İstanbulda göğüs küçültme ameliyatı

Muhittin

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
10.716
20.144
arkadaşlar 22 yaşındayım hamileyim ve çocuğum olcak kısmetse ben çocuğumu yeteri kadar emzirdikten sonra ameliyat olmak istiyorum

172 boyum 53 kiloyum ve göğüslerim 90 95 beden :18:

nefret ediyorum sarkıklar 75 80 daha dolgun ve dik göğüsler istiyorum

yardım edermisiniz

Merhaba arkadaşım umarım istediğin ameliyatı olursun ben geçtiğimiz cuma 16 martta ameliyat oldum. Seninle aynı dertten muzdariptim fakat şimdi o kadar rahatım ki anlatamam. Sen tam olarak ne öğrenmek istiyorsun doktor tavsiyesi mi ameliyat süreci mi fiyat mı yada ameliyat sonrası dönem mi (ki bu dönemin içindeyim şu an ) yardımcı olmak isterim. Bende bu ameliyatı olmadan önce çok tedirgindim umarım yardımcı olabilirim. Sorularını bekliyorum

1 emzirebiliyormsuun yani tekrar hamile kalabilirmiyim

2 doktor tasiyesi

3 fiyat

çok acıyormuuuuuu :))

bu arada hayırlı olsun yaa çok sevindim inan çok kötü bişey istediğin şeyleri sırf göğüslerin büyük diye 1 2 beden büyük almak :18:

mrb bn de 21 yaşındayım 15 haftalık hamileyim göğüslerim 90 beden gebeliğin etkisiyle daha çok büyüdüler çok cnm sıkılo artık bn de bebeğimi emzirdikten sonra ameliyat olmak istiorum sizlerden de bilgi almak isterim (

Teşekkür ederim evet emzirebiliyorsun ama süt bezlerinin 1/3 ünü alıyorlarmış doktor öyle söylemişti bize, tamamen almıyorlar yani; fakat sen çok ama çok küçültelim dersen doktora tabi o da uygun görürse bu 1/3 lük kısımdan daha fazlası alınabilir ama tamamı değil. Yani normal bir ameliyatta 1/3 lük kısım alınıyor. Ben 70 beden giyiyordum fakat kaplarım D idi yani beden çok fazla değil ama kap olarak çok aşırıydılar. Trafik kazası geçirmiştim birde 2009 yılında onun üzerine bu göğüsler hiç çekilmez oldu çünkü omurgamda zedelenme vardı ve normalde zaten büyük oldukları için omuz ve sırtımda oluşan ağrılar daha da çekilmez olmuştu. Ama şu anda (tabi ben doktora a cup olmasını söylemiştim çünkü artık bıkmıştım şu anki hali a cup zaten) rüyada gibiyim çok rahatım eğer olursan sende ne demek istediğimi anlayacaksın. Öz güvenimde %100 artış oldu eşimle dışarı çıkmak istemiyordum önceleri sanki herkes bana bakıyormuş gibi hissederdim ama şimdi öyle değil dışarı çıkmayı ben istiyorum. Gelelim doktor tavsiyesine biz teoman doğan beye ameliyat için gittik eşimle beraber daha önceden de adı duyulmuş doktorların araştırmasını yapmıştık. Biz teoman beyde karar kıldık tabi ki istanbulda bu işi hakkıyla yapan başka doktorlar da vardır ama bu bizim kendi tercihimiz benim sana tavsiyem güzelce araştırmanı yap. İnternetten doktorların özgeçmişiyle ilgili araştırma yap zaten doktor tavsiyesi vermek için kurulmuş siteler var bunları çok basit bir şekilde arama motorlarına doktor tavsiyesi diye yazarsan oradan da estetik cerrahi bölümünü seçersen bu tür ameliyatları geçirmiş kişilerin tavsiyeleriyle karşılaşırsın ben bu şekilde araştıma yapmıştım ve teoman beyde karar kılmıştım. Birde yaptığımız bütün harcamaları yazayım ben sana yani sadece ameliyat masrafı değil herşeyi yazayım

1.ameliyat,doktor ücreti,hastane masrafları = 7800TL toplam fiyat ama senin durumuna göre değişebilir yani bu tamamen muayeneden sonra belli oluyor bu arada benimkiler çok kötüydü sadece tek bir marka ve model giyebiliyordum başka sutyen olmuyordu bana sen düşün artık gerisini(muayene ücretsiz,şanslıyız aslında bundan bir kaç ay öncesine kadar 150 TL idi )
2.çıkan dokuları eşin patolojiye götürüp veriyor =250TL (en ucuzu bu daha ucuzunu eşim bulamamıştı)

bu pataloji olayı yapılmak durumundaymış olmazsa olmaz birşey yani hem bu işlem sonuçlanınca bi hastalığın var mı yok mu onu öğreniyorsun sonuçlar da iki üç güne çıkıyor. Ama senin ameliyattan sonraki gün taburcu olmanı etkilemiyor bu ameliyat olduğun gün bu parçaları zaten getirip veriyorlar size sen istirahat ederken eşin de bu parçaları götürüp patalojiye verebilir benimki öyle yaptı

Acı olayına gelince ameliyattan sonra yani cumartesi gün ayağa kalkıp taburcu olup gidiyorsun ben kocaelide oturuyorum düşün ameliyattan bir gün sonra istanbuldan kocaeliye otobüsle geldim. Tabi otobüse gelinceye kadar da taksi, vapur filan atlattım ona rağmen hiç acım olmadı zaten ağrı kesici ve enfeksiyon kapmayı önleyici ilaçlar veriyorlar. Şu anda da sadece hafif bir batma, kaşıntı var başka birşey yok. Sabahları kahvaltı hazırlayıp,elde bulaşık yıkayıp, yatak toplayıp, ev temizliği yapmama rağmen ama tabiki kendini çok zorlamayacaksın ben bunları en hafif şekilde acele etmeden yapıyorum eğer bunları yaparken acı duyarsan demektir ki fazla zorluyorsun kendini işte o zaman duracaksın. Kollarını fazla yormayacaksın. Bunun haricinde birde duş olayını söylüyeyim ameliyattan sonraki gün taburcu olduğum günün akşamı duş aldım bunu zaten doktor da belirtiyor duş alabilirsin diye zaten iyileşene kadar hijyenine dikkat etmen gerekli umarım yeterince açıklayıcı olmuştur sormak istediğin başka birşey olursa cevaplarım görüşmek üzere

öncelikle geçmiş olsun .işin açığı bnnde yaptırmak için neden arıyordum senn de trafik kazası neden olmuş

benimde doğum işte neden olcak gibi kafamdan büyük oldular sütyenlerden taşıyor

çok teşekür ederim çok yardımcı olsunnn

güle güle kullan darısı bizee inş

Umarım istediğin gibi olur canım..

merhaba,
meme estetiği altında "göğüs küçültme ameliyatıyla ilgili tecbrübelerimizi paylaşalım" topiğinde, biz ameliyat olanlar durumlarımız hakkında bilgiler yazıyoruz.
bekleriz

Son düzenleme:
merhaba,
meme estetiği altında "göğüs küçültme ameliyatıyla ilgili tecbrübelerimizi paylaşalım" topiğinde, biz ameliyat olanlar durumlarımız hakkında bilgiler yazıyoruz.
bekleriz

tabiki iyileşme sürecinde başıma gelenleri yazarım

Bende bir ay önce Doktor Tayfun Aköz'e meme küçültme ameliyatı oldum.Ve sonuçtan çok ama çok memnun kaldım.Kendisi tecrübeli ve son derece nazik bir insan.Başta ameliyat hakkında endişelerim vardı ama şimdi diyorum ki keşke daha önce Tayfun Aközü tanısaydım.Aynaya bakınca kendimi tanıyamıyorum,duruşum ve yolda yürüyüşüm bile değişti.

Günaydın arkadaşlar ben yeni katıldığım için bu işin acemisiyim.Herhalde dün yanlış anlaşıldım ben doktor reklamı yapmak niyetinde değilim.Yeni Ameliyat olduğum için memnuniyetimi ve tecrübelerimi paylaşmak istedim.Dün sadece birtane çok nazik hoşgeldin mesajı aldım ve çok sevindim. Sizlerle tanışmak ümidiyle hepinize bol güneşli güzel günler diliyorum.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…