• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

Taksim symbol cafedeki Batu ya gidip memnun kalan var mı acaba

Ben ilk kez gittiğimde kahve ve Tarot bir baktırsım ve çok güzel bakmıştı dediği birçok şey de oldu gerçekten ancak daha sonra bir tek tarot baktırdım çok kötüydü. Sizin deneyiminiz var mıdır Batu da?

Taksim symbol cafedeki Batu ya gidip memnun kalan var mı acaba

Ben ilk kez gittiğimde kahve ve Tarot bir baktırsım ve çok güzel bakmıştı dediği birçok şey de oldu gerçekten ancak daha sonra bir tek tarot baktırdım çok kötüydü. Sizin deneyiminiz var mıdır Batu da?
cnm ben geçen eylül ve kasımda senin tecrübenin aynısını yaşadım. eylüldeki falı çıkıyor gibi oldu. fakat kasımdaki falı zırvanın ötesiydi. sanırım o da şu ilk falı çıkan falcılardan. bir daha da gitmedim zaten. ama orada kuzey bir defa baktırmama ve enerjisini sevmememe rağmen çıktı. ama bir daha gitmedim. ve fala ara verdiğim içinde gitmem.

cnm ben geçen eylül ve kasımda senin tecrübenin aynısını yaşadım. eylüldeki falı çıkıyor gibi oldu. fakat kasımdaki falı zırvanın ötesiydi. sanırım o da şu ilk falı çıkan falcılardan. bir daha da gitmedim zaten. ama orada kuzey bir defa baktırmama ve enerjisini sevmememe rağmen çıktı. ama bir daha gitmedim. ve fala ara verdiğim içinde gitmem.
Yanıtınız için çok teşekkür ederim. En son gittiğimde pişman olmuştum ama Kuzeyi hiç denemedim. Belki de enerjimiz benzeşiyor 😂 bu yüzden Kuzey e baktırmaya düşünüyorum şimdi. Peki Asmin de Eray'a baktırdınız mı hiç ya da baktıran oldu mu?

Yanıtınız için çok teşekkür ederim. En son gittiğimde pişman olmuştum ama Kuzeyi hiç denemedim. Belki de enerjimiz benzeşiyor 😂 bu yüzden Kuzey e baktırmaya düşünüyorum şimdi. Peki Asmin de Eray'a baktırdınız mı hiç ya da baktıran oldu mu?
yok cnm.

BU ARADA ARKADAŞLAR SAFİYE İLE İLGİLİ BİR ARKADAŞIM ÇOK İLGİNÇ BİRŞEY ANLATTI. ŞAŞIRDIM. ZATEN BEN DE GİTMEK İSTEMEMİŞTİM. O TERBİYESİZ SAFİYE ARKADAŞIMI MURAT MUHALLEBİCİSİNİN ORAYA KADAR ÇAĞIRIP YANLIŞ TARİF VERMİŞ.ARA SOKAKLARA SOKMUŞ. TELİ AÇMAMIŞ. ARKADAŞIM ARADIĞIMDA ZORLA TELİ AÇMIŞ VS VS. BİLGİNİZ OLSUN. PİYASADA BÖYLE SAHTEKARLARI DUYUN BİLİN.

BU ARADA ARKADAŞLAR SAFİYE İLE İLGİLİ BİR ARKADAŞIM ÇOK İLGİNÇ BİRŞEY ANLATTI. ŞAŞIRDIM. ZATEN BEN DE GİTMEK İSTEMEMİŞTİM. O TERBİYESİZ SAFİYE ARKADAŞIMI MURAT MUHALLEBİCİSİNİN ORAYA KADAR ÇAĞIRIP YANLIŞ TARİF VERMİŞ.ARA SOKAKLARA SOKMUŞ. TELİ AÇMAMIŞ. ARKADAŞIM ARADIĞIMDA ZORLA TELİ AÇMIŞ VS VS. BİLGİNİZ OLSUN. PİYASADA BÖYLE SAHTEKARLARI DUYUN BİLİN.
safiye nin daimi musterisiyim cok ta severim. Size bunu anlatan kisi atmis ayrica kendi kuyruk aciniz var ki tanimadiginiz birine terbiyesiz diyebilecek hadsizlige sahipsiniz. Kesin sizde falcisiniz ve musterisini calmaya calisiyorsunuz cunku safiye benim baktirdigim en iyi fal a sahip kisidir. Bu postunuzu kendisine bizzat gonderecegim.

Ben Safiye ye ilk defa temmuzda gittim sabahı aradim öğleden sonra 1 e randevu verdi,hatta adresi msj atti ,randevumada istemeden trafik yüzünden geç kaldım,msj da zaten net adres yaziyor yoldada aradim tekrar adresi tarif etti kibarca,ben hic bir şekilde ters bir hareketini davranışına rastlamadım,zaten attığı msj daki gibi gidiyorsun zile basıyorsun açıyor kapıyi.Bu ayda randevu için aradim bana saatler uymadı yine gayet kibardi sahtekar deil yani arkadasin yanlış anlamış bence:stop:

Bende bugün son 3-4aylık dönemdeki fal baktırdığım not aldığım falcılarla ilgili yazıcam çoğunun vadesi geçti çünkü:

Neşe: Çıkmadı hatta okadar saçma baktıki anı bile bilemedi
Safiye: Vadesi var ama hiç bi zaman çıkmadı ilk defa yakın tarih için bişey dedi bakıcam
Sıla: Senelerdir hep aynı şeyi söylüyor ama çıkmadı ilişki konudunda diğer dedikleri negatif olduğu içinmidir bilemiyorum yaşadım.
Destan: Aslında çok beğenmiştim söylediği şeyler çok tuhaftır hep şöyle ilerledi mesela dediki iş görüşmen olucak 2 tane ikiside olumlu olucak gerçekten olumlu oldu ama ben kabul etmedim. Birşeyler görücen dedi gördüm. İşte ek işler gelicek şu tarihte dedi geldi yani aslında oldukça beğendim ama temmuz sonu için bir konuyla asıl konuyla ilgili söylediği şey olmadı 8.ay da öğreneceksin dedi ki ben öyle gittiğini düşünmüyorum dediğinin tam tersi şekilde devam ediyo şuan eğer dediği gibi olmazsa hiçbir işe yaramaz söyledikleri onu söyleyeyim. Bekliyorum.
Zehra: Yani baktığında oda iyiydi. İşte aracıları bilmesi, arkadaşımın bana birini ayarlayacağını benim kabul etmeyeceğimi bilmesi, İş olayımın temmuzda netleşeceğini bilmesi bunlar gerçekten doğruydu ama oda ilişki konusunda yanıldı yani büyü falan var dedi o saçmalık ötesi zaten o yüzden gitmek istemiyorum.
Cidan Sibel: Çıkmadı
Şebnem, Seden, Asena: Çıkmadı berbat ötesi
Nihal: Yani açıkcası vadesi var ama dediği gibi çıkacağını sanmıyorum.
Leyla: Vasattı
Hoşbeş kafe: Ezgi, Fatoş: vasat
Turuncu Gül: Yani oda çıkmadı daha doğrusu söyledikleri aslında mantıklıydı. Şuan onun dediği gibi ilerliyo ilişki ile ilgili ama diğer konularda bişey bilemedi
Pucca Ezgi: Beğendim vadesi çok uzun ozaman kadar da zaten umudumu kestim. Ama hayatımda gördüğüm kişilik analizini en iyi yapanlardan biri.
Sibel, Arzu, Demet yani hepsine baktırdım hatırlayamadığım çok açıkcası buradan arkadaşlardan aldığım kişilerede ama elle tutulr hiç ama hiç yok.
Sadece anda direk bana Safiye, Pucca Ezgi, Zehra birde Destan anı bildi. Gelecek için çıkmıyo zaten
Nihal peki anı bildi mi?

7’den 70’şe herkesin yıllardır kullandığı kadınlar klübünü dün keşfettiğimi düşünme kapasitesi 😂😂 bunun üzerine söyleyecek bişey bulamıyorum gerçekten🤭
Mesaj yazıp hesabı pasif etmek de n
7’den 70’şe herkesin yıllardır kullandığı kadınlar klübünü dün keşfettiğimi düşünme kapasitesi 😂😂 bunun üzerine söyleyecek bişey bulamıyorum gerçekten🤭
İstediğiniz kadar proveke edebilirsiniz buyrun bence sakıncası yok...

Emine Afacana baktıran oldu mu?

safiye nin daimi musterisiyim cok ta severim. Size bunu anlatan kisi atmis ayrica kendi kuyruk aciniz var ki tanimadiginiz birine terbiyesiz diyebilecek hadsizlige sahipsiniz. Kesin sizde falcisiniz ve musterisini calmaya calisiyorsunuz cunku safiye benim baktirdigim en iyi fal a sahip kisidir. Bu postunuzu kendisine bizzat gonderecegim.
valla giden ben değilim. bu bir. ikincisi kız altı aylık hamileydi ben çok üzüldüm. yazık yani. ben falcı olsan keşke de buralarda sürünmesem o da ayrı bir konu.
ha kuyruk acısına gelince benim kuyruk acım olsa olsa ankarada dolandırıcı nuraydan olurdu. bu kadının yaptığına kızdım hepsi bu.

bir de burada çok ilginç birileri rej-klam demişti. bu kadınlar kahvesi varmış beyoğlunda oradaki leyla bayağı iyi dediler . eğer fal perhizimi bozarsam ki uzu nsüre düşünmüyorum herhalde leylayı denerim. birkaç kişiden çıktığını duydum. bilginiz olsun. üstelik kadın çok ta iyi davranıyormuş.

cnm o kadın sende ya da çevrende çıktı mı?
Ya şöyle anda söyledikleri şaşırtıcı derecede doğru oluyo. Bende mesela olmaz dediği şeyler olmuyo ama iş konusunda hep yanılıyo ben bu seferki söylediğine pek inanmadım yani kişiyle ilgili söylediği durum ilişkisi falan %90nokta atışıydı ama benimle ilgili kısmı doğru olduğunu düşünmüyorum çünkü o hissiyatı alamıyorum. Ama iş ile ilgili para artışımı bildi ki doğru, yani net bildiği şeyler var yuvarlak konuşmadan. Arkadaşlarıma çıktımı diye soruyosan benim 1 arkadaşıma tüm vadeleri çıktı. Diğer bir arkadaşıma dedikerli doğruydu ilişki anlamında o vadesi çıkmadı dedi ama söyledikleri doğruydu dedi onda maddi konularda çıkmamış. Bende de dediğim gibi iş ile ilgili hiç çıkmadı aşk ile ilgili yeni kişilerle ilgili hiç çıkmıyo. Yani sanırım yakın vakti biliyo.

Allahla ben hiç şahit olmadım arkadaşlarımda olmadı. Sadece randevu saatine dikkat edin geçerse almam diyo okadar. Şaşırdım

bir de burada çok ilginç birileri rej-klam demişti. bu kadınlar kahvesi varmış beyoğlunda oradaki leyla bayağı iyi dediler . eğer fal perhizimi bozarsam ki uzu nsüre düşünmüyorum herhalde leylayı denerim. birkaç kişiden çıktığını duydum. bilginiz olsun. üstelik kadın çok ta iyi davranıyormuş.
Yok ya kadın hiçbirşey bilmiyo :D bak yıllardır giderim tecrübemi söyleyim kesinlikle fal bildiği yok evlisin diyo boşanmışsın diyo yok diyorum yüzükten dönmüşsün diyo yok diyorum ya işte biriyle ciddi düşünmüşsün olmamış diyorum dyo. Hani her söylediğini kıvırıyo asla net bir kadın değil ben hiç bu tarzını beğenmedim. Ben yeni biyere geçtim bana diyoki çok kalabalık ortamda çalışıyosun, yok işte bunalmışsın seni rahatsız eden kadın var ne alaka :D ben tekim birimimde ve kalabalık bir ortam asla değil sonra diyoki yani olucak işte başka yere geççen böyle fal mı bakılır. Resmen parama acıdım

Back
X