Gelinbaşı ve Gelin Tacı İstanbul'da gelin başı lütfen yardım kızlar :(

niannian

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
116
0
96
İstanbul
Herkese merhaba 1 ay sonra nikahım var İstanbul Avrupa Yakasında gelinbaşı ve makyajı yaptırıcak uygun fiyatlı bir yer arıyorum lütfen yardımcı olun kızlar Bir kaç yere gittim prova için baya bir para vermek zorunda kaldım fakat hiç birini beğenmedim. :olmaz: Denediğiniz yerler var mı tam da evlilik mevsimindeyiz önerilerinize ihtiyacım var!!

Ayrıca halen model de bulabilmiş değilim :gitme: orjinal bir şey istiyorum topuz istemiyorum ilginç açık saçlı modelleriniz varsa paylaşabilir misiniz? hihoyyyt

Ben Alibeyköy'de oturuyorum fakat şişli mecidiyeköy çağlayan gop vs gibi bir çok yere gidebilirim yeter ki düzgün bir yer bulabiliyim.

Ben Alibeyköy'de oturuyorum fakat şişli mecidiyeköy çağlayan gop vs gibi bir çok yere gidebilirim yeter ki düzgün bir yer bulabiliyim.
gayrettepeyi bılırmısın gayrettepede bı hastane varya onun yanında bir kuafor var tatlicinin yanında oda guzel yapıor gelınbasını istersen tabii

florence hastanesının yanında bekir ve kadriye bayan kuaforu ben orda calıstım 2 yıl guzel yapıorlar bı gıt gorus derim ben istersen ben de solerebılırım onlara kaca yaparlar bılmem unuttum fıyatlarını

Çok teşekkür ederim zeynep bakıcam dediğin yerlere. Arkadaşlar başka önerisi olan va rmı sizler saçınızı makyajınızı nerelerde yaptırdınız?

Back