İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar kadın telefondab bakmiyormus Mardin de yüz yüze bakıyor. Ben baktirmadim.

Arkadaşlar yeni bir durugörü yapan birini buldum bana dediği şey 2 hafta içinde çıktı hiç gundemde de öyle bir şey yoktu. Ama dediği şey oldu. Şimdi de işle ilgili bir şey var bakalım o olacak mı? Fiyatı da 750tl. Ama şu ana kadar verdiğim paraya helal olsun dediğim tek kişi diyebilirim. 2 ay içinde de işle ilgili dediği olursa bakalım o zaman sizi bilgilendiririm

Fırtına gibiymişsin kanka, en süper falcıları teker teker buluyorsunBunun numarasını alabilir miyim?

bende alabilir mym ?

Özellikle tavsiye etmemişsiniz ama özelden bilgilerini atabilir misiniz acaba. Bencede bu enerji ile alakalı bakamasada sizin suçunuz değil. Bana harika bakıp arkadaşlarıma hiç bakamayan falcıda gördüm

hasan nasil bakiyor baktiranlar begenmis mi? Numarasini yazar misiniz bana
Üzgünüm ama hiçbir şeyi bilemedi her cümlesinin sonuna doğru mu yanlış mı diye sana onaylattıyor neyi onaylarsan o yönden sohbetine devam ediyor karşısında dümdüz durursan hiçbir şeyi bilemiyor.

Bende alabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…