- 14 Mart 2014
- 143
- 15
-
- Konu Sahibi monnarosaa
istun neresinde oturuyorsun ona göre öneriler yapalımKızlar yakın zamanda evlenicem ve tüm vucut epilasyon düşünüyorum. Lütfen yardım edin. Öğrenciyim. 2 bini geçmesin tamamen seanslar. Neresi var önereceğiniz. Yardım edin lutfen çok kıllıyım ve rahatsız edici bi durum
Öneriler Hastane olsun.
istun neresinde oturuyorsun ona göre öneriler yapalım
ben bağcılarda otururken bağcılar meydanda bi hastane var medicalist diye mi neydi tam hatırlamıyorum oraya yaptırmıştım.burdan lazer yaptıranlara kıyasla daha uygundu fiyatı ama çok oldu ben yaptıralı şimdi ne kadardır bilmiyorumAvrupa yakasındayım canım esenlerde oturuyorum avrupa yakasında heryer olur. yeterki güzel güvenilirolsun çok araştırdım işin içinden çıkamadım(
ben bağcılarda otururken bağcılar meydanda bi hastane var medicalist diye mi neydi tam hatırlamıyorum oraya yaptırmıştım.burdan lazer yaptıranlara kıyasla daha uygundu fiyatı ama çok oldu ben yaptıralı şimdi ne kadardır bilmiyorum
evet canım memnun kaldım ama bu senin kıl yapınla ilgili bi şey.cihazın kıl köklerini çok iyi görmesi lazım.o yüzden cihaz hakkında çok iyi bilgi al.güngörende hiç bilmiyorum ama ilgi hastanesi vardı orda belki olabilir diye düşünüyorum.CANım memnun kaldın mı peki özel gngörende yaapan arkadaşların var mı :/