İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar yaşar a baktırdım,inanılmaz nokta atışları dolu bir faldı eşimi mevcut durumumu birebir tarif etti,işiyle ve bnim işimle ilgili öenmli gelişmelerden bahsetti ,bakalım cıkarsa söylerim beklediğimiz şeylerdi ama henüz olmayan umarım dedıklerı cıkar , evle ilgili de onemlı bır gelısme soyledı hıc beklemedıgım aslında

peki tarih verdi mi

verdi ay verd,i direk iki farklı olay i.in birbirinden bagımsız iki farklı tarif verdi 7 hafta ya kadar dedi bi tanesinde

Son zamanlarda ümit koça baktıran var mı nerede bakıyor fiyatı ne kadar bilen birisi söyleyebilir mi

Ay gerçekten düzgün sadece fal bakan ki zaten gerçek bakanlar daha ucuz ya Kızıltepe fatma 200 bakıyor her gittiğimde kuyruk var bunlar dünyanın parası çıkan yok

Kızlar bana sadece yakın zamanı bilecek birini önerin her uygulama önerisine açığım

Sizce en iyi bakqm kim
Yani benim ilk falı çıkan zeyder vardı gilda koç vardı arzu çıkmadı şu isim veren trans Zeynep çıkmadı ayla çıkmadı Janset sadece ilki çıktı Işılay çıkmadı o kadar çok ki ama önerecek kimse yok şuan benim açımdan

Kızlar size bişey soracam benim önerdiğim Hülya ya baktırıp memnun kalan var mı dediği çıkan bana çok olumsuz birşey dedide

Kızlar Fatma’yı sormuşsunuz yok Kadin telefonu zaten bakmıyor telefonda daha önce söyledim bana yakın gidince bile bakmıyor bir yıl geçmeden gelme diyor

ben baktırmıştım kötüydü
Ben fal bakıyorum isteyen olursa hesabımi atabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…