Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pen cafe yeter taksim diye googledan bulabilirsin ama şunu bil oyle git hayatimda gordugum en tozpembeci insandir,ara dokakta 2.katta bir yerde bakiyordu o zamanlar,faldan sonra agzin kulaklarinda mutlu cikarsin ama malesef soyledikleri cikmaz,karsi tarafin dusunceleri cikmaz ,anlik bos bos yalanlarla mutlu olmak istiyosan git canimMerhaba. Pen cafe Yeter ablaya nasil ulasa bilirim? Bi bilginiz var mi?
Birsen’i hiç denemedim ama Nihal akıl okumada çok iyidir.ya arkadaşlar adamın düşünelerini okuyan birileri lazım bana ben neslihandan ve telde zeynepten memnun kaldım bir arkadaşta bna gop birsen de denenebilir dedi. nihal de telden bakıyormuş pandemi sürecinde.
kızlar ne olursunuz deneyenlerden cvp birsen mi?nihal mi?
Bende beyin okumada da basarili olmadi 2 sene gittim ona dogum oncesi dogum sonrasindada ,hayatimda onun soylediginin tam tersi gelismeler olduBirsen’i hiç denemedim ama Nihal akıl okumada çok iyidir.
Ya işte bu yüzden tavsiye etmeyi hiç sevmiyorumBende beyin okumada da basarili olmadi 2 sene gittim ona dogum oncesi dogum sonrasindada ,hayatimda onun soylediginin tam tersi gelismeler oldu![]()
Anda az çok bildi ama geleceği bilmedi uzak durunŞu Zeynep hakkında yazılanlar hep kafamı karıştırıyor. Kimisi çok iyi bahsediyor kimisi enerjisi çok kötü söyledikleri çıkmadı diyor. Bir emin olabilsem ben de Zeynep’i arayacağım
zeynepte gelecek yok, çok net, hatta dediklerinin tersi oluyor...daha önce de bahsetmiştim 'herşey çok güzel olacak' diye diye duvara tosluyorsun, herşey çok güzel oluyor gerçekten, tam dediği gibiAnda az çok bildi ama geleceği bilmedi uzak durun
Sizin önereceğiniz biri yok mu?zeynepte gelecek yok, çok net, hatta dediklerinin tersi oluyor...daha önce de bahsetmiştim 'herşey çok güzel olacak' diye diye duvara tosluyorsun, herşey çok güzel oluyor gerçekten, tam dediği gibi![]()
kelin ilacı olsa başına sürermiş ve hiiç buralara takılmazmışSizin önereceğiniz biri yok mu?
Symbol nihal mikızlar bu akşam telden nihale baktırdım. valla çok iyiydi ki ben fal gurmesiyimdir. inanılmaz beğendim. bir kere anda süper. gelecekte ise mantıklı öngörüleri var bence denemeye değer.
Söylediği hiiç bir olumlu çıkmıyor... olumsuzları da çok silik söylüyor ya da söylemiyor ...zeynepin bana bir sene once soyledigi şey gecen ay oldu.üstelik bayaği olumsuz bir şeydi.pembeci olduguna katilmiyorum.ama soyledigi olumlu şeyler cikmadi.
Kanka kaç para fjskdkdkdkızlar bu akşam telden nihale baktırdım. valla çok iyiydi ki ben fal gurmesiyimdir. inanılmaz beğendim. bir kere anda süper. gelecekte ise mantıklı öngörüleri var bence denemeye değer.
Kanka kaç para fjskdkdkdkızlar bu akşam telden nihale baktırdım. valla çok iyiydi ki ben fal gurmesiyimdir. inanılmaz beğendim. bir kere anda süper. gelecekte ise mantıklı öngörüleri var bence denemeye değer.
cnm 100 tl.Kanka kaç para fjskdkdkd