istanbulda en iyi kadin doğum doktorları tavsiye

bernysita

akdem
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
3.745
21
Merhaba arkadaşlar.. Hamile olduğumu öğrendiğim dakikadan beri kadın doğum doktoru ve memnun kalarak doğum yapabileceğim iyi bir hastane arıyorum.. Ilk doğumum cok zor bir normal doğum oldu.. Omuzlarima kadar cildime kan oturdu gözlerimin içi korku filmlerindeki gibi kipkirmiziydi.. Özel bir hastanede yaptım fakat doğuma9 ay beni takip eden doktorum girmedi nöbetçi doktor girdi.. Bu travmayi hala atlatamadim cok korkuyorum fakat sezeryan olmak da istemiyorum.. Normal doğumu cok istememe ragmen böyle bir talihsizlik yasadim ilkinde..şimdi istedigim her konuda telefonla danisabilecegim, dogumuma saat kac olursa olsun gelebilecek bir doktor arıyorum.. Tavsiyelerinizi bekliyorum..avrupa anadolu farketmez..

Senin icin kotu bir tecrube olmus benim iki dogumumda sezeryan oldu ucuncude mecbur sezeryan olacak iki farkli hastanede yaptim ikisi arasinda sadece ufak konfor farki vardi okadar senin normal dogum olacagi icin bisey diyemem umarim gonlune gore iyi bir doktor bulursun

Cok teşekkürler..aslında sezeryan sonrası normal doğum yaptıran doktorlar var benim eltim öyle yaptı 3. Çocuğunu.. Ama tabi tercih meselesi.. Sen hangi hastanelerde yaptın? Sezeryan olsa bile belki doktor iyidir normal doğumu destekleyen doktorlarsa bende düşünebilirim..

Anadolu yakası erdem hastanesi ve saygı hastanesinde ilki 10 yıl onceydi doktor suan orada yok ayrilmis ama iyi doktorlar var erdem hastanesinde tabi normal doguma nekadar teşvik ediyorlar bilmiyorum

Anadolu yakası erdem hastanesi ve saygı hastanesinde ilki 10 yıl onceydi doktor suan orada yok ayrilmis ama iyi doktorlar var erdem hastanesinde tabi normal doguma nekadar teşvik ediyorlar bilmiyorum
Anladım sağol şimdi yine hamilesin sanırım.. Allah sağlıkla kavuştursun

Doktor berra önsoy gidemez hayatınızda görebileceğiniz en iyi kadın doğum doktoru diyorum bana öyle rhat bir hamilelik öyle kolay bir normal doğum yaptırdıki Favori doktorum

İstanbul Avrasya Hospital Tamer Sözen kesınlıkle tavsiye ederim. . Artı sezeryan dusunenler için cok iyi hemen ayaga kalkılıyor

Doktor berra önsoy gidemez hayatınızda görebileceğiniz en iyi kadın doğum doktoru diyorum bana öyle rhat bir hamilelik öyle kolay bir normal doğum yaptırdıki Favori doktorum

Birde muayene ücreti ve normal doğum ne kadar biliyormusun? Sanırım muayenehanesi var..suanki fiyatlarını merak ettim..

Dünkü özel hastane rezilliginden sonra evde doğum yapmaya karar verdim ya. En azindan ebe uykulu gözlerle bes dakika bakip gitmez mecbur çocuk gelene kadar beklicek

Anadolu yakası ventrikül hospital Fatmanur Temel şiddetle tavsiye ederim hem hastahaneden hemde doktorumdan çok memnundum. Şükürler olsun ocak2016 annesiyim bernysita

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…