Teşekkür ederim
evet emzirebiliyorsun ama süt bezlerinin 1/3 ünü alıyorlarmış doktor öyle söylemişti bize, tamamen almıyorlar yani; fakat sen çok ama çok küçültelim dersen doktora tabi o da uygun görürse bu 1/3 lük kısımdan daha fazlası alınabilir ama tamamı değil. Yani normal bir ameliyatta 1/3 lük kısım alınıyor. Ben 70 beden giyiyordum fakat kaplarım D idi yani beden çok fazla değil ama kap olarak çok aşırıydılar. Trafik kazası geçirmiştim birde 2009 yılında onun üzerine bu göğüsler hiç çekilmez oldu çünkü omurgamda zedelenme vardı ve normalde zaten büyük oldukları için omuz ve sırtımda oluşan ağrılar daha da çekilmez olmuştu. Ama şu anda (tabi ben doktora a cup olmasını söylemiştim çünkü artık bıkmıştım şu anki hali a cup zaten) rüyada gibiyim çok rahatım eğer olursan sende ne demek istediğimi anlayacaksın. Öz güvenimde %100 artış oldu eşimle dışarı çıkmak istemiyordum önceleri sanki herkes bana bakıyormuş gibi hissederdim ama şimdi öyle değil dışarı çıkmayı ben istiyorum. Gelelim doktor tavsiyesine biz teoman doğan beye ameliyat için gittik eşimle beraber daha önceden de adı duyulmuş doktorların araştırmasını yapmıştık. Biz teoman beyde karar kıldık tabi ki istanbulda bu işi hakkıyla yapan başka doktorlar da vardır ama bu bizim kendi tercihimiz benim sana tavsiyem güzelce araştırmanı yap. İnternetten doktorların özgeçmişiyle ilgili araştırma yap zaten doktor tavsiyesi vermek için kurulmuş siteler var bunları çok basit bir şekilde arama motorlarına doktor tavsiyesi diye yazarsan oradan da
estetik cerrahi bölümünü seçersen bu tür ameliyatları geçirmiş kişilerin tavsiyeleriyle karşılaşırsın ben bu şekilde araştıma yapmıştım ve teoman beyde karar kılmıştım. Birde yaptığımız bütün harcamaları yazayım ben sana yani sadece ameliyat masrafı değil herşeyi yazayım
1.ameliyat,doktor ücreti,hastane masrafları = 7800TL toplam fiyat ama senin durumuna göre değişebilir yani bu tamamen muayeneden sonra belli oluyor bu arada benimkiler çok kötüydü
sadece tek bir marka ve model giyebiliyordum başka sutyen olmuyordu bana sen düşün artık gerisini(muayene ücretsiz,şanslıyız aslında bundan bir kaç ay öncesine kadar 150 TL idi
)
2.çıkan dokuları eşin patolojiye götürüp veriyor =250TL (en ucuzu bu daha ucuzunu eşim bulamamıştı)
bu pataloji olayı yapılmak durumundaymış olmazsa olmaz birşey yani hem bu işlem sonuçlanınca bi hastalığın var mı yok mu onu öğreniyorsun sonuçlar da iki üç güne çıkıyor. Ama senin ameliyattan sonraki gün taburcu olmanı etkilemiyor bu ameliyat olduğun gün bu parçaları zaten getirip veriyorlar size sen istirahat ederken eşin de bu parçaları götürüp patalojiye verebilir benimki öyle yaptı
Acı olayına gelince ameliyattan sonra yani cumartesi gün ayağa kalkıp taburcu olup gidiyorsun
ben kocaelide oturuyorum düşün ameliyattan bir gün sonra istanbuldan kocaeliye otobüsle geldim. Tabi otobüse gelinceye kadar da taksi, vapur filan atlattım ona rağmen hiç acım olmadı zaten ağrı kesici ve enfeksiyon kapmayı önleyici ilaçlar veriyorlar. Şu anda da sadece hafif bir batma, kaşıntı var başka birşey yok. Sabahları kahvaltı hazırlayıp,elde bulaşık yıkayıp, yatak toplayıp, ev temizliği yapmama rağmen
ama tabiki kendini çok zorlamayacaksın ben bunları en hafif şekilde acele etmeden yapıyorum eğer bunları yaparken acı duyarsan demektir ki fazla zorluyorsun kendini işte o zaman duracaksın. Kollarını fazla yormayacaksın. Bunun haricinde birde duş olayını söylüyeyim ameliyattan sonraki gün taburcu olduğum günün akşamı duş aldım bunu zaten doktor da belirtiyor duş alabilirsin diye zaten iyileşene kadar hijyenine dikkat etmen gerekli
umarım yeterince açıklayıcı olmuştur sormak istediğin başka birşey olursa cevaplarım görüşmek üzere