• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istanbulda güvenilir ve uygun Dis Merkezi?

nilay67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
46
2
36
Almanya
merhabalar ben görünmez dis telli taktirmak ve dislerimi beyazlatmak istiyorum.bana önerebileceginiz iyi bir yer yada doktor varmi?

:1: niyeki? ben almanyadan gelecegim iyisi olsun istiyorum yurtdisindan gelenlere cogu yerler kazik atiyor biliyorsun. bizi cok zengin zannediyorlar heralde. forumlarda biraz arastirdim ama dis beyazlatmaktan vazgectim galiba cok sizliyormus 1-2 hafta . hem cay kahve falan birakacakmissin vs... sdendemi iyi disci ariyorsun?

konu için geç mi kaldım bilmem
istanbul anadolu yakasında maltepede simetri diş klinigi benim gibi bir korkak için number oneeee!!!
benim diş hekimim songül uçar idi çok tatlı konuşa konuşa hallediyor her şeyi insanın korkusunu alıyor o an, diğer hekimler de öyle, klinik tertemiz ferah randevu saatleriniz aksamıyor hiç, daha geçen hafta 3 kez gittim ilgi alaka herkese aynı süpper bir yer şiddetle tavsiye ederimmmmm
maltepede belediye binasına gelmeden solda köşede kalıyor yerini de bulmak kolay isteyenlere tam adres verebilirim önemle duyrulur

ben de istanbul anadolu yakasında bir diş kliniği önerebilirim. doktorları çok başarılı kesinlikle.

bu arada beyazlatmaktan vazgeçmezdim ben olsam. ağrı kesicilerle o sızlama çok rahat bastırılabiliyor.
ve 10-20 tona kadar açılıyor dişlerin rengi.

önerileriniz icin tesekkürler kizlar.ben hospitadente gittim ve randevu saatimi aksattilar hemde ucaga yetisecegim dedigim halde.bende sinir oldum ciktim gittim.tam adress verebilirsen sevinirim ceycu.hem maltepedekine bakarim hemde senin dedigine.hangisini begenirsem ona yaptiririm.bana önce dis teli önerdiler beyazlatmayi erteledim simdilik.ama 25 yasindada dis teli biraz utanc verecek bana ama seffaf olanlaridsa varmis yani dis renginde olani belki onu kullanacagim.

acık adresi veriyorum
simetri ağız ev diş sağlığı kliniği
bagdat caddesi aydınlar sokak no : 2/A maltepe-istanbul
tel 0216 457 31 31

maltepenin ana caddesinde dedigim gibi denizi solunuza alınca maltepe belediye binasına gelmeden önce köşede solda kalıyor, zenim katta bembeyaz bir klinik.......
randevunuzu alın gidin görün herkese aynı ilgi alaka, hastayı tam vaktinde alıyorlar, tertemiz ferah bir klinik benim diş hekimimin adı songül uçar idi, bahadır bey de çok iyidir
tavsiyelerim bunlar

Back