merhaba anneler ve anne adayları;
sizlerin görüşlerine, tavsiyelerine ve tecrübelerine ihtiyacım var..
Ben 7 aylık hamileyim. Bundan önce kontrollerime bakırköy kızılaya gidiyordum. Ama artık doğum yapacağım hastane ve kendisine güvenerek doğumumu gerçekleştirebilecek bir doktor araştırma zamanım geldi..
Bu kısmetse ilk doğumum olacak buyüzden ne ile karşılaşacağımı bilemiyorum. Açıkca söylemek gerekirse canımda tatlıdır.. :çok üzgünüm: Hem doğumdan korkuyorum. Bir yandanda bebeğimi kucağıma alacağım günü iple çekiyorum.. :dance:
Buyüzden tecrübe ve fikirlerinizi almak istedim.. Ben İstanbul'un Avrupa yakasında oturuyorum. Bahçelievler, Yenibosna, Şirinevler, Bağcılar, ikitelli, Fatih, Aksaray gibi çevreler kontrollere gidebilme açısından bana yakın semtler.
Hastane bakımından aradığım özellikler; güvenilir olması, tüm personelin bayan olması, uygun fiyatlı olması (buarada ssk'lıyım). Doğum evi olmasını tercih ederim..
Doktor bakımından aradığım özellikler; bayan olması, benimle birebir ilgilendiğini hissettirmesi, güven vermesi, normal doğumu desteklemesi (çünkü hastayı en ufak birşeyde doktorların daha kolayına geliyor diye sezeryana aldıklarını duyuyorum. Oysa ki ben Allah korusun bir aksilik çıkmadığı müddetce binlerce yıldır kadınların doğurduğu gibi, normal doğumla bebeğimi dünyaya getirmek istiyorum.)
Tecrübeniz olduğu için beni daha iyi anlayacağınızı ve yol göstereceğinizi düşündüğümden sizlere danışmak istedim. Önerilerinizi bekliyorum..