- 1 Kasım 2015
- 430
- 431
- 23
- 31
Canım sen dün gittin mi falcıya? Gidecektin de en son, eğer gittiysen nasıldı?Yigidin numarasini bana ozelden gonderirmisiniz rica etsem ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen dün gittin mi falcıya? Gidecektin de en son, eğer gittiysen nasıldı?Yigidin numarasini bana ozelden gonderirmisiniz rica etsem ?
Canım sen dün gittin mi falcıya? Gidecektin de en son, eğer gittiysen nasıldı?[
mandal cafe aytene gittim iyi yorumladi sevdigin kisinin hanesinde hasta var dedi evet dogru oglanin kardesinin beyninde tumor var su topluyor,ani iyi yorumladi 2 aya kadar goruseceksiniz dedi edi de ayni seyi dedi bu kis donemi yuz yuze gorusmeniz var dedi,bi de laf cafe umaya gittim,enerjisi cok iyi,yuz yuze bakan falcilardan en iyisi umay diye okumustum burdan,neyse iste bu kisinin donup dolasip gelecegi yer zaten kurkcu dukkani yani bunun zaten donup dolasip gelecegi yer sensin dedi ve araligin 18i gorusmeniz var dedi hayirli olsun dedibilemiyorum bekleyip gorecegiz ama edinin anlik yorumu mukemmeldi benim en begendigim falci simdiye kadar
evet ya birinciyi söylesin bari de onu deneyelim :)1. Falcı kimmiş onu merak ettim söledi mi:)
Siz ne baktirmistinizArkadaşlar tuğbann bana dediği sağlık problemimle ilgili bir detay çıktı. Kız doğru söylemiş bende kist varmış valla helal olsun.. Daha doğrusu bu aralar artacağnı söylemişti ztn doktorda artış var dedi. Tuğbaya döktüğüm paralara helal olsun..
Kahve tarot canm ama suya gidcem yakn bi zamanda :))
Suya giderseniz yorumlarınızı bekliyorum ikinizinde :) bende çünkü gitmek istiyorum ama tuba'nın verdiği tarihten 3-4 gün önce gidecemBenim gibi![]()
nerde bu tuğba? ne kadara bakıyor?Arkadaşlar tuğbann bana dediği sağlık problemimle ilgili bir detay çıktı. Kız doğru söylemiş bende kist varmış valla helal olsun.. Daha doğrusu bu aralar artacağnı söylemişti ztn doktorda artış var dedi. Tuğbaya döktüğüm paralara helal olsun..
nerde bu tuğba? ne kadara bakıyor?
damlalar cafe, taksim'de. benim de ilgimi çekiyor gidip baktırasım var. çoğu kişi memnun. bazı falcılar gününde olmaz yarım ağız bakar ya, bu kadında o yok sanırım. cezbedici :)
Hanımlar merhaba. Biliyorum çok uzak bir ihtimal bilmeniz ancak şansımı deneyeyim yine de.
6 sene önce Kadıköy tiryaki cafede fal bakan Havva hanım vardı sonra oradan ayrıldı. Şu an nerede biliyor musunuz? Sarışın, renkli gözlü, orta yaşlı bir hanım.
Bir de kadıköy merkezde kimi önerirsiniz? İstanbulda yaşamıyorum şu an günü birlik gideceğim haftaya.
Yigidin numarasini bana ozelden gonderirmisiniz rica etsem ?
Evet kıvırcıktı galiba. Bana ne dediyse çıktı kadının ama izini kaybettim maalesefMerhaba, bahsettiğiniz Havva hanım kıvırcık saçlı mıydı? Ben yaklaşık 2 yıl önce sarı kıvırcık saçlı renkli gözlü birine baktırmıştım Rezene cafe'de. Adı Havva'ydı sanırım, tam hatırlamıyorum maalesef![]()
Evet kıvırcıktı galiba. Bana ne dediyse çıktı kadının ama izini kaybettim maalesef![]()
Arkadaşımla birlikte giderdik hep. Arkadaşıma söylediği hiçbir şey çıkmadı ama bana çıkmayan olmadı. Bir sene sonra olacakları bile söylemişti. Enerji meselesi galiba. Rezene den de ayrılmış. Peki Kadıköyde tavsiye edebileceğiniz biri var mı?Bana söylediği bazı şeyler çıkmıştı ama annemle ablama bilememişti pek. Oradan ayrıldı diye biliyorum ama yine de bi arayıp sorun isterseniz.