Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden kesinlikle :)bir örnek alabilir miyiz acabakesinlikle taksim kadınlar kahvesi dilek abla kesinlikleeee !!
Arkadaşlarben iş seyahati için SAMSUN'a gittim. Orada bir hoca var. Yıldızname bakıyor. Birde kadın var. Kahve falı bakıyor. Ağzım açık kaldı. Hatta bir ara korktum bile. Yurtdışında yaşayan sevgilimin adı ve soyadından 5 harf söyledi. Sonra boşandığımı. İşimi söyledi. İstanbuldan geldiğimi söyledi. Şok oldum. Hoca bende nazar olduğunu ve kurşun döktürmemi ve tuz banyosu yapmamı söyledi. Kurşun döktürdüm. Vücudumdan çıkan enerjiyi gözümle görmesem deli saçması derdim. İlk ii seyahatimde tekrar gideceğim. İlgilenirseniz .......hoca.Arkadaşlar su falı bakabilen birini arıyorum. Ama sadece aşk konulu bakmasın. Kısmet mısmet talip işlerinde değilim. Bildiğiniz biri var mı su falında iyi cafede falan da istemiyorum.
Dilek abla artık Kadınlar kahvesınde değil..Beşiktaş ta Papyon Cafe de artık.kesinlikle taksim kadınlar kahvesi dilek abla kesinlikleeee !!
dilek hanim kaca tarot bakiyor?fal baktırmak istiyorsnız değişmez adres dilek abladır.
beşiktaş papyon cafe, Dilek abla
tarot ve kahve falı 30 tl idi bir ay once baktırdıgımdadilek hanim kaca tarot bakiyor?
...............Taksim Symbol Serkan mı Melekler Kahvesi'mi ? Hangi falcı ve ne kadar hangileri iyidir güvenilirdir ?