İstanbul'da Fal - Falcılar

bakırkoy arzuhal cafe sahibi arzu super bakır baska bir arzu hanım daha var kahve iskanbil bakır bırde zen tarotu var aynı zamanda kursunda dokıuor ve su falıda bakır super denemeni tavsiye ederim iyi günler:)
evrenden mesajınız var sitesindeki falcıya baktırdım çok doğru şeyleri bildi hatta benim bile farkında olmadığım bir gerçeği anlattı birde orda akıl hocası var istediğim saatte arıyorum ben aptal gibi oldum o beni bayaa yönlendiriyor sevdim bu işi valla

bilen biliyo bence bu arada bana zeytinburnundan yazan arkadas refikayi aradim persembeye gun verdi bu kadar yogunmu benim cok musait gunumde yok yardimci olurmusun

oof her yerde şu reklamını görmekten bıktım gerçekten.Herkes anladı yazıp durma artık.durup durup evrenden mesaj varı övüyosun
canım ben yıllardır fal baktıran bir şahsiyet olarak tecrübelerrimi arkadaşlarımla paylaşıyorum bu konuda benim saçma sapan yorumculara bir sürü param gitti tabiki beğendiklerimi ve beğenmediklerimi söylüycem zaten herkes bunun için burda neden farklı bir alternatif sununca rahatsız oluyorsun canım rahat ool fal işi enerji işi bazı şeyler engellenemez benn memnun kaldım tatlım.

canım ben yıllardır fal baktıran bir şahsiyet olarak tecrübelerrimi arkadaşlarımla paylaşıyorum bu konuda benim saçma sapan yorumculara bir sürü param gitti tabiki beğendiklerimi ve beğenmediklerimi söylüycem zaten herkes bunun için burda neden farklı bir alternatif sununca rahatsız oluyorsun canım rahat ool fal işi enerji işi bazı şeyler engellenemez benn memnun kaldım tatlım.

sürekli fal baktırabilirsin her yerde 100 kere bunu yazmak reklam demek.bende yıllardır fal baktırıyorum ama hergün şu falcıya gidin diye her yere yazmıyorum

sürekli fal baktırabilirsin her yerde 100 kere bunu yazmak reklam demek.bende yıllardır fal baktırıyorum ama hergün şu falcıya gidin diye her yere yazmıyorum

O senin tarzın canım paylaşmamak senin tercihin zaten ben sana özel yazmadımki diğer arkadaşlarımı bilgilendirmek amacıyla yazıyorum benim tuttuğum özel yorumcular var ve hiç beğenmediklerim benim beğendiğimi belkide sen beğenmiyceksin sadece neden rahatsız oldunki canım anlamadım dediğim gibi fal baktırmayı çok seviyorum uzmanı oldum nerdeyse ben bile fal bakarım o derece :-) tabi şaka biyana biraz daha pozitif ol arkadaşım

Taksimde baktırdım bende bir arkadaşımın vasıtası ile gittim birisine çok iyiydi öyle güzel nokta atışları yaptı ki çok şaşırdım. 4-5 kere gittim kendi evinde bakıyor cihangirde çok detaylı baktı öyle cafedekiler gibi 10-15 dak bak yolla değildi. yakınlarda olan varsa tavsiye ederim. Ama uzak işte beylikdüzü civarlarında var mı bildiğiniz birisi.

Taksimde baktırdım bende bir arkadaşımın vasıtası ile gittim birisine çok iyiydi öyle güzel nokta atışları yaptı ki çok şaşırdım. 4-5 kere gittim kendi evinde bakıyor cihangirde çok detaylı baktı öyle cafedekiler gibi 10-15 dak bak yolla değildi. yakınlarda olan varsa tavsiye ederim. Ama uzak işte beylikdüzü civarlarında var mı bildiğiniz birisi.

Aaa bu hafta taksime gidicektim falcıya ama o dediğin gibi cafedekilerden işte :ssz: Bahsettiğin falcıya nasıl ulaşabiliriz bi de ne kadara bakıyo?

Back
X