sembol'de kimi önerirsiniz?
Nomadic selam, Biriz Hanım'a ben de gittim. Tarih konusunda çok başarılı değil sanki ama günceli biliyor. Gelecekle ilgili söylediklerinden henüz çıkan olmadı... Burcu'yu nasıl buluyorsun sen?
Bu arada bugün Symbol'deki Levent'e gittim... Yani fena değil ama eski sevgilimle şu anki adayı filan birbirine karıştırdı... Karma birşeyler oldu:) Neyse sonunda iki kişiyi birbirine karıştırdığına kendisini ikna ettim o da kabul etti:) Yani Burcu mu Levent mi diye önceden sorulmuştu... İkisine de baktırmış biri olarak Burcu diyorum...
Kızlar bi fikrim var forumda belirttiğimiz ve iyi dediğimiz falcıları bi gözden geçirelim ve durumu müsait olan arkadaşlarımızla toplaşıp bi gidelim belki daha iyi bi fikrimiz olur kimin daha iyi olduğuna dair :enbuyukkk:
Levent gerçekten iyidir başka bir zaman yine dene derim ben hayatım. burcu iyi ama tarihleri tutturamayınca deli ediyor beni tabi kimsenin böyle bir sorumluluğu yok ama bilmiyorlarsa da söylemesinler canım :gitme:
birde yeğenim avcılarda bir kadına tarot baktırmış asla ve asla fala inanmaz ama kadın takır takır saymış bizimki dumur olmuş tabi kadın yabancı uyrukluymuş ve git söylediklerim çıkmazsa gel beni bul bana ödediğinin 10 katı ödeyeceğim falan demiş ona mı gitsem acaba bilmiyorumkismile neyse gittiğim olursa paylaşırım zaten
ayy kimdir bu kadın daha çok bilgi istiyoruuum :d
bu arada kurtuluşta anna diye bi bayan var bu ara onun pşindeyim
ama bakmıyo tanıdık olmayanlara
bi tanıdık buldum araya soktum gene kabul etmedi,yeni kişilere vakmıcakmış
pofff şu kadını tanıyan eden biri varsa ne olur bana ulaşsın yani bi şekilde
acaip taktım ona=)
Birleşip gidelim demişsiniz ya ben Avcılar'daki bayana gitmek için adayım. Birleşip gidilecekse ona gitmek isterim mesela.
aynen bende.hatta ben avcılara 2 semt uzaklıktayım ulaşım konusundada yardımcı olurum arkadaşlara
Bitanem Burcu olacak olayları biliyor ama tarih konusunda pek başarılı olduğunu söyleyemem 3 dediği 5, 5 dediği 7 çıkıyor yerimseniben ben Levent'den daha eminim o konuda cukulvator dostum da gitti Levent e geçen hafta baya tutmuş elektriği ve daha iyi bulmuş Burcudan (ikisine de 1 hafta arayla gitti :)) ) Levent'in bana tam bir yıl önce bu sıralarda baktırdığım falında söylediği HER ŞEY çıktı ve TARİHLERİYLE bir de şu var Burcu kahve tarota bakıyor biriz de mesela kahve ye çok dikkat ediyor falan ama Levent resmen gözlerime bakarak fal bakıyor ne bileyim belkide ben onu çok sevdim yada elektriğimiz tuttu ama benim düşüncem bu arkadaşım bu hafta cts gitmeyi düşünüyorum Levente açıkçası bakalım müsait olursam gideceğim hayatımda belli tarihlerde yaşayacağım bazı şeyler var merak ediyorum neler diyecek birde yeğenim avcılarda bir kadına tarot baktırmış asla ve asla fala inanmaz ama kadın takır takır saymış bizimki dumur olmuş tabi kadın yabancı uyrukluymuş ve git söylediklerim çıkmazsa gel beni bul bana ödediğinin 10 katı ödeyeceğim falan demiş ona mı gitsem acaba bilmiyorumkismile neyse gittiğim olursa paylaşırım zaten
Evet detayları öğrendim :lepi:
Avcılar Belediye nin oralarda Oral Cafeymiş Bakan Kadının Adı İrina çok memnun kalmış tekrar söylüyorum toplaşıp gidelim bi gün kızlar lütfenn olumunekankayizsmile
ne kadara bakıyomuş canım sordunmu acaba? bu ay paramı falcılara yedirdim resmen yaa
yok yani hiçbiride tatmin edemedi beni kıl oldum vala :uhm:
Şimdi sordum canım 20 TL ymiş
Kızlar Üsküdardaki pasajın içindeki cafedeki Fulya' ya baktırmıştım ben gelecekle ilgili dedikleri tarihler pek tutmadı söylediklerinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini zamanla görücem ama geçmişimi iyi bildi.
Oraya gidip fal baktıran olursa burdan yorumlarını paylaşsın lütfen
oral cafe...hiç duymadım bi sorayım.
bu kadın nereli demiştin canım?
sence değer mi 20tl'ye...
neler söylüyor isim tarih falan veriyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?