şimdi sayayım beraber karar verelim
1- yeğenim erkek (erkeklerin fala önyargısını mutlaka bilirsiniz - ayrıca bir bilim fakültesinde okuyor (!) )
2- şimdi konuştum tekrar kendisinden bilgileri almak için 6 ay içinde söylediklerinin çoğu çıkmış okuyacağı bölümden okulun ilçesine kadar detay vermiş! hala çok şaşkınım diyo
neyse hiç kimse için %100 garanti yoktur bilirsiniz bu paraya değer mi bilmem ben verebilirim kendi adıma konuşayım. kadın mükemmel bile olsa o an elektriğin tutmaz yine olmaz o yüzden toplu gidelim dedim ama bende anadolu yakasındayım avcılar çok uzak ama toplanma falan olursa ayarlar gelirim kaydirigubbakcemile5
kızlar bomba haberlerim var(ne bomba,ne bomba)
burcu 1-1.5 ay içinde eski sevgilinle barışacaksın demişti ve imkansız gibi görünsede daha 1 ay olmadan dün barıştık, ama en kötüsü her ne kadar birbirinizi çok sevseniz de sen çeneni tutamayacağın için yine ayrılacaksınız demişti:sinifsinif:
offf offff
bu arada kızlar bir falcı varmış edirnede kıymıklı köyü sanırsam...arkadaşım söyledi de melahat hanım diye biri varmış meloş derlermiş kendisine kime sorsan evini gösterirmiş..bu arada bana bahseden kişiye bütün dedikleri tek tek çıkmış...hiç bilinmeyecek şeyleri söylemiş..hatta kalabalık toplanıp gitmişler..gittiği arkadaşlarının da herseyini bilmiş...çıkmış ta..
yapma smile24 şimdi kk olarak toplanıp edirneye gideriz valla:CüvCüv:
burcu 1-1.5 ay içinde eski sevgilinle barışacaksın demişti ve imkansız gibi görünsede daha 1 ay olmadan dün barıştık, ama en kötüsü her ne kadar birbirinizi çok sevseniz de sen çeneni tutamayacağın için yine ayrılacaksınız demişti:sinifsinif:
offf offff
canım ya çok sevindim barışmanıza...tüylerim diken diken oldu...neden diye sorarsan eski sevgilim tekrar aradı cümlen o kadar hoşuma gitti ki...ben de bekliyorum sevdiğimi... ama umarım ayrılmaz hep mutlu olursunuz...bu arada ben de daha burcuya gidemedim...
offf offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?