• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

Bence janset söylerdi görse ya nihalde öyle bana ikisi de var demişlerdi öyleydi zaten ama ben olduğunu biliyordum o da var
Aklımızı okuyor da olabilirler o zaman jansete ve nihale gittiğinde çocugun sevgilisi oldugunu bilmiyorduk. arkadaşıma çocugun ondan hoşlandıgını ve ciddi bi ilişkisinin de hiç olmadıgını söylemiş çocugun kaç yıllık sevgilisi var çıktı

Merhabaaa. Ben de aranıza yeni katıldım. Ben Cafe Baba Vanga ya gitmeyi düşünüyorum tabi randevu alabilirsem. Daha önce gitmiş biri var mı? Randevu alabilenler nasıl alıyor? Bir de daha iyi tavsiyesi olan?

Merhabaaa. Ben de aranıza yeni katıldım. Ben Cafe Baba Vanga ya gitmeyi düşünüyorum tabi randevu alabilirsem. Daha önce gitmiş biri var mı? Randevu alabilenler nasıl alıyor? Bir de daha iyi tavsiyesi olan?
Gittim çok güzel anlatio falan anda da ıyu şeyler dedi üslubu falan çok hoş ama Gel gelelim ki gelecek 0

Arkadaslar aylardır hatta yıllardır bu fal işine gidioruz gordugüm kadar elimize birsey gecmedi. Bende artık farklı yollar olmalı dedim biz 5 arkadasiz. Hepimize duygusal konuda zor durumdayız. Eğitimli,bakımlı,işi olan insanlarız eminim ki burada ki çoğu kişi ole. Ve hep falci falci dolaştık bu arkadaş grubuyla ne yazık ki hersey daha kötü gitti. Aramızdan biri meditasyon yoga ya gönül verdi hersry duzelmeye başladı sonra diğeri denedi eski sevgilisi şu an için deliriyor ama o istemio. Bunun üstüne diğer arkadaşta denedi o da olumlu sonuç aldı adam deli gibi peşinde. Çalıştıran kadin demis fal ile enerji alanınızı kirletmeyin bunlara yag vermiş şişe de bunu sürümde frekanslari da yukselimus. Ben kadını şu an tanımıyorum zaten falci değil. Buradan falci olmadığı için zaten paylasamam ama 3 une yaradi. Olmaz dediğimiz şeyler oldu. Kendim denedince birsey de diyemiorum. Ama faldan iyi olacağına eminim. Çünkü gerçekten benny dusunsem bana onu diolar. Ani bile kimsebilmio. 500 tl ler 300 tl ler 150 tl ler havalar da ucustu da kimse tek birsry bilemedi.

1000 sayfadır hep aynı şeyler 2-3 kafe ismi 4-5 falcı ismi dolanıyor hep reklam iyi olan falcı zaten gelip burada müşteri aramıyor

1000 sayfadır hep aynı şeyler 2-3 kafe ismi 4-5 falcı ismi dolanıyor hep reklam iyi olan falcı zaten gelip burada müşteri aramıyor
Onlarda hiç birsry bilemio. Ben elmira dışında hepsine baktirdim. Sadece elmiraya baktirmadim eskiden olsa atlardim şimdi yok diorum. Hatta dolandırildim bu yüzden yine akillanmadim. Artık yoruldum boşa zaman ve para kaybi mutlaka ki iyi fal bakan birileri vardır ama eminim ki onlar da falcilik yapmio dur. Ben burada ki Herkesin iyiliğin istiyorum herkes üç aşağı beş yukarı ayni seyleri yasio fallar enerji alanı kirleniomus gözümün önünde arkadaşlarımın olayı düzeldi darısı bizim başımıza arkadaslar

Arkadaslar aylardır hatta yıllardır bu fal işine gidioruz gordugüm kadar elimize birsey gecmedi. Bende artık farklı yollar olmalı dedim biz 5 arkadasiz. Hepimize duygusal konuda zor durumdayız. Eğitimli,bakımlı,işi olan insanlarız eminim ki burada ki çoğu kişi ole. Ve hep falci falci dolaştık bu arkadaş grubuyla ne yazık ki hersey daha kötü gitti. Aramızdan biri meditasyon yoga ya gönül verdi hersry duzelmeye başladı sonra diğeri denedi eski sevgilisi şu an için deliriyor ama o istemio. Bunun üstüne diğer arkadaşta denedi o da olumlu sonuç aldı adam deli gibi peşinde. Çalıştıran kadin demis fal ile enerji alanınızı kirletmeyin bunlara yag vermiş şişe de bunu sürümde frekanslari da yukselimus. Ben kadını şu an tanımıyorum zaten falci değil. Buradan falci olmadığı için zaten paylasamam ama 3 une yaradi. Olmaz dediğimiz şeyler oldu. Kendim denedince birsey de diyemiorum. Ama faldan iyi olacağına eminim. Çünkü gerçekten benny dusunsem bana onu diolar. Ani bile kimsebilmio. 500 tl ler 300 tl ler 150 tl ler havalar da ucustu da kimse tek birsry bilemedi.

Selam ben de ara ara meditasyon yapıyorum, cidden faydalı.
Arkadaşlarına önerilen yağ esansı hangisi acaba bir sorabilir misin? Farklı kokular farklı çakraları açıyor diye biliyorum

bugün cafe 46 nalana fal baktirdim . o kadar berbat bir falcı gormedim hayatimda . karşındakinin ruh haline göre kişilik analizi gelecekle ilgili yuvarlak gelir geçer şeyler. tam bir fiyasko anlayacağınız

Bu benim sorduğum kadıköy nalanmı şimdi adı rengarenk cafe olan

Aklımızı okuyor da olabilirler o zaman jansete ve nihale gittiğinde çocugun sevgilisi oldugunu bilmiyorduk. arkadaşıma çocugun ondan hoşlandıgını ve ciddi bi ilişkisinin de hiç olmadıgını söylemiş çocugun kaç yıllık sevgilisi var çıktı

Olabilir evet bncede öyle

İşle ilgili birde bu dava mahkeme hukuksal konularla ilgili ciddi bakan kim vardır acaba

Arkadaşlarına önerilen yağ esansı hangisi acaba bir sorabilir misin? Farklı kokular farklı çakraları açıyor diye biliyorum
Bizimkiler aşk için gitti onlara aşk için vermiş sevgililer döndü hemde yalvariolar bende alacam ne kadarsa kadinn da randevu lari fullmus sadece yag alicam olmadı. Falcılara para vermekten bu kadına kalmadi resmen

Bizimkiler aşk için gitti onlara aşk için vermiş sevgililer döndü hemde yalvariolar bende alacam ne kadarsa kadinn da randevu lari fullmus sadece yag alicam olmadı. Falcılara para vermekten bu kadına kalmadi resmen

Nasıl yani ne bu biraz açar mısınız

Arkadalar bu ask içindir bizzat arkadaşlarım yaptı. Saf olacak o kutuda aktardakiler olmiycak. Çarşıdan ya da nereden temin edebilirseniz onu bilmiorum. Bizim arkadaşlar çarşıdan almış. Büyük kavanozan veriolar mis döküp. Gül yagi,lavanta yagi,yasemin yağı, patcholi yağı,yang yang yağı, vanilya yağı bunları bizim kızlar getirmiş o da üstüne ritueli fln birseyler yapıp geri vermiş. Bildiğim bu paylaştım bende alicam bu yagi

Iyi aksamlar, vedma ranaya fal baktirdim, ilginc bi kadin cok sinirli atarli, o kismina gicik oldum, kafenin bahcesindeydim cok ses var boyle bakamam dedi kapali yere gecip ara beni diye cat dedi yuzume kapadi telefonu, sinirlendim ama param yanmasin diye ses etmedim, neyse fala gelelim, kisilik analizi iyiydi gelecekle ilgili olumluya yakin konusup 4 vade verdi 4gun de olabilir 4 ayda dedi, ipler daha kopmamis dedi falan filan, ama karsi tarafin ailesiyle ilgili onemli iki seyi de dogru bilip yorumladi, boyle iste, kisa bakiyo direkt gelecekle ilgili konusuyo, ama kadin okadar acimasiz ki, olumsuz olsa olumsuz konuşurdu çat diye söylerdi diye dusunuyorum

Back
X