kızlar sormak ıstedıgınız warsa cewaplarım.ayrıca nısanım 20 subatta 20 subattan sora tum detayları yazarım sıze..
canım onclıkle hayırlı olsun allah tamamına erdırsın.benım suan henuz bısey yok ama ewet dersem cok ani alalacele nişanım olucak bu yuzden nişanından sonra benı bılgılendırırsen cok sewınırım...mekan konusunda sımdıden bılgı edınmek ıstıorum yer ve mekan benım ıcın cok onemlı...allah mesut etsın cnm
bizde holiday inn airportla anlaştık hihoyyyt özelden msj atamıyorum henüz ama sorusu olan arkadaşlara burdan yardımcı olabilirim
aysecım oncelıkle hayırlı olsun..dugunmu nısanmı canım?nekadar anlastınız kısı bası?
bende otel düğünü çok istiyorum ama bu dileğim olmayacak gibi :1no2: müzik olayı canımı sıkıyo biraz.. biliyosunuz kızlar düğünü coşturan insanları eğlendiren en çok müziktir. gece bitince bile kulaklarda müziğin sesi hala kalmış oluyor. erkek tarafı doğulu.dolayısıyla davul zurna çalınsın isteniyo. belliki bunu bu otellerde yapamayacağım mafoldumben
bende holiday inn'in havuzbaşını çok beğenmiştim. ama havuzbaşı için geceye yalnızca piyanomuz eşlik edebilir dediler. kendi dj''leri bile çıkmıyormuş havuzbaşına. kır düğünü çok riskli yağmur durumuna karşı. ve ben biraz şanssız olduğum için o yağmur riskini göze almak istemiyorum. basit bi düğün salonunda da olsun istemiyorum düğünüm.
holiday inn'de nişanı olan arkadaşlar nasıl geçti yorumlarınızı paylaşırsanız çok memnun oluruzyerimseniben
tebrik ederim allah tamamına erdirsin cnm. temmuzda holiday inn'de akşam yer kalmamıştı bizde wonderland'i tuttuk. aslında holiday inn'i çok istemiştim ama geç kalmışız sanırım. napalım kısmet burasıymış işallah burdada güzel geçerhihoyyyt
cnm 20subat cmt benım nısanım holıday ınn (topkapı) de oldu..tek kelımeyle mukemmeldı hersey dort dortluktu..bız cok eglendık..kesınlıkle tavsıye ederım..cok mutlu ayrıldım..keske ogunu bır daha yasama ımkanım olsaydı..sormak ıstedıklerınız warsa cewaplarım arkadaslar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?