim veren, hem uygun dershaneler ve şubelerini ayrıca ücretlerini yazmanız dileğiyle. Bu sene kayıt yaptıranlar yazarsa çok sevinirim.
not- edirnekapı tarafında oturuyorum yer de önemli. karşı olmazsa ve çok uzak olmazsa çook sevinirim.:32:

Öncelikle merhaba.
Lise3 öğrencisiyim ve bildiğiniz gibi seneye YGS ve LYS derdim var. Dershaneye gitmeyi düşünüyorum ve uygun dershane arıyorum. Bütcemiz yok yüksek değil, en fazla 4 bin. Hem iyi eğitim veren, hem uygun dershaneler ve şubelerini ayrıca ücretlerini yazmanız dileğiyle. Bu sene kayıt yaptıranlar yazarsa çok sevinirim.
not- edirnekapı tarafında oturuyorum yer de önemli. karşı olmazsa ve çok uzak olmazsa çook sevinirim.:KK76:
buldun mu ? eminim bulmuştursun 4.000 zaten çok fazla biz kardeş indirimli baya bi ucuza gidiyoruz

Back