Merhabalar her hafta kahvaltıya gidiyorum ve inanılmaz keyifli bir kahvaltı yapıyorum biraz pahalı ancak hersey çok lezzetli cokkİstanbul'da yaşayanlar ya da günübirlik İstanbul'u ziyaret edecekler için öyle bir rota vereceğiz ki, her anını lezzet patlamasıyla geçireceğiniz bir gün olacak. Bunun için açık bir iştah, otomobil ya da İstanbulkart ve yeterli enerjiye ihtiyacınız var. Buyurun başlıyoruz.
Kahvaltı
Eki Görüntüle 1981602
Eki Görüntüle 1981603
Karaköy Rıhtım'da bulunan Namlı Gurme'de kahvaltı ile başlıyoruz. Kahvaltı adına her çeşit şarküteri, peynir, zeytin gibi malzemeleri bulabileceğiniz bu mükemmel mekanda ayrıca çeşit çeşit yumartalı kahvaltı yemekleri, mezeler, salatalar da mevcut. Seçeneklerin sınırsızlığını ancak gidip gözlerinizle keşfettikten sonra anlayabilirsiniz. Bu rotayı özellikle haftasonu yapıyorsanız mekanda sıra bekleme olasılığınız var.
Kaynak:storia
DeneyeceğimAtıştırmalık
Eki Görüntüle 1981611
Eki Görüntüle 1981612
Mandabatmaz'da kahveleri içtikten sonra İstiklal Caddesi'nden Beşiktaş'a yol alıyoruz. Köyiçi'ndeki tarihi 7-8 Hasan Paşa Fırını'nına girdiğinizde burnunuza gelen kokular bir süre sizi hayaller dünyasına sürükleyebilir. Evet, o kadar fantastik bir koku karışımından bahsediyoruz. Hemen midenize indirmek için alacaklarınızın yanında, gelecek günler için de stok yapacağınızı biliyoruz. Özellikle portakal kokusunu takip edip ulaşacağınız nokta sizi mutlu edecek. Bizden bu kadar ipucu gerisi size kalmış.
Burasi hangi semtte acaba ?Akşam Yemeği
Eki Görüntüle 1981632 Eki Görüntüle 1981633
Evet, geldik günün sonuna. İstanbul'daki fiyat/performans açısından en iyi kebapçılardan biri olan Şavak Usta'nın yeri İstanbul'un kebap özerk bölgesi Hor Hor'da bulunuyor. Mükemmel kebapların yanında ikramlar gözünüzün doyması için gerekli görevi yerine getiriyor. Burada özellikle patlıcanlı kebap severler için yiyebileceğiniz en iyi örneklerinden biri bulunuyor.