İstanbul'da Fal - Falcılar

kuzucan ben ilçedeydim ,il'e içmek için geçiyordum sadece. Girmediğim bar kalmamıştır. Finalim var ben Engilsh Pub'ta canlı müzik eşliğinde votka yudumluyorum :60:
Falcıdanda anlamazdım o zamanlar benim ev arkadaşları götürdü kolumdan tutup :89:

kıs minik seni çok merak ediyorum he:27: barcı minik seni:24:
bende tövbeliyim acayipte soğudum o yuzden canımda istemiyo baktırmak.
en güzeli:4:

kıs minik seni çok merak ediyorum he:27: barcı minik seni:24:
bende tövbeliyim acayipte soğudum o yuzden canımda istemiyo baktırmak.
en güzeli:4:

minik'i halka arz ediyoruz.
Haftaya pazar gelip görebilirsiniz :33:
acılı kadınlar kulubü olarak taksimde buluşuyoruz :65:
şuşecim canım benim en güzeli falsızlık sanırım, fal ister istemez beklenti içine sokuyor insanı :41:

minik'i halka arz ediyoruz.
Haftaya pazar gelip görebilirsiniz :33:
acılı kadınlar kulubü olarak taksimde buluşuyoruz :65:
şuşecim canım benim en güzeli falsızlık sanırım, fal ister istemez beklenti içine sokuyor insanı :41:

Bende onu farkettim istediğimiz kadar etkilenmiyoruz öylesine baktırıyoruz diyelim ama etkileniyoruz işte geçen falcının biri bana seninki başka birini bulmuş dedi mahvoldum, o gün kendime gelemedim.

neyse şu buluşma taksimde nerede kaçta bende gelmeyi çok isterim ;)

Bende onu farkettim istediğimiz kadar etkilenmiyoruz öylesine baktırıyoruz diyelim ama etkileniyoruz işte geçen falcının biri bana seninki başka birini bulmuş dedi mahvoldum, o gün kendime gelemedim.

neyse şu buluşma taksimde nerede kaçta bende gelmeyi çok isterim ;)

canım buluşma 25.09.2011 Pazar Taksim
Saat sanırsam 12 den sonra olur bana kısaca uykucu şirin minik diyebilirsiniz :66:
geç kahvaltı olan bi yer var istiklalde ücretide uygun ve çeşitleride iyi pazar güünü ordaydım
10 tl :)
orası olabilir saat ve mekan konusunda tekliflere açığım :66:
sushe senide bekliyorum , gel minik'i gör :34:
Gelecek olan arkadaşlar haber versin telefonumu yollarım :37:

kızlar biraz dolandım ama ya ben göremedim yada yoktu :( anadolu yakasında bildiğiniz bi falcı yokmu bende çok gitmek istiyorumm:24:

kızlar biraz dolandım ama ya ben göremedim yada yoktu :( anadolu yakasında bildiğiniz bi falcı yokmu bende çok gitmek istiyorumm:24:

anadolu yakasında angels cafe burcuya gitmiştim ben tavsiye edebilirim ama bahsi geçen her falcıda olduğu gibi burcuyu da beğenmeyen var :)
bi de soğanlıkta emine hnmın çok adı geçiyor forumda. herkes telefonunu istiyo falan ama ben gitmiş değilim, orası da fazla anadolu bana göre :))

canım benim yaa valla kaç kere okudum yazdıklarını doğru söylüyorsun kabullendiğin zaman zaten olayın yarısı çözülmüş demektir tatlım sen çok güzel bir adım atmışsın bir gün onun evleneceği günün aksamı yalvardım arkadaşlarıma nerde dedim söyleyin düğün nerde bakın dedim bulurum arattırmayın söyleyin ..dediler hayır söylemiyoruz oraya gitmiceksin bırak allah vericek cezasını o en güzelini verir sen gitme dediler gitmedim.o psikoloji ile gitseydim bilmiyorum ki ne olurdu. ölüyorum dedim yaa bitti. hani dedin allah sesimi duymuyor sanki allah sana sah damarından da yakın mümkün mü tatlım böyle birşey adaletinden süphe varmı.. neyse ben de senin gibi düşünmeye başladım allahım dedim sen beni sevmiyorsun sen beni sevmezsen korumazsan ben ne yaparım ki bu dünya da nasıl ağlıyorum görsen sonra bizim burda bir hoca efendi vardır der ki alllahla konuşmak isersen kuran oku o sana şifa verir derdi ben de aldım kuranı elime rasgele bir sayfa açtım içimden bir ses meal oku dedi. ilk okuduğum ve dikkatimi çeken ayet aynen söyle tam olarak kelime kelime yazmam günah olmasın ama aynen söyle diyor "biz kullarımızın dualarını kabul ederiz fakat kullarımız çok aceleci sizin hayır gördüğünüzde şer şer gördüğünüzde hayır olabilir şüphesiz biz en iyi bileniz "biz kullarımızın bize olan sevgisini onlara verdiğimiz musubetlere gösterdikleri sabırla anlarız yoksa herkez inandığını iddia ediyor"ve anladım ki allah beni duyuyor tam da neden dualarımı kabul etmiyosun derken bu kadar olur dedim yaa bu kadar sen benimleysen ve en adaletliysen benim başka bir seye ihtiyacım yok sonra uyumusum sabah oldu herkes merak içinde zeynep bu gece ne yaptı acaba işe gittim herkes bana bakıyor kimse soramıyor tabii nasılsın diye sonra müdürüm geldi nasılsın dedi iyi dedim hadi başın sağ olsun dedi:) dostlar sağolsun dedim :):) XXXXXXXXXXXXXXX adresim ayol burası da fal yeri olmaktan çıkıcak benim yüzümden neyse canım arada değişik konular da lazım :)

Canım ya şu meal olayını anlatmışsın ya içime su serpildi valla.. Allah bizim yanımızda olduktan sonra korkmaya da üzülmeye de gerek yok aslında..

Canım merhaba ben mesaj atamıyorum. Adres telefon bilgisi varsa verirmisin lütfen bu ülkünün.

Pelincim canımsın zeynep sende öyle. ALLAH yardımcınız olsun ömrünüzün geri kalanında güzel hayırlı kısmetler nasip etsin. Bu dileğim ehrkes için geçerli. Bu adamlar mutlu olamazlar b bir hayal değil pelin mutlu olamayacak o adam. Çünkü bu derece ilerlemiş ümit verici ciddi bir durumdan faydalanıp sana yaptığını ne onun vijdanı ne kaderi taşır. İlerd ebir gün kızı olursa o zaman da anlar nasıl oluyormuş birinin hayalleriyle oynamak. İnşallah yüzünüz güler. O adam bu dünyada acısını çekmicek bile olsa isterdim ki şunun farkına varsın ''ÖLMÜŞ'' kişiliğiyle yaşadığını sanmasın.:19:

Canım benim iyi dileklerin için çok saol.. :54: inşallah paylaşarak ve dua ederek bütün acıların üstesinden gelicez..

çok geçmiş olsun. çok da güzel anlatmışsın. aynı dertten muzdarip biri olarak kabullenip oturuyorum şimdi. umutlarımı taze tutup, 3 haftadır tanıdığı biriyle nişanlanıp 4. ayında da evlenecek olan bir eski var bende de. çok dua ettim, elimi kalbimin üzeine koydum yapabilseydim o acıyla çıkarıp rabbime gösterecektim "bak acıyor canım ölüyorum" diye. beni duyduğunu gördüğünü bile bile. hayatımda ilk kez "işte budur" dediğimdi. ledideğilmiş demek yanılmışım ben. 2 yıl koştum falcılara hepsi aynı şeyi söyledi. seviyor, dönecek evleneceksiniz vs vs. kamyon çarpmışa döndüm.

şimdi daha iyiyim şükür. ama epey bir şey aldı götürdü benden. başta inancımı, sevgiye olan inancımı. hiç kimseye umut bağlamıyorum, hoşlanıyorum diyeni duymuyorum. betona döndü kalbim. çıkacaktır biri o duvarları kırmayı başaracak. kabullendim artık yapabileceğim başka bir şeyim yok. 2,5 aydır fal baktırmıyorum rahatım. gülüp geçiyorum.

ama biliyorum, hatta eminim. eğer kalpten sevdiysek ve mağdursak rabbim bir gün karşımıza çıkaracak onları. zamanını en iyi o bilir nasıl ne şekilde olacağını o bilir. biliyorum bir gün biz hakettiğimiz mutluluğu yaşıyorken gözlerinden okuyacağız acizliklerini ya da duyacağız. büyüktür adaleti allahın. inanmasam dayanacak gücüm olmaz mahvoldurdum. yemek yiyemedim, gözlerim kurudu ağlamaktan, nefessiz kaldım, tek bir umudum bile yok.

artık sağıma vurana sol yanağımı çevirmeyeceğim. allaha havale ediyorum. kimse yok ki bizden değerli olsun. herkes yalnız şu hayatta ve bir şekilde ayakta durmalıyız. elin bir oğlu gelip de kan kusturamaz. yapıyorsa da allahından bulsun hepsi.

bakın hayatınıza, en güzel hayatı kurun kendinize, beklemeyin. gücünüze güç katın. doyasıya yaşayın, sindirerek. tökezliyoruz işte insanız neticede. devam etmeliyiz hem de daha iyi şekilde. bırakalım giden gitsin. şu bir gerçek, falcılar seviyor ama işi kötü bilmem neyi şöyle yok cesaret edemiyor vs vs bir sürü zırva. kendinizi düşünün o kadar severken sevdiğinizi yalnız bırakır mısınız? ondan uzak kalabilir misiniz? seven insan sevdiğinin yanında olur. seven insan üzmemek için elinden geleni yapar. aşk; tutku, zor, göz yaşı. zor olan kavuşamamak insanın canını isteten. bu körükleyen bir duygu. gerçek sevgi huzur, güven, acısız...

başkasıyla uyuyacak, başkasına dokunacak, bir söz var: Özlediğiniz tenin kokusu,
Başka vücutlara sindiği zaman yanar aslında canınız.."

*Lois Aragon

yansın bakalım, şimdi ben yanıyorum ve sıramı savıyorum. allah büyüktür. aynı acıyı yaşayanlar ve yaşamakta olanlara allah sabır versin. hala beklentisi olanlar kıymetinizi değerinizi bilin ve dilerim aynılarını yaşamayın. yaşarsanız da allah'ın adaletine sığının. ondan daha kudretli ve merhametli hiçbir şey yoktur.

Şu Louis Aragon'un sözü deldi de geçti valla oofff...
Bu arada hepinizi çok seviyorum ve merak ediyorum yaa.. Miniiikkk pazar ben de geliyoruuumm... Sizler de gelin kızlar hepberaber buluşup kaynatalım :8:

Bakırköyde en iyi tuturan Çiğdem ve Çingene Cafe Aycan Kahve mi tarot mu bakıyor? yerleri nerede? Çiğdemin Cafesinin adı ne söyleyebilir misin Pelin? Cafenin kartları sende varsa iletişim bilgilerini bana mesaj atabilir misin acaba?

Hayatım Çiğdem LAf cafede çok eski ve bilinen bi falcıdır. Yüzde yüz biliyor diyemem ama yüzde yetmiş-sekseni garanti. Aycan iskambil de bakıyor tarot da, bana iskambil baktı. Bir de şu sıralar Dejavuda Aydın abiye gidiyorum. Onun için de muhteşem diyemesem de birçok konuyu bildi ve asıl önemlisi gerçekten çok iyi niyetli biri.. İnsanın içini rahatlatacak öğütler veriyor, psikolog gibi.. Yaşadıklarımı anlatınca adamcağızın gözleri doldu.. İsterseniz siz de deneyin, yorumlarınızı bekliyorum ama :)

kızlar merhaba,
telefonda fal bakan tekirdağda oturan bir falcı buldum.
ben çok beğendim 30 tl ye bakıyor.
bioenerji uzmanı aynı zmanda...
süper fal bakıyor yaklaşık 30 dakika sürdü bizim evdeki çiçeğin yerinden yatağıma kadar tarif etti..
benim vucüdumda kompleks yaptığım yeri bile söledi...erkek arkadaşımın annesinin kurduğu cümleyi onun ağzından duydumm....
aynıı zmanda çok fal baktırmışşsın çok negatifin var dedi uzaktan da olsa negatifi alabiliyor.
ben denedim akşam 5 dakikalık uyguladı ve vucudumda hissettim ve fal baktırdığım için de ücret almadı...
yıldız yükseltme,büyü çözümü yapıyor(ama asla büyü yapmıyormuş),kısmet açma gibi ......
ben memnun kaldım baktırmka isteyen varsa iletişim bilgilerini verebilirim.
ayrıca buğun fal_06@hotma,il.com.tr ye de baktırcam sonucunu yazarım

kızlar merhaba,
telefonda fal bakan tekirdağda oturan bir falcı buldum.
Ben çok beğendim 30 tl ye bakıyor.
Bioenerji uzmanı aynı zmanda...
Süper fal bakıyor yaklaşık 30 dakika sürdü bizim evdeki çiçeğin yerinden yatağıma kadar tarif etti..
Benim vucüdumda kompleks yaptığım yeri bile söledi...erkek arkadaşımın annesinin kurduğu cümleyi onun ağzından duydumm....
Aynıı zmanda çok fal baktırmışşsın çok negatifin var dedi uzaktan da olsa negatifi alabiliyor.
Ben denedim akşam 5 dakikalık uyguladı ve vucudumda hissettim ve fal baktırdığım için de ücret almadı...
Yıldız yükseltme,büyü çözümü yapıyor(ama asla büyü yapmıyormuş),kısmet açma gibi ......
Ben memnun kaldım baktırmka isteyen varsa iletişim bilgilerini verebilirim.
Ayrıca buğun fal_06@hotma,il.com.tr ye de baktırcam sonucunu yazarım

tekirdağdaki falcının telini yazar mısın ve geçmiş ve şimdiki zamanı iyi bildi mi

Back
X