istanbulda fiyat konusunda insaflı cerrah?

coco_cambo

irem derici ağızlı kadın :)
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2013
2.460
2.493
selam güzel memeli hatunlar..burası uyuyor mu?guncellemek istedimmm:KK49:topiğinizi uzuun uzadıya okudum...burası resmen cerrah kaynıyor .inanılmaz bilgi edinmiş hatunlar var.benım de sormak ıstedıklerım var..

dogumdan sonra göğüslerim sönmüş balon,çürümüş incir artık hangı tanım sıze uyarsa o şekile büründü..eşimle birlikte olurken asla sütyenimi çıkartmıyorum.karanlıkta birlikte olmaya calısıyorum cunku görüntü korkuuunç !!:KK17:

bu böyle olmaz dedım yapı olarak zaten doğum oncesı sarkık olan göğüslerim şuan diz kapağıma ha değdi ha değecek... bende istanbulda iyi bir doktor arıyorum.hasan fındık demeyin dun gorustum adam uçmuş...

bana 7 bin tl geçmeyen doktor lazım.ve mumkunse erkek.bayan cerrahlar benden uzak olsun please :işsiz: uzun tavsıyelerınızı bekliyorum

Araştır tabi. New Est hastanesi plastik cerrahi hastanesi zaten. Hasan beyde o hastanede ameliyatlarını yapıyor. Bora beyin instagram sayfasıda var,takip edebilirsin :KK66:

bora beyi bakıyorum şimdi evet sankı bu daha başarılı.elif eren'den de randevu aldım 8-8,500 dedı ama fıyatı gelınce konusalım net bısey dıyemeyız dedı asıstan

merhaba ben de haziran ayında bora beye meme büyütme ameliyatı oldum.cok memnunum fiyat olarak da çok uygun.Bir gecede hastanede kaldım.Şöyle diyeyim yanımdaki oda da yatan kızın ameliyatını Hasan Fındık yaptı ama benimkinin ondan hiçbir farkı oldugunu düşünmüyorum hatta daha güzel oldular bence.

merhaba ben de haziran ayında bora beye meme büyütme ameliyatı oldum.cok memnunum fiyat olarak da çok uygun.Bir gecede hastanede kaldım.Şöyle diyeyim yanımdaki oda da yatan kızın ameliyatını Hasan Fındık yaptı ama benimkinin ondan hiçbir farkı oldugunu düşünmüyorum hatta daha güzel oldular bence.
Ne güzel :)) Birde o kıza sormak lazım hanginizinki daha güzel oldu diye sorasım geldi :KK70:
Önemli olan sizin memnun kalmanız şaka bir yana :KK66: Geçmiş olsun,Bora beyi tanırım çokta başarılı bulurum sonuçlarını :KK66: Herkese istediği sonuçları diliyorum,sorunsuz ve güzel :super:

Ben de konuyu takibe aldım insaflı fiyat araştıran biri olarak :) karın gerdirme göğüs dikleştirme uygun fiyata 12 taksit itinayla yapılır diye ilan arayacağım nerdeyse :))

X