Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorumun cevabı sizin kocanız ve siz değilisiniz lütfen bilgisi veya tecrübesi olan cevap yazsınBakire olduğum halde bende kanama olmadı eşim bir kez bile sorgulamadı iki damla kan ile bakirelik olmuyor bunu ne zaman idrak edeceksiniz?
Siz yaptırdınız mı acabagopta bir yer vardı abdullahlı bir şeydi kürtaj merkezi gibi bir yer ama tam hatırlamıorum adını.. google yaz belki bulursun
Henüz yaptırmadım geçici yaptırmayı düşüyorumDr Turgay Karakaya ya yaptıran varmı ismi baya ünlü ve yurt dışından da hastaları varmiş
Hiç bir fikrim yok bende buradan araştırma yapmaya çalışıyorumSizce nasıl bir doktor bende ona yaptırmayı düşünüyorum ama tedirginim sizin tanidiklarinizdan ona yaptıran var mı ben kalıcı yaptırmayı düşünüyorum
Peki saolun bir bilgi edinirseniz bana da yazın lütfenHiç bir fikrim yok bende buradan araştırma yapmaya çalışıyorum
Gelecek ay yaptıracağımYakın zamanda mı yaptiracaksiniz
Banada yardimci olur musnuzBir arkadaş yaptırdı özelden yaz bana
Yaptirdin mi turgay beyeDr Turgay Karakaya ya yaptıran varmı ismi baya ünlü ve yurt dışından da hastaları varmiş