İstanbul'da Fal - Falcılar

Kuzey bana ilk iki falında çok yüzeysel konuşmuştu ve hiç tatmin olmamıştım. Ancak hislerim nedense sürekli beni Kuzey'e götürdü toplam 5 kez baktırdım ve son iki falında gerçekten anla ilgili çok şaşırtıcı, güzel tespitler yaptı. Çelişmemesini, insanı üzüp gerecek şeyler söylememesini ben de çok seviyorum. Hep söylerim henüz hiç bir falcının gelecekle ilgili söyledikleri çıkmadı. Ama öyle olsa da canı sağolsun, en azından şu anki sıkıntımızı bir ölçüde hafifletiyoruz ona giderek.
Kuzey cidden döktürüyor bazen, bazen sıradan bakıyor. O anına denk gelmek lazım. Karşımdaki kişiye mesaj atıyorum beni sevmiyormusun diye çocuk seviyorum diyor,, kuzey sen mesaj atmışsın adım atmışsın keşke atmasaydın ama iyi olmuş seni sevmediğini sanıyordun o sana sevdiğini söylemiş diyor.. bu tarz konuşmalarımızı birebir bana aktardığı çok oldu

arkadaşlar yarın ilişki durumumdaki karışıkları öğrenmek için bir falcıya gitmek istiyorum, okudum birçok mesajı ama tam net bi fikir oluşmadı.. taksim beşiktaş nişantaşı civarlarında çok iyi dediğiniz, (isim vs bilse süper olur) kim var?

Mrb Bakırköy dejavu kafe de yiğit vardı nerede olduğunu bilen var mı? Bakırköy de bildiğiniz iyi bir falcı önerir misiniz?

Zeynep dışında önerdiğiniz bi falcı yok mu? Ben başkasına baktırıyorum ama acaba yeni birinimi denesem enerjisi ii olan??

Bende baktırdım ama zeynebin teLini sildim sanırkm bakıyım silmediysem atayım ama bende bildiği şeyler oldu sonra bilemedi

Kızlar aylardır siteye girmiyordum bircogunuz mesaj atmissiniz, cok iyi arkadasliklar edindim burdan resmen kader birliği yaptık :) Siteye sadece teşekkür amaçlı bir yazı icin tekrar giriş yaptım. Kuzeyden bahsedilmisken Kuzeye 2016 yilinda ilk fal baktiranlardanim bilenler bilir. Hayatimda duzenli olmayan ve takinti yaptigim bir iliskim varken kuzey bana bununla olmyacak hayatina baska biri girecek dedi ve 2 ay sonra baska biriyle tanistim. O da pek duzenli degildi gerci bircok falci yenisiyle olmayacak desede tek olumlu konusan kuzeydi. Nasil sıkıntılar çektiğimi burdaki birçok üye biliyor. Gel gelelim Kuzeyin dediği kisiyle iki ay önce evlendim şuan mutluyum. Fal işlerinide bıraktım 2 aydır o yüzden pek giremedim. Ama hep dediğim gibi fal bence tamamen enerjiyle alakali bana tutturan falci başkasina tutturmayabilir. Tutkuda zeynepte tuğbada yeterde bunlari çok gorduk. Darısı sizin başınıza Allah burdaki herkesin dileğini kabul etsin. Üyeliğimi tamamen silip sizlere bol bol dua ediyorum. Kalbinizden geçen herşeyin gerçekleşmesi umuduyla...

Kızlar aylardır siteye girmiyordum bircogunuz mesaj atmissiniz, cok iyi arkadasliklar edindim burdan resmen kader birliği yaptık :) Siteye sadece teşekkür amaçlı bir yazı icin tekrar giriş yaptım. Kuzeyden bahsedilmisken Kuzeye 2016 yilinda ilk fal baktiranlardanim bilenler bilir. Hayatimda duzenli olmayan ve takinti yaptigim bir iliskim varken kuzey bana bununla olmyacak hayatina baska biri girecek dedi ve 2 ay sonra baska biriyle tanistim. O da pek duzenli degildi gerci bircok falci yenisiyle olmayacak desede tek olumlu konusan kuzeydi. Nasil sıkıntılar çektiğimi burdaki birçok üye biliyor. Gel gelelim Kuzeyin dediği kisiyle iki ay önce evlendim şuan mutluyum. Fal işlerinide bıraktım 2 aydır o yüzden pek giremedim. Ama hep dediğim gibi fal bence tamamen enerjiyle alakali bana tutturan falci başkasina tutturmayabilir. Tutkuda zeynepte tuğbada yeterde bunlari çok gorduk. Darısı sizin başınıza Allah burdaki herkesin dileğini kabul etsin. Üyeliğimi tamamen silip sizlere bol bol dua ediyorum. Kalbinizden geçen herşeyin gerçekleşmesi umuduyla...
Tatlım ya üyeliğini silmeden önce evleneceğini kimler bildi, kuzey harivinde, Zeynep bilemedi mi? tutku da mı bilemedi? bunları cevaplarsan bize çok katkın olur....

Bende senin tavsiyenle kuzeyve handeye gidenlerdenim ve memnunum... ama silmeden gercekten kim ne demişti onu bir yazsan:) tutku biraz daha iyide zeynep i aslaaaaa kimseye önermem

Ben handeyide başta yanlış anlamışım pembeci diyordum çıkıyor gbi artık hande kuzey başka falcı yok bana

üsküdarlı ayna falı bakan falcı arzunun numarasını bilen varmı?Önceden cafede fal bakıyormuş ama artık cafeyi bırakıp kendısının belırledıgı mekanlara gıdılıp bakıyormuş.Fikri olan varsa paylaşırsa sevınırım.

Back
X