İstanbul'da doktor ve hastane tavsiyenize ihtiyacım var

trmerve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2009
9
2
merhaba anneler ve anne adayları;

sizlerin görüşlerine, tavsiyelerine ve tecrübelerine ihtiyacım var..

Ben 7 aylık hamileyim. Bundan önce kontrollerime bakırköy kızılaya gidiyordum. Ama artık doğum yapacağım hastane ve kendisine güvenerek doğumumu gerçekleştirebilecek bir doktor araştırma zamanım geldi..

Bu kısmetse ilk doğumum olacak buyüzden ne ile karşılaşacağımı bilemiyorum. Açıkca söylemek gerekirse canımda tatlıdır.. :çok üzgünüm: Hem doğumdan korkuyorum. Bir yandanda bebeğimi kucağıma alacağım günü iple çekiyorum.. :dance:

Buyüzden tecrübe ve fikirlerinizi almak istedim.. Ben İstanbul'un Avrupa yakasında oturuyorum. Bahçelievler, Yenibosna, Şirinevler, Bağcılar, ikitelli, Fatih, Aksaray gibi çevreler kontrollere gidebilme açısından bana yakın semtler.
Hastane bakımından aradığım özellikler; güvenilir olması, tüm personelin bayan olması, uygun fiyatlı olması (buarada ssk'lıyım). Doğum evi olmasını tercih ederim..
Doktor bakımından aradığım özellikler; bayan olması, benimle birebir ilgilendiğini hissettirmesi, güven vermesi, normal doğumu desteklemesi (çünkü hastayı en ufak birşeyde doktorların daha kolayına geliyor diye sezeryana aldıklarını duyuyorum. Oysa ki ben Allah korusun bir aksilik çıkmadığı müddetce binlerce yıldır kadınların doğurduğu gibi, normal doğumla bebeğimi dünyaya getirmek istiyorum.)

Tecrübeniz olduğu için beni daha iyi anlayacağınızı ve yol göstereceğinizi düşündüğümden sizlere danışmak istedim. Önerilerinizi bekliyorum..

Ben açıkçası bilmiyorum ama Kuzenim nisa hastanesinde doğum yapmıştı memnun kaldı,
Birde Haznedar da Meltem hastanesi var canım.
Nerden aklıma geldi bilmiyorum ama Hurma yemek te değumu kolaylaştırıyormuş
Zira bu yüzden Meryem anamız ısa aleyhisselamı beklerken hurma ağacının altına sığındığı o hurmalardan yemesi istendiği Kuranda yazıyormuş.

Son düzenleme:
Selam canım,

Bende hamileyim ve ilk bebişimiz.. Yeni Bosna'da ki Nisa Hastanesine gidiyorum ve dr'um Asiye Uzun. Kendisinden çok memnunum, senin aradığın özellikleri bende arıyordum ve Asiye Hanım'da buldum. Tabii yine karar senin, belki sen memnun kalmayacaksın. Orada birde Mürvet Hanım'ı çok tavsiye ediyorlar ama kendisi aşırı yoğun olduğu için randevu almak imkansız gibi birşey.

Nisa hastanesi hem temiz hemde en son teknolojik donanıma sahip (en azından kadın doğum bölümünde). Muayene ücreti SSK'lı için 27 TL. Tek şikayetim kadın doğum bölümünün aşırı kalabalık olmasıdır ama sadece bu..

Benim önerim bu doğrultuda. ınşallah kendin için en iyi tercihi yaparsın.

Allah bir avazda kurtarsın..

anadolu yakası olsaydı medipol hastanesinde fatma leyla altuntaş ı önerirdim.mükemmel bir doktor.hayırlısı olsun Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin

allah hayırlı ve kolay doğumlarla beraber bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.ben geçen yıl incirli ethicada doğum yaptım.doktorum dışarıdan geldi ama arkadaşım nur tüzünere gitti hastanenin doktoru.bebek ünitesi ve hemşireler çok ilgili.ssk geçiyor bence gidin bir bakın derim.nisa çok yoğunmuş ama burada beklemiyorsunuz diye duymuştum arkadaşımdan.

aynı dertten bende muzdaribim daha nerde nasıl doğum yapacağıma karar veremedim türkiye hastanesinde önerebileceğiniz doktor varmı?

bakırkÖy ethıca ıncırlıde 2 hafta Önce dogum yaptım...verdıgım en dogru kararlardan bırydı..doktorum alı paŞa oskay..hemŞıreler.baŞ hemŞıre..bebek doktoru hepsı bırbırınden ılglı ve guleryuzluler..hepsınden allah razı olsun..kesınlıkle aklınızda bulunsun..

aynı dertten bende muzdaribim daha nerde nasıl doğum yapacağıma karar veremedim türkiye hastanesinde önerebileceğiniz doktor varmı?

CANIM KARSIMAK GIBI OLMASIN AMA BEN DAHA ÖNCE TURKİYE HASTANESINE GIDIODUM BI ARASTIR İSTERSEN DOKTORU NEVRA TOPALİSMAILOĞLU NA GIDIODUM..HİÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ İŞİNİ İYİ YAPMIO BERBAT BI DOKTOR.ACAYIP PARACI..ASLA İLGILENMIO SENLE..VE HASTANEDE SOYGUNCU BENCE AKLINDAN TAMAMEN SİL...ETIHICAYI DUSUN DERIM..BANADA BURDAN BI ARKADAS ÖNERMIŞTI BENDE ONA DUA EDIOM ŞİMDİ..opuyorumnanaktan

bende hamişim araştırdım türkiye hastanesinde ssk ya çok uygun fiyatlar normal 360 sezeryan yanlış hatırlmaıyosam 650 falan ve üstüne üstelik nevra hanıma gittim ama benle ilgilendi kafam çok karıştı şimdi benim ya siz böle konuşunca

benim muane korkum vardı ve zaten acı da duyuyordum.neyse uzun hikaye.bende nevra topalismailoğluna anestezi ile smear testi almasını istemiştim.bana 500 tl fiyat vermişti.hemde 1 - 1,5 yıl önce falan..aman dedim kalsın...o kadar fiyat mı olur

slm kızlar bende yeni yeni hastane araştırıyorum.tavsiye üzerine ethica incirliye gittim geçen hafta.benim doktorumda dışardan ve genellikle ethicayı öneriyo.
çok ilgili bi halkla ilişkiler uzmanı bayan ilgilendi bizimle.güleryüzle gezdirdi hastaneyi bize.doktorum dışardan geleceği için fiyat hakkında net bişe söylemedi,doktorunuz bu konuda yardımcı olur dedi.
hastane özellikle doğum alanında uzman sanırım çünkü 10a yakın kadın doğumcusu var.
ağustosta doktorumla konuşup kararlaştırıcaz bu konuyu.hakkımızda hayırlısı olsun.hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…