• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da eşlerin doğuma girebildiği hastane önerileri lütfen

EbruEva

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
722
17
318
Merhaba internette her yerde araştırdım ancak eşlerin doğuma girmelerine izin verilen hastaneler hangileri hiç bilinmiyor. Bazı özel hastanelerde girebiliyormuş eşler ancak hiç bir bilgi yok lüften eşi doğuma giren bayanlar hangi hastanelerde doğum yaptınız bilgilendirebilir misiniz? Ayrıca rica edeceğim lütfen topik, eşler doğuma girmeli, girmemeli topiğine dönmesin :) Herkesin kendi görüşleri var kimileri ister kimleri istemez ancak benim merak ettiğim bu imkanı sağlayan hastaneler.

doğumun türüne de bağlı oluyor babaların girip girmemesi. sezeryanda hiçbir yer almıyor diye biliyorum. düzenli olarak gittiğimiz doktorlara sormak lazım.

Hamile kalınca araştıracaktım ben hayırlısıyla :) doktora gidince sorarım, sana da yazarım :)

Hamile kalınca araştıracaktım ben hayırlısıyla :) doktora gidince sorarım, sana da yazarım :)

Teşekkürler :) Ben daha hamile kalmadan araştırıyorum çünkü en baştan takibimi yapacak doktorun buna müsade eden bir hastanede olmasını istiyorum sonradan 10 kere doktor değiştirmek istemiyorum açıkcası :)

Teşekkürler :) Ben daha hamile kalmadan araştırıyorum çünkü en baştan takibimi yapacak doktorun buna müsade eden bir hastanede olmasını istiyorum sonradan 10 kere doktor değiştirmek istemiyorum açıkcası :)

Ya çok doğru diyorsun :) o zaman ikimiz de başlayalım araştırmaya, birbirimize haber verelim

Geçen gün güneşlideyken bi yoldan geçtim ve bi afiş gördüm eşli doğum suda doğum vs diye sanırım özel gelişim hastanesiydi.

Back