merhaba arkadaşlar,
ağustosta düğünüm var, nişanlımla düğün masraflarını biz üstlendik, aile desteğimiz yok ve her şeyi makul almaya, uygun şeyler yapmaya çalışıyoruz.. gelin arabamız bile yok henüzbunun konuyla alakası yok aslında ama içime battı bugün söyleyiverdim
velhasıll, düğünümüzde dış mekan çekimi yapmak istiyorum, durumun yoksa stüdyo yap diyebilirsiniz ama içimde kalsın istemiyorum..
istanbulda önerebileceğiniz güvenilir fotoğrafçılar var mı acaba?
ağustosta olacak, daha önce düğün çekimi yaptınız mı acaba? fotoğrafları görebilir miyiz?
Yardımcı olabilirim istersen
ilk düğün çekimimi haziranın 15inde yapacağım kısmetse onları koyacağım buraya.
bizde haziranın sonunda evleniyoruz ancak dış çekim için çok yüksek fiyat istediklerinden kuzenlerime çektirmeyi düşünüyorum dün beşiktaştaki bi fotoğrafçıyla görüştüm , neden olmasın kuzenlerine daha samimi daha içten poz verirsin hem dedi , istediğin kadar uzatabilirsin 2 saatle sınırlı kalmaz sonrasında burda düzeltmeler yaparız 100-150 ye güzel bi albüm hazırlarız dedi bakalım inşallah güzel olur ben Ortaköy ve Yıldız Parkını istiyorum inşallah burda paylaşacağım temmuzda =)))
nasıl acaba?
fotoları bekliyorum o zaman putuko
ama profesyonel makina lazım yaa :/ bizim nişanda kuzenler saolsun bir sürü foto çekti, 2 poz da stüdyoda alel acele çekildik öyle. fotoğrafçının çektiği bir başka güzel yaa..
nasıl acaba?
fotoları bekliyorum o zaman putuko
ama profesyonel makina lazım yaa :/ bizim nişanda kuzenler saolsun bir sürü foto çekti, 2 poz da stüdyoda alel acele çekildik öyle. fotoğrafçının çektiği bir başka güzel yaa..
merhaba arkadaşlar,
ağustosta düğünüm var, nişanlımla düğün masraflarını biz üstlendik, aile desteğimiz yok ve her şeyi makul almaya, uygun şeyler yapmaya çalışıyoruz.. gelin arabamız bile yok henüzbunun konuyla alakası yok aslında ama içime battı bugün söyleyiverdim
velhasıll, düğünümüzde dış mekan çekimi yapmak istiyorum, durumun yoksa stüdyo yap diyebilirsiniz ama içimde kalsın istemiyorum..
veee ilk çekimim bu cumartesi olacak:))) başarılar dileyin bana
profesyoel olarak fotoğraf çekiyorum bende düğünümü kendim yaptım oyüzden diyorum istersen görüşebiliriz...
Sibel Gürüney ile görüşmenizi ksinlikle tavsiye ederim.Biz düğün fotoğraflarımızı çektirmiştik çok memnun kaldık.Fiyatlarıda çok uçuk değik görüşmenizde fayda var
Canım seni anlıyorum. Bizde evlenirken herşeyi kendimiz yaptık. birçok şeyden mahrum olmuştuk, ama sonrası düzeliyor merak etme. Eşim profesyonel ben konuşurum istersen ama buradan yazamıyorum :)
kızlar benim nişanda 2 kuzenimde profesyonel makinayla geldi toplamda 600 poz falan var efsane dediğim 10 foto vardır diğerleride orta karar düğün için de 3 kere gelinlik giyeceğim için inşallah bi şekilde 10 u 5 e katlarız die düşünüyorum bi yandan fotoğrafçı gelse ii olur diorum ama 2*3 saatlik olay için 1000 tl vermek şaka gibi geliooooo aklım çooookk karışık ,
merhaba arkadaşlar,
Ben de bizzat dış mekan çekimi yapmaktayım bu da dış mekan çekim paketim :) Dış mekan çekim albümlerimiz panoramik oluyor , Paket içerisinde ; 1 Adet Büyük boy panoramik albüm , 2 adet küçük boy panoramik albüm ( biri damadın diğeri ise gelinin ailesine anı olması mahiyeti ile veriliyor) 1 Adet müzikli DVD cd, ve tüm pozların photoshoplu olarak bulunduğu 1 adet Cd veriyoruz. Paket ücretimiz 500 TL. 1 Adet büyük posterde bizim size hediyemiz oluyor . Çekilen fotoğraf sayımızda sınır yok 500-1000-2000 çekim gününde ki tempomuza ve nikaha düğüne yetişmenize bağlı yani. Çiftler ödeme konusunda sıkıntı çektiğinde ödemenin yarısını çekim günü diğer kalanı ise albüm teslimatında alma gibi bir kolaylık da sağlayabiliyorum
Merhaba ben inşallah mayısta evlenicem, yazdıklarınız hepsi dahil 500tl mi? ve çekimlerinizi görebilirmiyim lütfen eğer memnun kalırsam daha detaylı görüşmek için yüzyüzede görüşebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?