İstanbul'da hangi doktor?

Leylasengel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2019
3
0
1
33
Iyi günler, uzun zamandır burun ameliyatı olmak istiyorum ve sonunda bu Aralık ayında ameliyat olmaya karar verdim. İsveç klinik ve Dr Fatih Dağdelen ile görüşmeler yaptım ama iki görüşmem de güzel geçmesine rağmen sonradan yaptığım araştırmalardan dolayı randevularimi iptal ettim şimdi Dr Emre İlhan ve Dr Volkan Kahya arasında kaldım aslında Emre Bey de yaptırmak istiyorum ama baya pahali. Tavsiye verebilecek olan varsa çok sevinirim

ben volkanın 20 bin isteyecek kadar da tecrübeli olduğunu düşünmüyorum yeni bir doktor. fatih dağdelenin burunlarını ben beğenmiyorum pek ama çok dürüst bir adam.
ay ne kadarpahallı herşey allahımm

ben volkanın 20 bin isteyecek kadar da tecrübeli olduğunu düşünmüyorum yeni bir doktor. fatih dağdelenin burunlarını ben beğenmiyorum pek ama çok dürüst bir adam.
ay ne kadarpahallı herşey allahımm
Evet yaaa çok zor Fatih Bey 3bin euro istedi benden ki ben de beğenmedim yaptığı burunları bilmiyorum ya çok kararsızım Emre Bey de 32bin istedi çok para

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…