Gelinlik Modelleri İstanbulda Gelinlikler Spota düştü 200 TLye Gelinlik ve Daha fazlası ...

xsxadu

Şadu & Hayati
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2007
258
1
40
Kızlar az önce tv de bi haber programında gördüm ve hemen paylaşmak istedim Reklam olmasn die moda evinin adını burada yazmak istemedimisteyenler özelden msj atabılır

Param yok evlenemiyorum bahanesi tarihe karışıyor. Beyaz eşyadan ve mobilyadan sonra gelinliklerde spot piyasasına düştü.
150 liraya gelinlik alıyorsunuz

1 Gelinlik
2 Abiye
3 Bindallı
4 Gelinbaşı
5 Eldiven
6 Saç çiçeği
7 El çiçeği
8 Tarlatan
9 Çocuk gelinliği
10 Araba süsü

hepsi sadece

Sadece 200 TL hihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::dance::dance:

Artık binlerce lirayı bulan düğün masrafları spot piyasa sayesinde her keseye her zevke göre uygun hale geldi. Her şey tamam ama gelinlik, gelin başı, nişanlık, ve hatta araba süsü hepsi eksik diyorsanız. Merak etmeyin onunda çaresi var. Bir gelinlik mağazası düğünler ertelenmesin sevenler biran önce kavuşsun diye gelinlikleri de spot ürünler grubuna dahil etti.
Gelinlikte Spot fiyatlar şaşırtıyor : 2.000 liralık gelinliği 699 liraya almak mümkün. Hem de yanında bindallı, gelin başı ve araba süsü hediyesi. Dileyene fotoğraf hizmeti de veriliyor.Birbirinden güzel ve şık gelinliklerin bazılarının özellikleri ve fiyatları ise şöyle: Sawarozky taşlı amerikan satenli üst kısmı şık bir şekilde sawarozky taşlarlı ile donatılmış 2.000 liralık gelinlik 699 lira satılıyor.
Kaliteyi ucuza almanın fırsatı : Komple etek boyu kendiliğinden işlemeli etek kısmı el işlemeli sawarozky taşlı gelinlik 1.500 lira yerine 499 liraya almak mümkün. 1250 lira olan kasnak işlemeli birinci sınıf cam organize toplama aralarında taşlarla geçiş yapılmış olan gelinlik ise sadece 399 lira. Genç kızların son zamanlarda gözde gelinlik modellerinden olan mendil etekli üst üste traples. Üst bedeni sawarozky taşlarla süslenmiş gelinlik ise sadece 1000 lira yerine 299 lira.
Gelinlik 150 lira : Kulaklarınıza inanamayacaksınız ama komple organize birinci sınıf kupürlerle süslenmiş alt beden planla toplanmış arka tarafında orijinal gülleri bulunan gelinlik ise 750 yerine sadece 150 liraya almak mümkün. Ayrıca bütün gelinlikler hem açık olarak hemde tesettürlü olarak kullanılmaya uygun.
Bol hediyesi var : Fiyatları ne olursa olsun bu spot gelinlikleri alıyorsunuz.Hediyeride sizin oluyor.Gelin başı, bindallı, çocuk gelinliği, abiye kıyafet ve gelin arabası süslenmesi hediye…

Mümkün tabiikide, eğer üstüne oturmayan potlu potlu, kaba bir taftadan gelinlik giiymek istiyorsan, mahalle kuaföründe 10yıl öncenin moda topuzu üzerine simler serpiştirilmesini istiyorsan mümkün....
Tabii modaevinin ismini bilmiyorum belki de iyi biyerdir ve dönemnsel yapmışlardır Ama 200 liraya bırak gelinliği, ben gelin arabasını bve elçiçeğinin 2 yıl önce ki bedeli 200 liraydı...

walla isterseniz sibel moda evi die arattırın google dan .kendiniz inceleyin...Durumu olan var olmayan var belki birilerine bi faydası dokunur.

walla isterseniz sibel moda evi die arattırın google dan .kendiniz inceleyin...Durumu olan var olmayan var belki birilerine bi faydası dokunur.

sakın yanlış anlamayın size lafım yok. teşekkürler paylaştığınız için. ben sadece bu pahalılıkta 200 tl hepsi nasıl olur diye düşündüm.

web sitesindeki modeller bu kampanyada geçerliyse gayet iyi. hatta çok çok iyi. bu zamanda yuva kurmak zor.

Bana kızmayın.. Ama uyarmak istiyorum...
Web sitesindeki resimlerin hiçbiri (resmin üzerinde sibel... yazan bindallı hariç) kendi diktikleri gelinlikler değil...
Hepsi bilindik markaların kataloglarından alıntı...
Ortaya çıkarttıkları işin nasıl birşey olduğunu göstermemişler. Bu da benim için güvenmemek için geçerli bir sebep...

Ama tabiii maddi durumu olmayıp da gelinlik alamayacaklar için iyi bir fırsat....

ya evet aslında bi tane eteklerine doğru full taş olan gelinliği bende görmüştüm internette haklı olabilirsn .

bu arada kızacak bişi yok canım merak etme düşüncelere fikirlre açık biri olmasam kalkıpta paylaşmam ....muhtemelen ellerindeki modelleri kiralıyolardır özel istersende daha uygun fiyata yapıyolardır benim birazcık daha vaktim oldğu içinarayıp sormadım fisfisfis

ya kiralik hayatta almam ben bi ömür saklamalısın hayatında bi dönüğm noktası hayatının en güzel günü

kiralıkla satılık arasında çok fark yok zaten. ama herkesin maddi durumu elvermeyebilir. ben de satın alsam bile başkalarına bedava kiralamak ya da birine hediye etmek isterim. dolapta beklemsine karşıyım

yaaa kıslar benimmm arkadaşımmm gelinlikçii malatyadaaa... gidiyor istanbuldan tanesi 50 tlye gelinlik satın alıp malatyada 1000-2000 tlye satıyorrrrr..acaip ucuz aslında gelinlikler..

arkadaşım paylaşımın için sağol bende ünlü bir moda evinde çalışıyorum bu sözü geçen moda evinin sitesindeki resimler bizim mekanlar mankenler fotoğrafçılar reklamcılar dergiciler tutup milyarlarca harcamalar yaparak çekilen katalog çekimlerini hiç zahmetsiz kendi sitesine geçiren moda evinden ne beklenir bilmiyorum ama yaptığı kampanyada kendilerine başarılar dilerim işi bilen bilmeyen herkeze dükkan açma yetkisi verilirse farklı bişey beklenemez 200 liraya gelinlik dikmek mümkün bişey olsa inanın bun u hepimiz yaparız kimse müşteri kaybetmek istemez o özel gününüzde o en değerli elbiseye ne olur önem verin pahalı demek güzel demek değil bunu savunmuyorum ama emin olunki kimse sıfır giyilmemiş bir gelinliği 200 liraya vermez hemde yanında extraları olarak araştırma yapmadan bu özel seçiminizde karar vermeyin

hangi moda evinde çaışıyosn ? burdan yada özelden yazabilirsmin bide web siteniz varmı ben ufaktan gelinlik araştırmaya başladımda

arkadaşlar ben buranın sitesine baktım ama arkadaşların da dediği gibi pek inandırıcı gelmedi,doğru bile olsa çok sıradan ve kalitesiz yapacaklar izlenimi bıraktı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…