Haydaaaa hergün yeni biri türüyor.. o da kim .. ben bugun evdeyim.. o sebeple tlf la bakan lazim :)
Ozelden yaziiiim detayini :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haydaaaa hergün yeni biri türüyor.. o da kim .. ben bugun evdeyim.. o sebeple tlf la bakan lazim :)
Nerde bakar? Tlf da bakar mi? Kaca bakar :) mevcut durum kafi :)
kızlar kadıköyde önerebileceğiniz bir falcı var mı?
Arzuhal Arzu, eskiden Üsküdarda evinde bakan bayan mı? Ben yıllar önce birkaç kez baktırmıştım. Gelecekle ilgili dedikleri çıkmıştı.
Valla bilemiyorum ki o mu? Bakırköy'de kendine ait cafesi var, sarışın 35-40 arası güzelce bir kadın.Arzuhal Arzu, eskiden Üsküdarda evinde bakan bayan mı? Ben yıllar önce birkaç kez baktırmıştım. Gelecekle ilgili dedikleri çıkmıştı.
Evet, sitede yeniyim:))
Henüz siteye alışamadım. 19.06'da aşağıya kopyaladığım şu mesajla ilk yazımı göndermiştim.
""""Merhaba. Siteye yeni üye oldum. Şidiye kadarki ve çoğunluğu İstanbul'da olan deneyilerimi paylaşayım dedim.
İst. Göztepe Neval: Kahve falı bakıyor. Oldukça uzun sürüyor bakım. Neval Hanım çok iddialı. Sayfalarca not aldı. Zaanı gelenlerden hiçbirisi çıkmadı. Fiyatı yüksek (100 TL'den fazla)
İzmir Sevda: Mevcut ve geçmişi iyi biliyor. Gelecekle ilgili olanlardan kimisi çıktı, kimisi çıkmadı.
İzmir Şirinyer Fatma: Mevcudu çok iyi ve çok detaylı anlatıyor. Gelecekle ilgili olanlardan henüz tarih gelmedi.
İstanbul Esat Paşa Elif: Evinde bakıyor. Tarot ve kahveye bakıyor.Mevcudu olduğu gibi tarif ediyor. Gelecekle ilgililerden henüz tarih gelmedi.
İstanbul Emine: 2 kez baktırdım. Aynı konu hakkında farklı şeyler söyledi. Mevcutta iyi. Kısa sürüyor.""""
Ayrıca Küçükyalı/Cafe Zero Gül'ü tavsiye edebilirim. Sanırım Taksim'den gelmiş kendisi. Birkaç kez baktırdım. Kısa gelecekle ilgili söylediklerinden ve zamanı gelenlerden en önemlisi çıktı.
İstanbul/Arzu: Üsküdardaydı. 10 sene kadar önce çok gittim. Saçını kapatmak için şapka takardı. Dedikleri çıkmıştı ama cep telefonunu kaybettim, bulsam ararım.
İstanbul/Küçükyalı Sultan Teyze: Evinde bakıyor, yaşlı bir bayan. İlk baktığı fal çıktı, sonrakiler pek çıkmadı. Mevcudu iyi görüyor.
Şimdi de yana yakıla Edirneli Melahatin numarasına ulaşmaya çalışıyorum....
Evet, sitede yeniyim:))
Henüz siteye alışamadım. 19.06'da aşağıya kopyaladığım şu mesajla ilk yazımı göndermiştim.
""""Merhaba. Siteye yeni üye oldum. Şidiye kadarki ve çoğunluğu İstanbul'da olan deneyilerimi paylaşayım dedim.
İst. Göztepe Neval: Kahve falı bakıyor. Oldukça uzun sürüyor bakım. Neval Hanım çok iddialı. Sayfalarca not aldı. Zaanı gelenlerden hiçbirisi çıkmadı. Fiyatı yüksek (100 TL'den fazla)
İzmir Sevda: Mevcut ve geçmişi iyi biliyor. Gelecekle ilgili olanlardan kimisi çıktı, kimisi çıkmadı.
İzmir Şirinyer Fatma: Mevcudu çok iyi ve çok detaylı anlatıyor. Gelecekle ilgili olanlardan henüz tarih gelmedi.
İstanbul Esat Paşa Elif: Evinde bakıyor. Tarot ve kahveye bakıyor.Mevcudu olduğu gibi tarif ediyor. Gelecekle ilgililerden henüz tarih gelmedi.
İstanbul Emine: 2 kez baktırdım. Aynı konu hakkında farklı şeyler söyledi. Mevcutta iyi. Kısa sürüyor.""""
Ayrıca Küçükyalı/Cafe Zero Gül'ü tavsiye edebilirim. Sanırım Taksim'den gelmiş kendisi. Birkaç kez baktırdım. Kısa gelecekle ilgili söylediklerinden ve zamanı gelenlerden en önemlisi çıktı.
İstanbul/Arzu: Üsküdardaydı. 10 sene kadar önce çok gittim. Saçını kapatmak için şapka takardı. Dedikleri çıkmıştı ama cep telefonunu kaybettim, bulsam ararım.
İstanbul/Küçükyalı Sultan Teyze: Evinde bakıyor, yaşlı bir bayan. İlk baktığı fal çıktı, sonrakiler pek çıkmadı. Mevcudu iyi görüyor.
Şimdi de yana yakıla Edirneli Melahatin numarasına ulaşmaya çalışıyorum....
Ahh o arzu yok mu? 2 kere baktirdim ben ona.. isim çıkarıyor değişik bi yöntemle.. ilkinda capitolde bulusmustuk.. kahve filan icti sadece.. bidahakinde bulustugumuz yerdeki menunedi en pahali seyi yedi.. icti.. helali hos olsun ama keske dedikleri ciksaydi...iller arası çalışıyorsun maşallah bu hızla devam edersen uluslararasına da el atarsın gibi geliyor
bu arada şu üsküdardaki arzuyu biliyorum, arkadaşla okul çıkışında gitmiştik gerçi hatırlamıyorum nedediğini ama öyle süperde bilememişti sanki :44:
Kızlar senay yangel den astrolojik haritasını çıkaran warmi aranizda?
Ahh o arzu yok mu? 2 kere baktirdim ben ona.. isim çıkarıyor değişik bi yöntemle.. ilkinda capitolde bulusmustuk.. kahve filan icti sadece.. bidahakinde bulustugumuz yerdeki menunedi en pahali seyi yedi.. icti.. helali hos olsun ama keske dedikleri ciksaydi...
Sormaaa yaaaa.. evlat acısı gibi ..Bu yeme içme işi beni çok güldürdü vallahi..çıkmayan bir fal için fal + yemek parası insana koyar haklısın![]()