- Konu Sahibi coco_cambo
-
Newest hastanesinde Bora beyle de bir görüş istersen. Altunizadede hastane. Başka estetik hastaneleride var,estetica gibi. Oralarda fiyatlar daha uygun bilgin olsun
Araştır tabi. New Est hastanesi plastik cerrahi hastanesi zaten. Hasan beyde o hastanede ameliyatlarını yapıyor. Bora beyin instagram sayfasıda var,takip edebilirsinhemen arıyorum :)
Araştır tabi. New Est hastanesi plastik cerrahi hastanesi zaten. Hasan beyde o hastanede ameliyatlarını yapıyor. Bora beyin instagram sayfasıda var,takip edebilirsin
Ne güzel :)) Birde o kıza sormak lazım hanginizinki daha güzel oldu diye sorasım geldimerhaba ben de haziran ayında bora beye meme büyütme ameliyatı oldum.cok memnunum fiyat olarak da çok uygun.Bir gecede hastanede kaldım.Şöyle diyeyim yanımdaki oda da yatan kızın ameliyatını Hasan Fındık yaptı ama benimkinin ondan hiçbir farkı oldugunu düşünmüyorum hatta daha güzel oldular bence.
bende bu doktora ılk muane olucam bakalım.Aykut mısırlıoğlu ni önerebilirim uygun fiyatlı olduğunu duymuştum.
instagram dan Fatoş estetiği bul o yardımcı olur sana.bende bu doktora ılk muane olucam bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?