İstanbulda En İyi Bayan Kadın Doğum Doktorları

pinkmel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2015
8
2
39
Merhaba arkadaşlar, İstanbulda doğum doktorları ve personelleri dahil tamamı bayan çalışanları olan en iyi hastane hangisidir? Şimdiye kadar benim bildiğim bayan doktor ekibi ve çalışanlarıda bayan olan Meltem Doğum Hastanesi var. Bunun dışında tavsiye edeceğiniz hangi yerler var acaba?

merhaba arkadaşlar istanbula ağustosta taşınıcam..25 haftalık hamileyim emekli sandığıyla anlaşması olan iyi bir hastane ve doktor önerir misiniz...avrupa yakasında yeşilyurt civarında oturucam...

Merhaba, Anadolu Sağlık Merkezi - Meltem Çam kesinlikle tavsiye ederim. Hastane Gebze'de olduğu için doğum Gebze'de oluyor ama Meltem hanım Ataşehir'deki ASM polikliniğinde oluyor..

merhaba canım esenler MEDİPOL hastanesinde tüm kadın doğum doktorları bayan doğum katındaki tüm çalışanlar bayan tavsiye ederim ben orda doğum yaptım

Merhaba, Anadolu Sağlık Merkezi - Meltem Çam kesinlikle tavsiye ederim. Hastane Gebze'de olduğu için doğum Gebze'de oluyor ama Meltem hanım Ataşehir'deki ASM polikliniğinde oluyor..
merhaba siz MEltem hanım la doğum yaptınız mı nasıldır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…