istanbulda düğün için otel arıyorum..

kızlar sormak ıstedıgınız warsa cewaplarım.ayrıca nısanım 20 subatta 20 subattan sora tum detayları yazarım sıze..

kızlar sormak ıstedıgınız warsa cewaplarım.ayrıca nısanım 20 subatta 20 subattan sora tum detayları yazarım sıze..

canım onclıkle hayırlı olsun allah tamamına erdırsın.benım suan henuz bısey yok ama ewet dersem cok ani alalacele nişanım olucak bu yuzden nişanından sonra benı bılgılendırırsen cok sewınırım...mekan konusunda sımdıden bılgı edınmek ıstıorum yer ve mekan benım ıcın cok onemlı...allah mesut etsın cnm

canım maddi durumunuz ıyıyse swis oteli seçin derim çok tıtızler her konuda. Ben orda bır düğüne gitmiştim hayran kaldım muhteşemdi.yerimseniben

canım benım cok tesekkur ederım..darısı ınsallah basına canım..ne ıstersen sorabılırsın cnm elımden geldıgınce bılgılendırrım

bizde holiday inn airportla anlaştık hihoyyyt özelden msj atamıyorum henüz ama sorusu olan arkadaşlara burdan yardımcı olabilirim

bizde holiday inn airportla anlaştık hihoyyyt özelden msj atamıyorum henüz ama sorusu olan arkadaşlara burdan yardımcı olabilirim

aysecım oncelıkle hayırlı olsun..dugunmu nısanmı canım?nekadar anlastınız kısı bası?

saol cnm düğün olucak nişan olaylarını atlattık geçen yaz 63tlye anlaştık foto hariç herşey dahil bu fiyata menüde baya zengin ama şöleki bu sınırsız meşrubat fiyatı içkilide 10 tl artıyor fiyat salonuda baya büyük ... dj yle önceden görüşüp çalınıcak bütün şarkıları belirliosun 1-2 saatlikte ilk dans provası yapıyosun :))))))

bende otel düğünü çok istiyorum ama bu dileğim olmayacak gibi :1no2: müzik olayı canımı sıkıyo biraz.. biliyosunuz kızlar düğünü coşturan insanları eğlendiren en çok müziktir. gece bitince bile kulaklarda müziğin sesi hala kalmış oluyor. erkek tarafı doğulu.dolayısıyla davul zurna çalınsın isteniyo. belliki bunu bu otellerde yapamayacağım mafoldumben

bende holiday inn'in havuzbaşını çok beğenmiştim. ama havuzbaşı için geceye yalnızca piyanomuz eşlik edebilir dediler. kendi dj''leri bile çıkmıyormuş havuzbaşına. kır düğünü çok riskli yağmur durumuna karşı. ve ben biraz şanssız olduğum için o yağmur riskini göze almak istemiyorum. basit bi düğün salonunda da olsun istemiyorum düğünüm.

cnm müzik olayını halledebilirsin mesela ben holiday inn le görüşmeye gittiğimde o gece bir düğün vardı sahnedede bisürü sandalye meğer o gece düğünü olan aile ayrıca kendi orkestrada getiricekmiş oluyo yani o tarz şeyler bence gidip bi görüşün... şimdiden hayırlı olsun bu arada

yya arkadaşlar paranız çok galiba,klava: ben gecenlerde maltepe bi düğüne gittim adı salonbağdattı sanırım bakabılırsınız.otelden hıcbır farkı yoktu ınanın ikramları yemekleri,sahne ekibi adı düğün salonu ama kendi otel gibi direk vs. de yok tavsiye ederim..biz çok eğlenmiştikhihoyyyt

holiday inn city havuz başı ilkbahar yaz düğünü için çok harika bi yer.. tavsiye ederim bi gezin görün derim

holiday inn'de nişanı olan arkadaşlar nasıl geçti yorumlarınızı paylaşırsanız çok memnun oluruzyerimseniben

holiday inn'de nişanı olan arkadaşlar nasıl geçti yorumlarınızı paylaşırsanız çok memnun oluruzyerimseniben

cnm 20subat cmt benım nısanım holıday ınn (topkapı) de oldu..tek kelımeyle mukemmeldı hersey dort dortluktu..bız cok eglendık..kesınlıkle tavsıye ederım..cok mutlu ayrıldım..keske ogunu bır daha yasama ımkanım olsaydı..sormak ıstedıklerınız warsa cewaplarım arkadaslar..

tebrik ederim allah tamamına erdirsin cnm. temmuzda holiday inn'de akşam yer kalmamıştı bizde wonderland'i tuttuk. aslında holiday inn'i çok istemiştim ama geç kalmışız sanırım. napalım kısmet burasıymış işallah burdada güzel geçerhihoyyyt

cok tesekkur ederım canım.senınkıde hayrlı olsun ınsallah..tabıkıde guzel gecer neden gecmesın..

Bende cok tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin.Umarım düğün gecen daha da güzel olur.Bizde ekim gibi düşünüyoruz düğünü benim evimede cok yakım.Bugun gidip baktık 150 kişi düşünüyoruz..Tabi fiyat kişiye göre çıkıyor..Ama sonuc olarak güzel bir mekan maddi durumu uygun olan insanlar için cok şık biyer.Yalnız şu 25 foto 1200 lira fiyatı anlamadım? Onu nasıl hallettiniz? Az değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…