İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben az önce handenin yanında fal bakan yağmura gittim fena fal bakmıyor. O da evli olduğumu bilemedi ama neyse gerisini bildi. yakında evli olduğumda şüphe edicem az kaldı
Ahaha çok tatlısın:)hayatım sen burcuya gitsene angels burcu.Şöyle diyim sana 1 kere için baktırılabilecek falcılar listemdedir benim.Daha fazla gittim ama bu kıyıda başka iyi falcı yok.Gelecekle ilgili zaten kimse bişi bilmiyor.Yakın gelecek için gidilir burcuya.Bana bu konuda hep çıkmıştır dedikleri.Sor araştır yinede tabi

Canım Nihale gittin mi?

Yok gidemedim henüz, önümüzdeki hafta vakit bulunca gitmeyi düşünüyorum ama. Gidince paylaşacağım burada. :)
Ayrıca geçmiş sayfalarda nihal in nerede kaça baktığı sorulmuştu, beşiktaş symbolde kendisi ama kaça baktığını bilmiyorum.

Canım merhaba
Bende geçen hafta bi arkadaşımla baktırmıştım. Bu haftaiçi şunlar şunlar olacak dedi bana oldu. Tesadüf diye düşündüm.
Arkadaşıma da önümüzde ki cuma senin ki arayacak demişti.Adam bugün aradı yahu.
Kısa vadede ki şeyleri biliyor sanırım. Bana da 6-7 ay bir süre verdi bir konuyla ilgili.
Bakalım nolucak. Bende Biriz Hanıma ilk baktırdım çok çok memnun kaldım diyemem ama bir kere daha baktıracağım sanırım.
Senide tanıyacağını düşünmüyorum ya kim bilir günde kaç insan geliyordur. Ama bir arkqadaş cinli diye belirtmiş Birizi eğer öyleyse cidden tanımış olabilir :)))))))
Senin gelişen olayların var mı merak ediyorum, varsa paylaşır mısın?
merhaba,
Biriz Hanım bana 23-27 ağustos arasında beklediğim olayın gerçekleşeceğini söyledi. Dilek ise 2 aylık bir sure vermişti. 27 agustos günü eğer gerçekleşmezse Biriz Hanımın dediği , burada yazacagım :) Şimdilik bekliyorum :)

Bu arada bugun Ayhan'a gittim. Burada yazan arkadaslara benzer seyler soyledi bana da. Eski erkek ark.ile olmayacağını, onun sevse bile harekete gecmeyi dusunmediğini, oylece durdugunu, eylemsiz hareketsiz sekilde durdugunu ( tam olarak bu kelimeleri kurdu), yeni biriyle tanısaagımı eylul-ekim gıbı soyledi.

merhaba,
Biriz Hanım bana 23-27 ağustos arasında beklediğim olayın gerçekleşeceğini söyledi. Dilek ise 2 aylık bir sure vermişti. 27 agustos günü eğer gerçekleşmezse Biriz Hanımın dediği , burada yazacagım :) Şimdilik bekliyorum :)

Bu arada bugun Ayhan'a gittim. Burada yazan arkadaslara benzer seyler soyledi bana da. Eski erkek ark.ile olmayacağını, onun sevse bile harekete gecmeyi dusunmediğini, oylece durdugunu, eylemsiz hareketsiz sekilde durdugunu ( tam olarak bu kelimeleri kullandı), yeni biriyle tanısaagımı eylul-ekim gıbı soyledi. Yeni tanışacagım kişinin tipini tarif etti, E-M-R harfleri varmış isminde ve komik biri dedi. Eskisini unutturacakmış :) Boyle işte kızlar.

Yok gidemedim henüz, önümüzdeki hafta vakit bulunca gitmeyi düşünüyorum ama. Gidince paylaşacağım burada. :)
Ayrıca geçmiş sayfalarda nihal in nerede kaça baktığı sorulmuştu, beşiktaş symbolde kendisi ama kaça baktığını bilmiyorum.
Nihal iyi mi ? Tavsiye eder misiniz?

Angel's Cafe Biriz Hanım'a baktırdım bugün bende. Tatlı orta yaşlı bi bayan ancak ben pek yazılanlar kadar iyi olduğunu düşünemedim. Benim şuan bi birlikteliğim var sen arama dedi :) Genelde ayrılanlar gidiyo heralde ona halbuki ben beraberim. Sonra biz beraberiz ama dedim ordan çevirdi biraz. Gözlerini falan kapatıyo hissediyomuş gibi falan ama yani tarottu alt tarafı zaten kartlar bile üzerinde anlamları yazıyo hani illa ben bile görünce bi yerden anlam çıkarabiliyorum. Bildiği şeyler oldu mu evet oldu. Ama bana soruyo havalanı çıkıyo diyo bi iş alanı olarak ben bilmiyorum ki bilsem sana neden fal baktırayım. O da bilmiyo ilginç ya :) Erkek arkadaşımın burcuna kadar ben söyledim. Biraz onun kişilik özelliklerini bildi. Doksan sekiz bile değil yüzde yüz evleniyomuşuz :) Ben sordukça cevapladı hani kendi direk pek bişey söylemedi. Bi daha gidermiyim. Hayır :) Nereli olduğunu bile azıcık ucundan tutturamadı karadenizli mi dedi ama değil. Çıkan kartları yorumluyo diyemem yorumlamaya çalışıyo..
şaka gibi keşke parayı vermeseydin...hak etmiyorki yani neyin kafası bu

Evet, bir de sanırım tarihler de cogu kişide aynı, eylul-ekim gibi tanışıyoruz yeni kişiyle:)

Banada ağustos eylül harflerde e r n tutarsa senin tutmazsa hiç senin olmamıştır nevcut durum iyi yapıyor ama farkındaysanız gelecek hakkında detay vermiyor neden çünkü bence akıl okuyanlardan 5 dakikada kesiyor 50 tl cepte

Falımpir sitesine fal baktırayım dedim 3 kişiye fal baktırdım ama eskiden beri fal bakan ve kendine göre başarılı olan falcıların çoğu işlem yapalım demeye başlamış bu nedir ya birdaha o siteye fal baktırmayacağım. her falın sonunda işlem yapmazsak kötü olur sonu falan gel işlem yapalım iyi olsun bu nedir.. yani 25-30 liralık fal yetmiyor 80-100 liralık yolacaklar.

Falımpir sitesine fal baktırayım dedim 3 kişiye fal baktırdım ama eskiden beri fal bakan ve kendine göre başarılı olan falcıların çoğu işlem yapalım demeye başlamış bu nedir ya birdaha o siteye fal baktırmayacağım. her falın sonunda işlem yapmazsak kötü olur sonu falan gel işlem yapalım iyi olsun bu nedir.. yani 25-30 liralık fal yetmiyor 80-100 liralık yolacaklar.

Falımpir çöp bir fal sitesi çook eskiden aymıştım hiç biride bilemedi fal kutusu var mesela o da pembe baloncuk fal sitesi önermem

Ahaha çok tatlısın:)hayatım sen burcuya gitsene angels burcu.Şöyle diyim sana 1 kere için baktırılabilecek falcılar listemdedir benim.Daha fazla gittim ama bu kıyıda başka iyi falcı yok.Gelecekle ilgili zaten kimse bişi bilmiyor.Yakın gelecek için gidilir burcuya.Bana bu konuda hep çıkmıştır dedikleri.Sor araştır yinede tabi

tamam aklımda olsun burcu yakın zamanda gidebilirim. o da evliliğimi bilemezse artık bırakıcam bu fal işlerini :) angels ta esmer bir kıza fal baktırmıştım ben katinada iyiyim demişti ama hayatımın en boş fallarından biriydi. burcu esmer değil dimi?

Falımpir çöp bir fal sitesi çook eskiden aymıştım hiç biride bilemedi fal kutusu var mesela o da pembe baloncuk fal sitesi önermem

ben o sitede lebudayı çok seviyordum bomba falları vardı resmen nokta atışı. sonradan nolduysa sürekli gelecekle ilgili olumsuz konuşmaya başladı. tabii işlem olmazsa :KK12:

Back
X