Aa valla hi o amacla ben yapmadim , gecmise donuk yazilari okudum reklam amacli yazan cok varmis , suan tamamiyle gunahimi aliyorsunuz , siz de haklisiniz cok diliniz yanmis . Kendi fotografimi facebook adresimi de verebilirim ben bayanim erkek degil :) o baktirdigim kisi erkek. Deneyimime gelince ilk olarak arkadasimla bogadan rihtima inerken bir bahsettigim zodiac cafede afisi vardi , vardir bir hikmet dedim girdim iceri . Saydilar kac falci varsa ben inatla levent beyi tercih ettim , iyi ki de etmisim , ilk basta yok be bu kadar tarih verdi tutmaz dedim , benimkiler tuttu sonra kuzenimi , sonra annemin arkadaslarini goturdum . Zaten kendisi eski oyuncuymus ben de sonradan ogrendim , tarihlerin disinda bir sureden sonra abi kardes gibi olduk , canim borek cekti yapip getirsene diyecek kadar da samimi. Ama sizden bir ricam var , insanlar hakkinda yorum yaparken - ki bana atilmis bir iftiraydi bu , gunah almayin olur mu ? Tabi siz de haklisiniz ama bu sitenin sahibesi gibi davranmayiniz... Benim aklima geldi buraya levent orani yazmak sonucta farkli bir bakis acisi var yazmisken dedim , insanlar ogrensin... destan yazdim umarim rahatsizligimi anlamissinizdir