• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Falcı

Nil Sevde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2015
1
2
36
28
Taksim Symbol Serkan mı Melekler Kahvesi'mi ? Hangi falcı ve ne kadar hangileri iyidir güvenilirdir ?

Arkadaşlar su falı bakabilen birini arıyorum. Ama sadece aşk konulu bakmasın. Kısmet mısmet talip işlerinde değilim. Bildiğiniz biri var mı su falında iyi cafede falan da istemiyorum.

telefonda bakım yapan ve cok güvenilir bir falcı var. isteyenlere özelden bilgi verebilirim.

Arkadaşlar su falı bakabilen birini arıyorum. Ama sadece aşk konulu bakmasın. Kısmet mısmet talip işlerinde değilim. Bildiğiniz biri var mı su falında iyi cafede falan da istemiyorum.
Arkadaşlarben iş seyahati için SAMSUN'a gittim. Orada bir hoca var. Yıldızname bakıyor. Birde kadın var. Kahve falı bakıyor. Ağzım açık kaldı. Hatta bir ara korktum bile. Yurtdışında yaşayan sevgilimin adı ve soyadından 5 harf söyledi. Sonra boşandığımı. İşimi söyledi. İstanbuldan geldiğimi söyledi. Şok oldum. Hoca bende nazar olduğunu ve kurşun döktürmemi ve tuz banyosu yapmamı söyledi. Kurşun döktürdüm. Vücudumdan çıkan enerjiyi gözümle görmesem deli saçması derdim. İlk ii seyahatimde tekrar gideceğim. İlgilenirseniz .......hoca.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar herkese merhaba.. Yaklaşık son 3 yıldır cok fazla falcıya gittim. Genellikle anadolu yakasında. Ve telefonla da yiğite baktırdım. 2 kez baktrdm ikiside çıkmadı bana. Kadıkoyde feza sultana baktirmstm ilkinde iyiydi 2. de o da bilemedi. Simdi kızlar uzun zamandır boşluktayım. Bana Anadolu yakasinda veya telefonda gercekten iyi bakan, ve para tuzağı olmayan birini önerir misiniz?

fal baktırmak istiyorsnız değişmez adres dilek abladır.
beşiktaş papyon cafe, Dilek abla

Kizlar bu siteye yeni uye oldum bende yorumlari okudum benim gittigim iki mekan var birisi sutlu kahve neslihan hnm ve onur bey digeride mandal cafe iki mekandan da cok memnun kaldim hem falcilari cok hemde personelin guler yuzu ilgisi cok memnun kaldim atvsiye ederim su fali ve yildizname icin sutlu kahve mandal cafede tarot fali ve kahve fali arkadaslrimla gittik cok memnun kaldik

gercekten dilek hanımın uzerine tanımam paranızı car cur etmeyin derim.hem anne hem dost hem cok iyi bir falcı yorumcu

Back
X