Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana atar mısınız numarasınıYaşar Banada ayın 11 dedi
neleri bildi acaba ben baktırmak istiyorum amaKızlar yaşar bildikleri kadar önemli genel şeyleri bilmedi 8 dk dediği çıkarsa okey ama çakmazsa değmez
İsimdeki harfleri bir başkasının varlığını o kadarneleri bildi acaba ben baktırmak istiyorum ama
doğru mu pekiİsimdeki harfleri bir başkasının varlığını o kadar
Evetd
doğru mu peki
Bana direkt adını ve yaşını sordu eski sevgilimin kendisi harf vs vermedi Yaşar.
Ben telefondan buseye baktıyorum eyüpte oturuyormuş ama sanırım sadece telefondan bakıyor wp den yazıyorum o cevaplıyo arıyo falan ben begeniyorum öneriyorum da gelecekte nerenin ağrı yapacagına kadar söylüyoanda geçmişte ve karşıdakinin duygu düşüncelerini iyi bilen önerebileceğiniz biri var mı? gelecekten ziyade ben anı merak ediyorum
eyüpte oturmaya devam edebilir buse hnm.Ben telefondan buseye baktıyorum eyüpte oturuyormuş ama sanırım sadece telefondan bakıyor wp den yazıyorum o cevaplıyo arıyo falan ben begeniyorum öneriyorum da gelecekte nerenin ağrı yapacagına kadar söylüyo
Rica etsem numarasını verebilir misinizBenim tanıdığım bir arzu var eskiden Maltepe'de bakıyordu fal annesi bilge hanım vardı o iyi bence ben 8 9 yılda. Beri ona baktiriyorum arada dediklerinin bir kısmı çıkıyor ve tarih harf veriyor bir deneyin derim
Gereksiz bir yorumeyüpte oturmaya devam edebilir buse hnm.
nosunu paylasabılır mısınızBenim tanıdığım bir arzu var eskiden Maltepe'de bakıyordu fal annesi bilge hanım vardı o iyi bence ben 8 9 yılda. Beri ona baktiriyorum arada dediklerinin bir kısmı çıkıyor ve tarih harf veriyor bir deneyin derim
Merhabalar banada yazabilir misinizBenim tanıdığım bir arzu var eskiden Maltepe'de bakıyordu fal annesi bilge hanım vardı o iyi bence ben 8 9 yılda. Beri ona baktiriyorum arada dediklerinin bir kısmı çıkıyor ve tarih harf veriyor bir deneyin derim
Buldunuz mu birisini acabaşu anda anda iyi olan gelecekle ilgili değil de anı ve geçmişi bilen kim var arkadaşlar kimi önerirsiniz
Var mı bir gelişmeaynurun baktıgı falın cıkıp cıkmadıgı bugun yarın belli olcak arkadaslar. suraya yazıcam gelip
Numarasını alabilir miyimBenim tanıdığım bir arzu var eskiden Maltepe'de bakıyordu fal annesi bilge hanım vardı o iyi bence ben 8 9 yılda. Beri ona baktiriyorum arada dediklerinin bir kısmı çıkıyor ve tarih harf veriyor bir deneyin derim
Ya haklısın yeni üye olmuş iki konu açmış ikisindede aynı kişiyi övmüş burda bişeylere üzülüyoruz diye birbirimize yardımcı olmak için paralarımızı geçtim umutlarımız boşa gitsin diye bir öneri istemiyoruz kimse lütfen bunları kötüye kullanmasıneyüpte oturmaya devam edebilir buse hnm.