İstanbul'da Fal - Falcılar

Benim yazdigimi gormussunuzdur herhalde , o derece aciliyetim var tam olarak nerede atlayip gidecegim birazdan dediginiz yere , telefon numarasi var mi ve ucreti nedir ?

Ben avrupa yakasından gittim navigasyona Kartal Ergenekon İbrahim Şakir İlkokulu yazın o sokağa kadar götürüyor, köprübaşı cd. 15/b rahmanlar kartal, seans ücreti 100 tl size ne söyleyecek çok merak ediyorum tlf yazayım ama bakmayabilir belki seansta olunca açmıyor sanırım.. 05448626820 hadi hayırlısı olsun inşallah yorumlarını bekliyorum..

Ben avrupa yakasından gittim navigasyona Kartal Ergenekon İbrahim Şakir İlkokulu yazın o sokağa kadar götürüyor, köprübaşı cd. 15/b rahmanlar kartal, seans ücreti 100 tl size ne söyleyecek çok merak ediyorum tlf yazayım ama bakmayabilir belki seansta olunca açmıyor sanırım.. 05448626820 hadi hayırlısı olsun inşallah yorumlarını bekliyorum..
Internetten buldum aradim ama dediginiz gibi seansta sanirim , yeri de internetten ogrendim , bakalim dondugunde size bilgi verecegim , merak etmeyin :)

Merhaba arkadaşlar, dün İstanbul Kartal Ferahlarda Medyum Talya adında bir fal bakan kadına gittim, Gerçek ismi Hülya Topçuoğlu. Mahalle arasında kediler arasında küçücük bir dükkanda 3 aşamalı kahve ve tarot falı bakıyor, değişik enteresan bir tekniği var, çok beyaz yüzlü siyah gür saçlı 50 55 yaşlarında hoş bir hanım. Bende birinden duydum çok iyi diye herşeyi biliyor dediler ona istinaden gittim. Bir saat sürdü tam fal bakması, çok etkilendim, duygusal kötü bir dönemden geçiyorum ve duyduklarım iyice duygu boşalmasına yer açtı, bir saat boyunca kadın konuştu ben ağladım, şimdi daha iyi hissediyorum kendimi, sizlere sormak istiyorum arkadaşlar daha önce bu kadına giden ve fal baktıran varmı, yada hakkında olumlu olumsuz birşey duydunuzmu iyimi kötümü söyledikleri çıkıyormu, çok merak ediyorum, lütfen konuşalım.. Teşekkürler..
ilk defa duyuyorum ama forum sağolsun... bu post yardımcı olur heralde;

merhaba arkadaşlar...
ara ara girip bu konuyu temcit pilavı gibi yazıyorum ama kimse bu kadına para kaptırmasın istiyorum.
Kartal da fal bakıyor, medyum Talya adıyla bakıyor bu Hülya Kartal...
kesinlikle gitmeyin diyorum tekrar... para ve zaman kaybı.. hayatımda gördüğüm en negatif falcı...
bi hatırlatayım istedim tekrardan :):)

dedim ya feci şekilde tutuştum :) o yüzden aceleci davranıyorum... ama zaten hep 50-100 fiyatlar genellikle , yanlış mıyım ?
forumu biraz inceleyin bence...

merhaba arkadaşlar...
ara ara girip bu konuyu temcit pilavı gibi yazıyorum ama kimse bu kadına para kaptırmasın istiyorum.
Kartal da fal bakıyor, medyum Talya adıyla bakıyor bu Hülya Kartal...
kesinlikle gitmeyin diyorum tekrar... para ve zaman kaybı.. hayatımda gördüğüm en negatif falcı...
bi hatırlatayım istedim tekrardan :):)

Arkadaslar simdi surekli gittigim bir kisiden bahsedecegim mukemmeeel , yeni arayisa gecme sebebim bakalim baska biri ne diyecek diye dusundugum artik o benim her seyimi bildigi icin , kadikoyde zodiac cafede levent oran , herhalde sulalemi falan da goturmusumdur , her soyledigi tarihi birebir yasadim , inanilmaz da ilgili , telefon numarasini veriyor , bir sey oldugunda bile ariyorsunuz. Fiyati da uygun , 50 lira

Fiyat aralığı evt hep aynı, ama şimdi bu arkadaşın gönderdiği aklımı karıştırdı orda Hülya Kartal diye yazıyor ama ?? Benim gittiğim Hülya Topçuoğlu
Hülya- Medyum Talya, Kartal'da olduğu için olabilir mi acaba?
Valla siz bilirsiniz... Sonuçta gitmedim yorum yapamam, sadece foruma biraz bakmak faydalı olabilir. Bu kadar paralar vermeden biraz araştırın isterseniz 100 tl de az değil hani.

Sevgiler :)

Ben bilmiyorum valla hi o kim , aradi biraz once konustuk , bugun izin gunuymus yarina randevu saatini bildirecekmis... Cok tatli bir bayan gibi duruyor , sesi cok ictendi

Kendi reklamını yapan falcılara...

Ben böyle bişey görmedim, şok, nutkum tutuldu... diyerekten hemen üye olur olmaz falcıyı (yani kendinizi) anlatacağınıza size önerim, yeteneğinize güveniyorsanız bi 15-20 sayfa gezin forumda sürekli burada falcılara gidip ama GERÇEKTEN gidip deneyimlerini anlatan arkadaşlardan 5-10 tane seçip ücretsiz bi bakım yapın. Gerçekten övgüye değerseniz zaten burada yorumlanırsınız.

Fal baktırıyoruz diye saf değiliz, reklam kokusu alınıyor hemen... bazıları da reklam olmasa da yazık gümbürtüye gidiyo olabilir ama onlar da gerçek kişi olduklarından gocunmuyolar tepkilerden zaten.

Ben gönüllü denek olurum :)

Hadi bi de böyle deneyin bence daha çok işe yarar :)

Aa valla hi o amacla ben yapmadim , gecmise donuk yazilari okudum reklam amacli yazan cok varmis , suan tamamiyle gunahimi aliyorsunuz , siz de haklisiniz cok diliniz yanmis . Kendi fotografimi facebook adresimi de verebilirim ben bayanim erkek degil :) o baktirdigim kisi erkek. Deneyimime gelince ilk olarak arkadasimla bogadan rihtima inerken bir bahsettigim zodiac cafede afisi vardi , vardir bir hikmet dedim girdim iceri . Saydilar kac falci varsa ben inatla levent beyi tercih ettim , iyi ki de etmisim , ilk basta yok be bu kadar tarih verdi tutmaz dedim , benimkiler tuttu sonra kuzenimi , sonra annemin arkadaslarini goturdum . Zaten kendisi eski oyuncuymus ben de sonradan ogrendim , tarihlerin disinda bir sureden sonra abi kardes gibi olduk , canim borek cekti yapip getirsene diyecek kadar da samimi. Ama sizden bir ricam var , insanlar hakkinda yorum yaparken - ki bana atilmis bir iftiraydi bu , gunah almayin olur mu ? Tabi siz de haklisiniz ama bu sitenin sahibesi gibi davranmayiniz... Benim aklima geldi buraya levent orani yazmak sonucta farkli bir bakis acisi var yazmisken dedim , insanlar ogrensin... destan yazdim umarim rahatsizligimi anlamissinizdir

Aa valla hi o amacla ben yapmadim , gecmise donuk yazilari okudum reklam amacli yazan cok varmis , suan tamamiyle gunahimi aliyorsunuz , siz de haklisiniz cok diliniz yanmis . Kendi fotografimi facebook adresimi de verebilirim ben bayanim erkek degil :) o baktirdigim kisi erkek. Deneyimime gelince ilk olarak arkadasimla bogadan rihtima inerken bir bahsettigim zodiac cafede afisi vardi , vardir bir hikmet dedim girdim iceri . Saydilar kac falci varsa ben inatla levent beyi tercih ettim , iyi ki de etmisim , ilk basta yok be bu kadar tarih verdi tutmaz dedim , benimkiler tuttu sonra kuzenimi , sonra annemin arkadaslarini goturdum . Zaten kendisi eski oyuncuymus ben de sonradan ogrendim , tarihlerin disinda bir sureden sonra abi kardes gibi olduk , canim borek cekti yapip getirsene diyecek kadar da samimi. Ama sizden bir ricam var , insanlar hakkinda yorum yaparken - ki bana atilmis bir iftiraydi bu , gunah almayin olur mu ? Tabi siz de haklisiniz ama bu sitenin sahibesi gibi davranmayiniz... Benim aklima geldi buraya levent orani yazmak sonucta farkli bir bakis acisi var yazmisken dedim , insanlar ogrensin... destan yazdim umarim rahatsizligimi anlamissinizdir
Son zamanlarda ortaya çıkanları görmüşsünüzdür o zaman. benim yazım sizin yazdığınıza cevap ver diye yazdığım bir yazı değil, siz nasıl leventi anlattınız yazdınız benim de içimden geldi yazdım... 2. paragraf sizin için geçerli olabilir mesela...

Bu platformda yeniyim kusura bakmayin , gocunmadim hic bir sekilde zaten sadece yanlis anlasilmak istemem , bir yardim cagrisiyla basladi benim surec aaa sonra dur kiz levent abiyi ben buraya niye yazmiyorum herkes deneyimini yazmis sonucta diye dusunerek yazdim , bir art niyet yoktu yani :)

Bu platformda yeniyim kusura bakmayin , gocunmadim hic bir sekilde zaten sadece yanlis anlasilmak istemem , bir yardim cagrisiyla basladi benim surec aaa sonra dur kiz levent abiyi ben buraya niye yazmiyorum herkes deneyimini yazmis sonucta diye dusunerek yazdim , bir art niyet yoktu yani :)
Teşekkürler :)
Ben kimseyi adres göstermiyorum... ama falcılara önerimde samimiyim ve daha çok işe yarayacağına eminim :)

Size önerim arama kısmına son zamanlarda adı geçen bikaç kişi var onları yazıp bi bakın, öyle seçin.
Siz sormadan kimler derseniz...
haksızlık olmasın alfabetik sırayla verim :)
çiğdem, göker, hande, nihal, toprak, tuğba
Şuan aklımda kalanlar bunlar. Hepsine baktırmadım o yüzden yorum yapamıycam, Tamamen forumdan aklımda kalanlar. Bi de bakırköy diye aratabilirsiniz o civarda da övülen bisürü kişi var.

bakın bu mükemmel oldu , tamam bu kişiler nerede diye ben bir araştırma yapayım o halde , platformu da tam anlamıyla kullanmayı öğrenirsem hiiiç sorunumun kalmayacak belli ki :)

çok iyi değil... kısa baktı, tek bi konuya odaklandı... hakkını yiyemem o konuda anı doğru bildi ama gelecek için ortaya karışık bi yorum oldu... olabilir de olmayabilir de zaman falan diyip ne olursa tutar kıvamında bıraktı.
bence deymez vereceğiniz paraya

kesin söylediği bişey vardı agustosta diye... hiç bişey olmadı, olumlu da olumsuz da... ki üzerinden zaman geçtikçe olmuyor oldu artık haliyle :)
Zehranin numarasini ve adresini verebilir misiniz bana?

Merhaba arkadaşlar, dün İstanbul Kartal Ferahlarda Medyum Talya adında bir fal bakan kadına gittim, Gerçek ismi Hülya Topçuoğlu. Mahalle arasında kediler arasında küçücük bir dükkanda 3 aşamalı kahve ve tarot falı bakıyor, değişik enteresan bir tekniği var, çok beyaz yüzlü siyah gür saçlı 50 55 yaşlarında hoş bir hanım. Bende birinden duydum çok iyi diye herşeyi biliyor dediler ona istinaden gittim. Bir saat sürdü tam fal bakması, çok etkilendim, duygusal kötü bir dönemden geçiyorum ve duyduklarım iyice duygu boşalmasına yer açtı, bir saat boyunca kadın konuştu ben ağladım, şimdi daha iyi hissediyorum kendimi, sizlere sormak istiyorum arkadaşlar daha önce bu kadına giden ve fal baktıran varmı, yada hakkında olumlu olumsuz birşey duydunuzmu iyimi kötümü söyledikleri çıkıyormu, çok merak ediyorum, lütfen konuşalım.. Teşekkürler..
Canim bende kartaldayim. Ne kadara bakiyor bu hanim? Ve tam nerede yeri acaba? Hic duymamistim.

Back
X