• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri İstanbulda güvenle gelinlik diktirebileceğim yer konusunda yardım arkadaşlarr..

lethem

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
2.680
390
688
Merhaba
Ben diktirip kiralamak istediğim gelinliğim için moda evi arayışındayım arkadaşlar. Fatih Eminönü Kadıköy duyduğum yerler. Ancak deneyimlediğiniz, güvendiğiniz bir yer varsa tavsiye almak isterim. Çünkü kumaş vs çok anlamam ben. Pişman olmayayım. Bir de malum bütçem çok değil. 1000-1500 civarı anca verebilirim, zaten kiralama olacak.

Kiralama ile satın alma arasında 300tl fark oluyor genelde. Yani 2500e satılan bir gelinliği kiralayım deseniz 2200'e filan ancak kiralıyorsunuz. Giyilmişi kiralama diye bir uygulama yok malesef.

Bütçeniz dahilinde güzel bir gelinlik için Oleg Cassiniye bir bakın, olur bence. Ya da bu saydığınız semtlerde tülden, mesela üstü drapeli altı prenses etek sade bir gelinlikte iyi sonuç alırsınız. Dantele girmenizi pek önermiyorum, kaliteli danteller malesef çok pahalı, kalitesizler ise güzel durmaz.

Kadıköy Esra Özcan moda gerçekten çok kaliteli işler çıkarıyor ben gerçekten çok memnun kaldım ama istediğiniz tutara yapabilir mi bilmem, bi sorabilirsiniz bence;)

kızlar ben de ağustos geliniyim gelinlik için biraz geç kaldık o yüzden acilen karar vermem gerekli yardımlarınızı istiyorum, kadıköy'de 3 tane gelinlikçi arasında kaldım dikimleri ve fiyatları hemen hemen aynı ama eğer aranızda daha önce oralara gitmiş olan varsa bana yaşadıklarını anlatabilir mi? Flower moda, prosimanaz gelinlik, butik&antik gelinlik, bu üç mağaza kalite ve fiyat olarak kafama yattı ama önümdeki süreçte beklenmedik birşey çıkar mı diye korkuyorum, yardımlarınızı bekliyorum :*

Eğer yakındaysan fatihe bakmanı öneririm. Seval gelinliğin sokağından yukarı doğru çıkarken sağ tarafta funda gelinlik var, arkadaşım orada diktirmiş ve çok çok memnun kalmış fiyatı da1500 tl. Ben de geçen gün uğradım dikilmiş modellerini yakından gördüm bence kaliteli ve şık duruyordu, tabi ki fiyata göre.

Çağteks e bak bence. ister özel dikim yaptır ister hazırdan al çok fazla alternatifin var. biz dün gittik 200 den faza gelinlik mağazalarında var bütün Fatih i gezmek gibi bir şey :D

Eğer gezeyim tadına varayım diyorsan gelinliğin çok olduğu noktalar fatih kadıköy git gez aklında kalmasın

Çağteks e bak bence. ister özel dikim yaptır ister hazırdan al çok fazla alternatifin var. biz dün gittik 200 den faza gelinlik mağazalarında var bütün Fatih i gezmek gibi bir şey :D

Eğer gezeyim tadına varayım diyorsan gelinliğin çok olduğu noktalar fatih kadıköy git gez aklında kalmasın

fiyatlar nedir orada canım, belirli bir bütçemiz var da :) 2500tlnin üzerine pek çıkmak istemiyoruz

fiyatlar nedir orada canım, belirli bir bütçemiz var da :) 2500tlnin üzerine pek çıkmak istemiyoruz

bulursunuz o fiyata gelinlik
Çağteks yurt dışına da gelinlik gönderiyormuş stok fazlalarında çok uygun fiyatlı sayısız gelinlikler var bunun yanında çok yüksek fiyatlılarda var mutlaka istediğini bulursun. pronoviasla kapışıyorlar modellerde

bende diktirebileceğim bir yer arıyorum. Bakırköy - Avcılar civarı çok gerek kalmadığı sürece Fatih falan düsünmüyorum.çalıştığım için çok uzak geliyor bana. var mı diktiren ya da tavsiye verebilecek biri :)

bende diktirebileceğim bir yer arıyorum. Bakırköy - Avcılar civarı çok gerek kalmadığı sürece Fatih falan düsünmüyorum.çalıştığım için çok uzak geliyor bana. var mı diktiren ya da tavsiye verebilecek biri :)

görünce yazmadan duramadım. bakırköyde ablamın gelinliğini diktirdik. sibel hanım diye bir gelinlikçi. yetenekli, yıllarını vermiş bu işe, diğer dükkanlardaki gibi burnu büyük de gelmedi bize çok kibardı. içimiz her aşamasında çok sindi ben de oradan düşünüyorum düğünüm yaza. kesinlikle tavsiye ederim. isim verebiliyor muyuz bilmiyorum ama? sonuçta tavsiye istemişsiniz, sybel moda tasarım adı.

Profilo Alışveriş merkezinde ve Pendik'te "Çiğdem Metin Gelinlik" gerçekten kumaşları, dikimi çok kaliteli. Ben oraya diktirip aldım, sonra çekimde tekrar giydim, sulara kumlara gömüldü gelinlik yine de bir şey olmadı:) Çok çok da ilgililer. Fiyatı senin aralıktan daha yüksek ama bir bak derim. Ben fuarda görüp aşık olmuştum:)Tavsiye ederim..

görünce yazmadan duramadım. bakırköyde ablamın gelinliğini diktirdik. sibel hanım diye bir gelinlikçi. yetenekli, yıllarını vermiş bu işe, diğer dükkanlardaki gibi burnu büyük de gelmedi bize çok kibardı. içimiz her aşamasında çok sindi ben de oradan düşünüyorum düğünüm yaza. kesinlikle tavsiye ederim. isim verebiliyor muyuz bilmiyorum ama? sonuçta tavsiye istemişsiniz, sybel moda tasarım adı.

tavsiyen için çok teşekkür ederim. düğünüm oldu bitti daha yeni gördüm mesajını :) gelinliğimi diktirdim hemde 1200tl ye :) çokta memnun kaldım istediğim modeli diktirdiğim için :)

Arkadaşlar bu fatihte şebnem Sönmez diye bir dolandırıcı var Lanet olsun ona verdiğim para haram olsun LÜTFEN Bu şebnem denilen şahısa ve annesine hayallerinizi kaptırmayın ❗️bildiğiniz dolandırıcılar fabrikasyon sistemiyle çalışıyorlar hayallerimi yıktılar ❗️prova dedikleri şeye üfleye püfleye gelerek sanki lütufta bulunmuş gibi davranıp psikolojik olarak sizi yıpratıyorlar sonucunda size bir çöp verilip dünyanın parasını alıyorlar. Örneğin dantelleri üst üste koyup gelinliğin iğrenç görünmesi mi dersiniz etek uçlarına saçma sapan ekli köklü başka danteller mi koymalarını dersiniz gelinliği düğün öncesi fotoğraf çekiminde bir saat giydim ve söküldü ya anlatamam size neler çektiğimi gelinliği düzelttirmek için bir o kadar daha para verdim duvak yerine bulaşık süngeri bile yapmayacağınız bir bez parçası veriyor elinize bir de arkanızdan küfür ederek sizi gönderiyor NE OLUR BU GÜZEL GÜNÜNÜZÜ REZİL ETMEYİN ❗️zaten her gittiğimde bir gelinle kavga ediyorlardı burdan anlamalıydım ama basiretim bağlandı ben yandım siz yanmayın isterseniz elimde fotoğrafları var kanıtlayabilirim

Back