Kızlar az önce tv de bi haber programında gördüm ve hemen paylaşmak istedim Reklam olmasn die moda evinin adını burada yazmak istemedimisteyenler özelden msj atabılır
Param yok evlenemiyorum bahanesi tarihe karışıyor. Beyaz eşyadan ve mobilyadan sonra gelinliklerde spot piyasasına düştü.
150 liraya gelinlik alıyorsunuz
1 Gelinlik
2 Abiye
3 Bindallı
4 Gelinbaşı
5 Eldiven
6 Saç çiçeği
7 El çiçeği
8 Tarlatan
9 Çocuk gelinliği
10 Araba süsü
hepsi sadece
Sadece 200 TL hihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::dance::dance:
Artık binlerce lirayı bulan düğün masrafları spot piyasa sayesinde her keseye her zevke göre uygun hale geldi. Her şey tamam ama gelinlik, gelin başı, nişanlık, ve hatta araba süsü hepsi eksik diyorsanız. Merak etmeyin onunda çaresi var. Bir gelinlik mağazası düğünler ertelenmesin sevenler biran önce kavuşsun diye gelinlikleri de spot ürünler grubuna dahil etti.
Gelinlikte Spot fiyatlar şaşırtıyor : 2.000 liralık gelinliği 699 liraya almak mümkün. Hem de yanında bindallı, gelin başı ve araba süsü hediyesi. Dileyene fotoğraf hizmeti de veriliyor.Birbirinden güzel ve şık gelinliklerin bazılarının özellikleri ve fiyatları ise şöyle: Sawarozky taşlı amerikan satenli üst kısmı şık bir şekilde sawarozky taşlarlı ile donatılmış 2.000 liralık gelinlik 699 lira satılıyor.
Kaliteyi ucuza almanın fırsatı : Komple etek boyu kendiliğinden işlemeli etek kısmı el işlemeli sawarozky taşlı gelinlik 1.500 lira yerine 499 liraya almak mümkün. 1250 lira olan kasnak işlemeli birinci sınıf cam organize toplama aralarında taşlarla geçiş yapılmış olan gelinlik ise sadece 399 lira. Genç kızların son zamanlarda gözde gelinlik modellerinden olan mendil etekli üst üste traples. Üst bedeni sawarozky taşlarla süslenmiş gelinlik ise sadece 1000 lira yerine 299 lira.
Gelinlik 150 lira : Kulaklarınıza inanamayacaksınız ama komple organize birinci sınıf kupürlerle süslenmiş alt beden planla toplanmış arka tarafında orijinal gülleri bulunan gelinlik ise 750 yerine sadece 150 liraya almak mümkün. Ayrıca bütün gelinlikler hem açık olarak hemde tesettürlü olarak kullanılmaya uygun.
Bol hediyesi var : Fiyatları ne olursa olsun bu spot gelinlikleri alıyorsunuz.Hediyeride sizin oluyor.Gelin başı, bindallı, çocuk gelinliği, abiye kıyafet ve gelin arabası süslenmesi hediye…