Günaydın.. Bana da Didem hanımın numarasını yollayabilir misiniz?
selam yolladım özel mesajına bakarmısın.. inşallah memnun kalırsınız ne diyim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın.. Bana da Didem hanımın numarasını yollayabilir misiniz?
teşekkürler.:)karar veremedim didem mi yiğitmi diye![]()
bende bu sorunun cevabını merak ediyorum didemmi yiğitmi??![]()
bende bu sorunun cevabını merak ediyorum didemmi yiğitmi??![]()
yiğit hafif bayanımsı olansa ..renkli gözlü filan.. kesinlikle didem derim .. cünkü bende ikisine de baktırdım :)
burada yeniyim o yüzden mesaj hakkım henüz yok bana cezmi nin numarasını veren selinax a çok teşekkür ederim sevgilerimi iletiyorum
yalnız cezmi bey telefonumu açmadı o yuzden yorum yapamıyorum
yak_den bana mailden bi ulaşırmısın yiğitin resmini atacağım bakalım ıkımızınde bahsettiği aynı yiğit mi :))) derya_gul_34@windowslive.com bana yak_den diye mail at sana resim atcam![]()
Ben tlf unu silmistim o yuzden bende resmi yok.. ama ben Bakırköy de bi kafede baktirdim.. evet ayni Yigit. . Soranlara söylüyorum eger kıyas istiyorsaniz .. tabiki didem :)yolladım canım .. sende yolla bakalım aynı mı :)))
Bugün sebaya gittim fal ücreti 50den 30a dusurmus bilginze.cok güzel bakti.deneyin memnun kalırsıniz.
Canim Bakırköy de fal evi vardi kapatti.simdi evinde bakıyor. Burda ismi geçen çoğu falcidan kat ve kat iyidir.Seba kimdir sekerim![]()
aldınız mı didem hanımın nosunu ?? özel msj atacağım ama 5 dk snra bilginiz olsun..
Bacı evi nerde Seba'nın oda bakırköy'de mi?Canim Bakırköy de fal evi vardi kapatti.simdi evinde bakıyor. Burda ismi geçen çoğu falcidan kat ve kat iyidir.
Uzun zamandır gittigim memnun kaldığım bir falci.
kızlar rica etsem banada didem hn numarasanı yazarmısınız özelden . bu arada ben yiğite baktırmıştım ama çıkmadı maalesef![]()
didem hanımın nosunu sana özelden atıyorum cnm...özeline bak
Rica etsem bana da gönderebilirmisiniz? Dünden beri kimseden cevap alamadım...
gönderiyorum......