• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbulda düğün için otel arıyorum..

canım otel deilde bakırköy spor tesisleri var kuzenimin düğünü orada oldu yemekli temmuzda kişi başı 30 tlydi sınırsız içki fln benimde anadoluda pendikte petekte olmustu

Kızımın nişanı sürmelide düğünü de green park otelde oldu.... Müzik ve masa süslemeleri hariç Kişi başı 75 TL den yaptık...Arada tanıdık vardı.Umarım yardımcı olmuşumdur....

selam cnm bende otel ayarladım holiday inn oteli başka otellerde var hang, semtten bakuyırsun

gulcelcim bende nısan ıcın holıday inn ( topkapı dakı )tuttum.20 subatta nısanım war kısmetse :teytey: sen nezamana tuttun?nekadara anlastınız?

aden otel-kadıköy 2 adet yerli içki fiyatı dahil ordovrlü,arasıcaklı,salatalı,et yemeği+meyvalı mönü+orkestra dahil+süsleme dahil +pasta=40 tl ben agustosta nişan yaptım çok memnun kaldım ...

aa hadi ya süper biz 18 eylülü tuttuk kişi başı 45 lira sen nerdensin sen kaça tuttun harka ya kaç kişi peki

aa hadi ya süper biz 18 eylülü tuttuk kişi başı 45 lira sen nerdensin sen kaça tuttun harka ya kaç kişi peki

cnm hayırlı olsun :nazar::teytey: bende 20 subatı tuttum 150 kısılık nısan ıcın bızde 45 e anlastık tawuklu menu ıcın senınkı dugun galıba?sızınkı kac kısı?bırde muzıge ne karar werdınız?benımkı dj olacak.

seninde hayırlı olsun bizim düğün nişan oldu bitti neden nişanını orda yaptın madem düğün yapacaksın ekstra masraf .) bende dj olsun dedim ..o içinde oluyor galiba öyle hatırlıyorum kamera ekstra sanırım

seninde hayırlı olsun bizim düğün nişan oldu bitti neden nişanını orda yaptın madem düğün yapacaksın ekstra masraf .) bende dj olsun dedim ..o içinde oluyor galiba öyle hatırlıyorum kamera ekstra sanırım

18 eylulu tuttuk deyınce 18 eylul 2010 sandım bende.ewet dj ıcınde kamera harıc..nasıldı pekı dj den memnun kaldınızmı?bırde anlasmada kamera +25 foto dıyor.o 25 foto nasıl oluor anlamadım az deılmı yaw?

Resİmlerİnİ koyarsın buraya pekİ dÜĞÜnÜ nerde yapacaksın

koyarım tabı buyuk bi zewkle hemde..ama once bana nasıl koyulcagnı oretceksnkaydirigubbakcemile3 dugun daha bellı deıl cnm basta baltalımanına kapora wermıstık ama ıs yuzunden sorun cıktı wazgectık..sımdılık bellı deıl cnm. nısanımı dugunumu holıday inn de yaptın?sana sorularım cok olcak oyleyseopuyorumnanaktan

ya bende bakırköy spor kulübünü düşünüyordum ama bu holiday inn kafamı karıştırdı:((( kızlar siz ne zaman anlaştınız

cnm biz nişanı aile arasında 30 kişilik yaptık yeşilköyede düğün için holiday inn anlaştık 18 eylül 2010 özelden mesaj atarsanz size de yardımcı olabilirim özelden atın ya da mailiniiz verin çok yardımcı olan bir bayan var çünkü

cnm biz nişanı aile arasında 30 kişilik yaptık yeşilköyede düğün için holiday inn anlaştık 18 eylül 2010 özelden mesaj atarsanz size de yardımcı olabilirim özelden atın ya da mailiniiz verin çok yardımcı olan bir bayan var çünkü

super cnm.hayrlı olsun tekrar.ben yenı oldugum ıcın ozelden msg atmayı bılmıorum.sen bana atarsan sanırım cewap werebılırım.merak ettım kım o bayan dıye? kaydirigubbakcemile4

Holiday inle ilgili bana da bilgi verirsen inan çok sevinirim. Çünkü hala bir yerde karar kılamdık. Bütçeye uygun arıyoruz herkes gibi:(

öncelikle hayırlı olsun kızlar.. holıday ınn de de fıyat olarak menuye gore degısıyor cnm benımkı tawuk menu 45 lıra + kdv dedıler ama bız 45 e anlastık.150 kısılık olacak etlı menusu 65 lıraydı.balık menusu de 75 lıra ıckısız benımkısı alkolsuz sınırsız ıcecek werılecek cay kahwe de dahıl..bır de fotograf ve kamera ıcın 1200 lıra odedık.benımde ewıme yakın oldugu ıcın tercıh ettık.gayet guzel bır yer gelın yolunun canlı cıceklerle suslemesı ws fıyata dahıl.kullanım ıcın 2 oda, bırde balayı odası da werıolar otelın hedıyesı olarak.pastada fıyata dahıl bu arada:D nısandan sonrada ayrıntılı bılgı werebılırım ıstersen yasayıp gormek baska oluyor.bır de hawuz bası yerı war yaz ıcın ondada fıyatlarda % 20 fıyat farkı uygulanıyor dedıler.

Back