Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana çıktı gidişat onun dedigi gibi oldu ama zamanlaması tutmuşmuydu hatirlamiyorumbu arada fıstıklarım hepinizin bayramı mübarek olsun.
gelelim asıl konuya bu andaçın çıkan kişileri oldu mu?
ben ankaradayken çok duymuştum evet falı çok güzel ama?
reelde çıkan birileri fikir beyanında bulunabilir mi?
Aynen ben de senin gibi dusunuyorum hatta ne kadar akil okusalar da okuduklari aklin icinden gecen herseyi bilemezler ama hani tıkandı iseniz, illa aşk olmayabilir iş durumu, herhangi birinin düşünceleri, anlık yaklaşımları, kisi iyi veya kötü niyetli... bunca baktirdiklarim arasında iyi olanlardan üç taneden biri idi. Pandemi sürecinde cafelere gitmek de riskli. Yoksa nihal hanım da neticede insan ve arkadaşlar da burada uyarmış eskiden cok cok daha iyiydi diye. O sebeple ona gore karar verip baktırmak en iyisi. Bir de ben artık birine bir kere baktirip geri çekiliyorum ama cok bunaldigimda yüzyüze baktirdigim geçmişte hukukum olan bir kac medyum var ama Istanbul degil. Istanbul da falci cok. Kafam karıştı benim o Ayhan Işık sokaktacnm ben zaten onu akıl okuma için seçtim. daha önceki mesajlarda da yazdığım gibi gaybın sahibi ALLAH tır.
ama uyarın için çok teşekkürler cnm.
Genç adam dediğiniz Kuzey olabilir mi acaba? Onu çok övdüler diye 2 kez gitmiştim de hiç etkilenmedim.buarada laf kafede dün adını bilemediğim başka genç bir adama ve yaşlıca sarı saçlı bir kadına hediyeler verdiler ve dediklerinin çıktığını söylediler. iki ayrı kişi. ama dün çiğdem yoktu orada. bu kişiler kimdir?
bilgisi olan var mı?
Çiğdem ola bilirmi o kadin?Genç adam dediğiniz Kuzey olabilir mi acaba? Onu çok övdüler diye 2 kez gitmiştim de hiç etkilenmedim.
Onu ben de düşündüm sarışın denince ama Çiğdem pek yaşlı gözükmez. Daha kilolu ve daha yaşlı bir bayan vardı orda, Fatma olabilir ismi emin değilim. Direkt o geldi benim gözümün önüne. Benim de fallarım çıkaydı da ben de hediyeye boğaydım falcılarıÇiğdem ola bilirmi o kadin?
Canan olmasin?orda Canan diye biri vardiOnu ben de düşündüm sarışın denince ama Çiğdem pek yaşlı gözükmez. Daha kilolu ve daha yaşlı bir bayan vardı orda, Fatma olabilir ismi emin değilim. Direkt o geldi benim gözümün önüne. Benim de fallarım çıkaydı da ben de hediyeye boğaydım falcıları![]()
Çigdem bildim bileli salı perşembe izinli cigdem değildir,ben gittigimdede genç bir çocuk vardı ama yaşlıca bir bayan yoktu,eskiden sarışın yaşlica balık etl Fatma vardi o mu geri döndü acaba,kim hediye verdi falları çıktığını söyleyen kim ???I laf kafede dün adını bilemediğim başka genç bir adama ve yaşlıca sarı saçlı bir kadına hediyeler verdiler ve dediklerinin çıktığını söylediler. iki ayrı kişi. ama dün çiğdem yoktu orada. bu kişiler kimdir?
bilgisi olan var mı?
Canan ayrılmış ordan bayağı zaman önceCanan olmasin?orda Canan diye biri vardi
Laf cafe ye arkadaşım gitti cigdem ve andacin dışında kuzey serhat ve serpil diye biri varmış,dun forumda bahsedilen ,büyük ihtimal o bahsettiğiniz yaşça büyük sarisin bayan Serpil ,1 ay olmuş başlayalı.Yeni geldiği için de vadede show yapmışlar fallari cikiyo diye hediyeler vs,eee yeni olduğu için müşterisi yoktur yada azdır buyuk ihtimal adının duyulması reklam yapmaları gerekiyorCanan ayrılmış ordan bayağı zaman önce
cnm asenat kılıç isnimi ilk defa duydum. kimder?nerededir? ve ne falı bakıyor?Kızlaaaar 2018de online baktirdigim fallarimi okudum da şimdi, o dönem çok övülen falcilarin hepsine baktirmişim ama hepsi o dönemki biri için ailenle tanistiracaksin evleneceksin fln demiş tabiki hiçbiri çıkmadıbir tek iskambil falı bakan ASENAT KILIÇ,fali dinleyince şoka girdim, birebir mi tarihiyle günüyle mi çıkar bir fal ya??bu adam 10 güne ararsa arar, aramazsa da birdaha bekleme demiş adam 10cu gün aramış brni
bu erkekle kisa süreli bir görüşme olcak ve sora hayatindan tamamen gidecek ve birdaha da gelmiyecek,senin hayatina şubat ayi başka biri girecek demiş ve aynennn dedigi gibi olmuş,o dönem bunlari duydugumda çok üzülmüştüm birdaha baktirmam demiştim bu kadina ama şimdi şok oldum fali okuyunca, galiba uzun zamandir girmuyor ama yakalarsaniz mutlakaaaa baktirin muttlakaaa;o dönem Nesibe, İlkay Gür, saraylihanim fln çoook övülüyordu hepsine baktirmişim hepsini tek tek dinledim ama hepsi fosss İlkay Amerikaya gideceksin fln diye zırvalamış hatta
![]()
Sitedeydi ama maalesef ayrilmiş artik yokcnm asenat kılıç isnimi ilk defa duydum. kimder?nerededir? ve ne falı bakıyor?