Medipol mega muayene 1200 şuan. Doktordan doktora değişiyor galiba. Doğumu bilmiyorumMedipol gibi özel hastahanelerin fiyatları hakkında bilgisi olan var mı lütfen yardımıcı olur musunuz? Muayene ücreti doğum ücreti
Medipol Çamlıca muayene en son 985 ti. Normal doğum 18 bin, sezaryen 22 (tam emin değilim), isteğe bağlı sezaryen 35 bindi en son. Ben normal yaptım 2 ay önce 18 bindi. Sürekli fiyat değişiyor en son ne oldu yoksa aynı mı onu bilmiyorum.Medipol gibi özel hastahanelerin fiyatları hakkında bilgisi olan var mı lütfen yardımıcı olur musunuz? Muayene ücreti doğum ücreti
Teşekkür ederim, normalde Bağcılar Medilife gidiyordum çok güzel doktorum da vardı bir anda kapantdılar hastahaneyi hiç bir iletişim numarası da yok 31 haftalık gebeyim kaldım ortada bulamıyorum büdceme uygun iyi doktor ve hastahaneMedipol Çamlıca muayene en son 985 ti. Normal doğum 18 bin, sezaryen 22 (tam emin değilim), isteğe bağlı sezaryen 35 bindi en son. Ben normal yaptım 2 ay önce 18 bindi. Sürekli fiyat değişiyor en son ne oldu yoksa aynı mı onu bilmiyorum.
Teşekkür ederim Medilife Bağcılarda 665di hastahanede çok iyiydi ama kapatılar malesef hastahaneyi , 31 haftalık gebeyim yeniden doktor hastahane arıyorum çok mağdur kaldım ve benden durumu ağır olan bir çok insan ..Medipol mega muayene 1200 şuan. Doktordan doktora değişiyor galiba. Doğumu bilmiyorum
Haber vermemeleri çok üzücü, zor durumda kalmışsınız. Umarım bir an önce sizinle uyuşan bir doktor bulursunuzTeşekkür ederim Medilife Bağcılarda 665di hastahanede çok iyiydi ama kapatılar malesef hastahaneyi , 31 haftalık gebeyim yeniden doktor hastahane arıyorum çok mağdur kaldım ve benden durumu ağır olan bir çok insan ..
Teşekkür ederim, inşAllahHaber vermemeleri çok üzücü, zor durumda kalmışsınız. Umarım bir an önce sizinle uyuşan bir doktor bulursunuz
Çok yüksek fiyat yaacıbadem muayene 3250ydi. doğum ise paket paket, en ortalaması 85 bin tl.
maalesefÇok yüksek fiyat ya
Maalesef doğum sigortam yok normal sgk var sadecemaalesefeğer doğum sigortası geçiyorsa mantıklı yoksa korkunç cidden.
Bağcılar Medipol bana zorunlu sezeryanı 30 bin dedipendik medipol 950 tl muayene ücreti . doktordan doktora değişiyor muayene ücreti. doğum fiyatlarıda normal 16 bin , zorunlu sezeryan 19 bin , isteğe baglı sezeryan 24 bin dediler.