Numarası var mı sizde ?Kızıltepedeki Falcı Fatmaya fal baktiran var mı? Nasıl sizce?
Kızıltepedeki Falcı Fatmaya fal baktiran var mı? Nasıl sizce?
Arkadaşlar yeni bir durugörü yapan birini buldum bana dediği şey 2 hafta içinde çıktı hiç gundemde de öyle bir şey yoktu. Ama dediği şey oldu. Şimdi de işle ilgili bir şey var bakalım o olacak mı? Fiyatı da 750tl. Ama şu ana kadar verdiğim paraya helal olsun dediğim tek kişi diyebilirim. 2 ay içinde de işle ilgili dediği olursa bakalım o zaman sizi bilgilendiririm
bende alabilir mym ?Arkadaşlar yeni bir durugörü yapan birini buldum bana dediği şey 2 hafta içinde çıktı hiç gundemde de öyle bir şey yoktu. Ama dediği şey oldu. Şimdi de işle ilgili bir şey var bakalım o olacak mı? Fiyatı da 750tl. Ama şu ana kadar verdiğim paraya helal olsun dediğim tek kişi diyebilirim. 2 ay içinde de işle ilgili dediği olursa bakalım o zaman sizi bilgilendiririm
Bende numarasını alabilirmiyim ? 750 ye mi bakıyorBulana kadar 500tane fal baktırdım :)
Özellikle tavsiye etmemişsiniz ama özelden bilgilerini atabilir misiniz acaba. Bencede bu enerji ile alakalı bakamasada sizin suçunuz değil. Bana harika bakıp arkadaşlarıma hiç bakamayan falcıda gördümDün birine fal baktırdım bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine, kahve falı bakıyor ve piyasanın üstünde bakıyor ama çok garip detaylar bildi benim doğum günümü kaç kardeş olduğumuzu ama mesela aklımda kişiyi görmedi ama ben adını söyleyince kadın geldigi yeri nereli olduğunu falan cat cat söyledi.Hayatimin en garip fal deneyimiydi önerir misiniz dersen asla tavsiye etmem enerji işi çünkü ciddi bir para dediğim gibi,normalde de hiç konuşulmamis biri ile ilgili asla kendimi ortaya atıp yazmışlığım yoktur ama bu kadar bilgiye nasıl ulaşmış olabilir kısmını hala çok garip buluyorum.Kadinin adi yasemin bu isimde bu tarz detaylar gören birine daha önce baktıran belki olmuştur diye yazmak istedim
Üzgünüm ama hiçbir şeyi bilemedi her cümlesinin sonuna doğru mu yanlış mı diye sana onaylattıyor neyi onaylarsan o yönden sohbetine devam ediyor karşısında dümdüz durursan hiçbir şeyi bilemiyor.hasan nasil bakiyor baktiranlar begenmis mi? Numarasini yazar misiniz bana
Bende alabilir miyimArkadaşlar yeni bir durugörü yapan birini buldum bana dediği şey 2 hafta içinde çıktı hiç gundemde de öyle bir şey yoktu. Ama dediği şey oldu. Şimdi de işle ilgili bir şey var bakalım o olacak mı? Fiyatı da 750tl. Ama şu ana kadar verdiğim paraya helal olsun dediğim tek kişi diyebilirim. 2 ay içinde de işle ilgili dediği olursa bakalım o zaman sizi bilgilendiririm
Biri numarayı bana da atabilir mi ?Arkadaşlar çok kişiye numara verdim. Baktiranlar yazabilir mi? Herkes fikir sahibi olsun
Ben de alabilir miyim?Biri numarayı bana da atabilir mi ?
Numarayı ben de alabilir miyim?Hiç mi baktiran yok yabir yorum yapsaydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?