İstanbul'da göğüs buyutme öneri hastane

Ceokaramsar

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2016
171
131
44
artık oku oku gına geldı Şişli Etfal'e gıttım ücret aldım 5000 tl fılan tutuyo
Estetıca 5000 tl fıyat verdı ama nette yorumları çok çok kötü eledım onları başka öneri verecek yokmu kafam karıştı yardımcı olun çünkü artık olacağım lutfen Koç unıversıte hast baktım ama hıç bilgi bulamadım yani

Estetıca 5000 tl fıyat verdı ama nette yorumları çok çok kötü eledım onları başka öneri verecek yokmu kafam karıştı yardımcı olun çünkü artık olacağım lutfen Koç unıversıte hast baktım ama hıç bilgi bulamadım yani
Defne Erkara diye bi doktor var 7000 fiyat verdi ama pazarlık payı var yüzyüze indiririm daha dedi 6000e düşer tahminim bi de esteworld ten 4 ay önce falan fiyat almıştım 5000di o zaman şimdi ne kadar olmuştur bilmiyorum hem uygun fiyatlı hem iyi bi doktor bulmak zor sanirim

Ayşegül Sivri 5.500 TL randevu aldım kendisinden çok pozitif elektrik alıyorum :)
İnstagramda takip ederseniz sadece meme büyütme ve küçültme yapıyor her gün hasta sonuçlarını paylaşıyor

Haftaya Şişli Etfal gıdıp görüşucem Fıyat alucam dr bakmış olurum egerki içime sınmez ise Aysegul Sıvrı karar kıldım 2 seçenek var aklımda bakalım

Bende estaworldden 1000tllil indirim çeki var 5000ise 4000e inecek bu durumda bahsettiğini Ayşegül hanım estaworlddemi? Buarada eğer geçiyorsa ijtiyacı olana indirim çeki bulabilirim çalıştığım yere sponsor olmuşlardı çünkü.

Bende estaworldden 1000tllil indirim çeki var 5000ise 4000e inecek bu durumda bahsettiğini Ayşegül hanım estaworlddemi? Buarada eğer geçiyorsa ijtiyacı olana indirim çeki bulabilirim çalıştığım yere sponsor olmuşlardı çünkü.
Kız bende istiyorum bacım bende galiba Ayşegül hanıma yaptıracağım eğer çek bulursan lütfen bana da yolla :KK45:

Şişli’deki Özel Kadıoğlu Hastanesinden fiyat sordunu mu cnm? Kardeşim orada olmuştu, fiyatı da uygundu diye hatırlıyorum.

suan bende sizinle aynı surecdeyim arkadaşlar hem doktor arıyor hemde kendim ne istıyorum doktorlarla goruştukce ona karar veriyorum ..

o yuzde iletişimde olursak cok sevinirim..

X